Το όριο σου τύπε είναι να θέτεις όρια στον εαυτό σου και να συναναστρέφεσαι με άτομα που είναι στα κυβικά σου. Ένας 18χρόνος δεν έχει καμία δουλειά με μια 14χρόνη, ένας 20χρονος με μια 16χρονη και σίγουρα ένας 25-27χρονος δεν έχει καμία δουλειά με κοριτσάκια 18 χρονών.
Αυτοί που είναι ολόκληρα γαϊδούρια και κυνηγάνε φοιτήτριες στο πρώτο έτος εγώ τους λοιπάμε. Δεν έχουν ούτε μυαλό ούτε προσωπικότητα και μπορούν να κάνουν καλά μόνο παιδάκια που έχουν την μισή η και καθόλου εμπειρία από αυτούς.
Μπορεί ο νόμος να σου λέει ότι αν η άλλη είναι 16 είσαι νομοταγής αλλά η αλήθεια είναι ότι αν ένας 25 και πάνω γουστάρει 18 χρονών παιδάκια έχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Γνώμη μου.
Προφανώς δεν μιλάω για εσένα προσωπικά.
Τυπε εγω δεν ειμαι κανας μπαρμπας, ειμαι λιγο κατω απο 35. Εγραψα οτι προσωπικα δεν ελκυομαι απο πιτσιρικια. Αν ηθελα εγραφα οτι ελκυομαι απο 16χρονα που μου δινουν την συναινεση τους για σεξ. Στο πουτσο μου, ανωνυμος ειμαι, παρανομια δεν διαπραττω, ολα καλα. Δεν το γραφω, γιατι δεν ισχυει.
Το τι κρινεις εσυ ομως οτι ειναι ανηθικο ή προβληματικο, δεν αντικατοπτριζει την αληθεια αλλα μια αποψη κωλοτρυπιδα -no offense-
Μπορω να αντικρουσω το 25-18 που γραφεις, λεγοντας σου οτι μια φοιτητρια πρωτοετης γουσταρει εναν 25χρονο συμφοιτητη της. Ειναι προβληματικο; Ειναι ανηθικο; Νεοι ανθρωποι δεν ειναι; Οι γονεις πολλων δεν ειχαν διαφορα 7 χρονια; Αν κανουν πολυετη σχεση αυτοι οι 2 και καταληξουν πχ 37-30 θα υπαρχει κατι προβληματικο;
Η ηθικη σε τοσο λεπτα θεματα ειναι σε προσωπικο επιπεδο. Ο νομος δεν ψηφιστηκε στην τυχη απο ολα τα κρατη, ουτε θελει να ευνοησει τους παιδοβιαστες. Ο νομος αναγνωριζει την ωριμοτητα ενος εφηβου, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ οτι δεν μπορει να κανει τιποτα, μα τιποτα, για να αποτρεψει το σεξ μεταξυ 2 ωριμων σεξουαλικα ανθρωπων που θελουν να πηδηχτουν.
Με την ιδια λογικη που οι νομοι παγκοσμιως στις πολιτισμενες χωρες εχουν οριο ενηλικιωσης και πληρης ανεξαρτησιας τα 18, οριο αλκοολ και καπνισματος τα 18, οριο τζογου τα 18 ή τα 21 και τα λοιπα και τα λοιπα. Αυτες ειναι οι αποδεκτες κοινωνικα και νομικα ηλικιες για την εκαστοτε ενεργεια.
Δεν ειναι δα και τοσο συχνο φαινομενο μια σχεση 50-16 παντως, για να σκιζετε τα βρακια σας. Ειπα διαφωνω, διαφωνω απο αισθητικης αποψης, διαφωνω γιατι δεν θα ηθελα να εχω συνομηλικο γαμπρο που θα πηδαει την κορη μου κτλ. Απο κει και περα δεν υπαρχει οριο που να ικανοποιει τους παντες, για την γιαγια μου ηταν ανηθικο μια κοπελα να ειναι 18 χωρις να εχει παντρευτει (λεμε τωρα).
Αποδεχομαστε οτι οι 16χρονοι παγκοσμιως ειναι ωριμοι να κανουν τις επιλογες τους, τους μαθαινουμε 5 πραγματα σαν γονεις ή εκπαιδευτικοι ΝΩΡΙΤΕΡΑ για να μην τα κανουν πουτανα απο νωρις στη ζωη τους, και προχωραμε.