barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.132
- Πόντοι
- 5.506
Εισαι ψηλα στη λιστα αυτων που σκεφτομουν οταν το εγραφα.
πας για πρωτη θεση μιστερ μαλακα καρφι... με ειλικρινεια στο λεω διανοια του λαστιχου.
Εισαι ψηλα στη λιστα αυτων που σκεφτομουν οταν το εγραφα.
πας για πρωτη θεση μιστερ μαλακα καρφι... με ειλικρινεια στο λεω διανοια του λαστιχου.
Δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει καμιά εξαίρεση στο απόρρητο, παρά μόνο με δικαστική απόφαση.Να γινει κάτι παράλληλο θέλω.
Εννοείται ότι δεν είναι σωστό-δημοκρατικο-ηθικο να μας ακούει ο καθένας σε ο,τι λέμε με τους δικούς μας ανθρώπους.
Αλλά, υπάρχει ένα αλλά στην μέση, εκεί που έχουμε επαφές, έστω και τυχαία με ένα τέτοιο καθαρμα, να γίνεται άρση του απορρήτου, και να μπορεί να έχει πρόσβαση η ασφάλεια στις συνομιλίες μας μαζί του, σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο.
Άλλωστε, όποιος δεν έχει την καμπούρα του χεσμενη, δεν έχει να φοβάται τίποτα.
μ αρεσει που εσυ γραφεις "πουστοσυριζα" αλλα λες σε αλλους να μην το "μπλεκουν" με πολιτικα.... δες εσυ τι κανεις πρωτα , γιατι θα μπορουσε να σου πει καποιος νεα παιδεραστια...Οχι βεβαια, δεν αποκλειω τιποτα, ειτε ηθελημενα ή απο λαθος. Αλλα δεν το θεωρω εξ αρχης δεδομενο οτι θα γινει και μαλιστα ηθελημενα. Ακομα και ο πουστοσυριζα να ηταν εμπλεκομενος.
καθαροι απογονοι του μεγα αλεκου....
Ελα ρε και συ, αστο το μπραβοκουλακιμ αρεσει που εσυ γραφεις "πουστοσυριζα" αλλα λες σε αλλους να μην το "μπλεκουν" με πολιτικα.... δες εσυ τι κανεις πρωτα , γιατι θα μπορουσε να σου πει καποιος νεα παιδεραστια...
Τι λες ρε γαμω την ψυχη σου για ενα 12 χρόνοΣίχαμα αν το εκμεταλλεύτηκε το 12χρονο(?) και αν ήξερε ότι είναι 12χρονο ή αν το πίεσε / εκβίασε / βίασε να εκδίδεται.
Σε άλλες χώρες ή εδώ σε κάποιες κοινωνικές ομάδες παντρεύονται από τα 12, ενώ αρκετά μεγάλο ποσοστό γαμιέται ερασιτεχνικά από μικρή ηλικία. Στο εξωτερικό ακόμα μεγαλύτερο. Θα μου πεις είναι μικρό δεν ξέρει, δεν έχει κρίση, συμφωνώ, αλλά την ίδια στιγμή στο εξωτερικό επιτρέπουν ολόκληρη αλλαγή φύλλου, μη αναστρέψιμη σε μικρότερες ηλικίες από 12. Εκεί έχουν κρίση? Υποκρισία.
Απ'ο,τι καταλαβαίνω με τη θέληση της εκδιδόταν και νομίζω έβγαινε και φώτο στα social media με μάτσα 50αρικα σα να είναι trapper. Tέλος πάντων αυτά είναι για τα δικαστήρια εμένα στα @@ μου κιολας, δε με ακουμπάει το θέμα, είναι θέμα γονιών της και κοινωνικών λειτουργών που μασάνε τους φόρους μας.
Ε δεν ακούς καθημερινα τέτοια εγκλήματα.Δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει καμιά εξαίρεση στο απόρρητο, παρά μόνο με δικαστική απόφαση.
Αλλιώς, αν πούμε ότι το εν λόγω θέμα είναι μια εξαίρεση και πρέπει να το κάνουμε, αύριο θα υπάρχει ένα άλλο εξ ίσου σοβαρό θέμα και πάλι θα το κάνουμε, μεθαύριο το ίδιο, και θα καταντήσουμε η άρση του απορρήτου να είναι ο κανόνας και το απόρρητο θα είναι η εξαίρεση
Φαντάζομαι οτι αυτό που ορίζεις "στην μέση" είναι η υποψία τέλεσης εγκλήματος.Να γινει κάτι παράλληλο θέλω.
Εννοείται ότι δεν είναι σωστό-δημοκρατικο-ηθικο να μας ακούει ο καθένας σε ο,τι λέμε με τους δικούς μας ανθρώπους.
Αλλά, υπάρχει ένα αλλά στην μέση, εκεί που έχουμε επαφές, έστω και τυχαία με ένα τέτοιο καθαρμα, να γίνεται άρση του απορρήτου, και να μπορεί να έχει πρόσβαση η ασφάλεια στις συνομιλίες μας μαζί του, σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο.
Άλλωστε, όποιος δεν έχει την καμπούρα του χεσμενη, δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Τι λες ρε γαμω την ψυχη σου για ενα 12 χρόνο
Παρεμπιπτόντως, και μιας και το θυμήθηκα.
Όλοι εμείς που αναθεματίζουμε αυτούς που πήγαν με την πιτσιρίκα, ας σκεφτούμε αν είμαστε αναμάρτητοι.
Πόσοι από εμάς δεν έχουμε πάρει την Στέφι από το Ντίβα, ενώ ήταν ανήλικη; Γι αυτό δεν μπουζουριάσανε το αφεντικό (νυν Μάγος) το 2019; Η Στέφι ήταν η μοναδική ανήλικη που δούλευε εκεί; Γιατί ξέρω, από πρώτο χέρι, ότι υπήρχαν και άλλες.
Όπως επίσης και γνωστό call girl, με νήμα εδώ μέσα, εκ Βουλγαρίας ορμώμενη, που όταν ξεκίνησε ήταν δεν ήταν 15 χρονών. Κι αυτή ανήλικη ήταν.
Προσοχή, δεν πάω να ξεπλύνω τον φερόμενο ως νταβατζή του παιδιού και τον φερόμενο ως πελάτη (μέχρι να καταδικαστούν είναι φερόμενοι). Απλά, εμείς οι τιμητές, ας δούμε και την καμπούρα μας.
Ποιο είναι αυτό το μπαρ;δυστυχως τα σημερινα 12χρονα δεν εχουν καμια σχεση με παλιοτερα τυπε....
εχετε αντιληφθει μερικοι ρομαντικοι οτι τα ανηλικα μεγαλωνουν σε συνθηκες φαβελας ?
και αγαπης προς οτιδηποτε εχει να κανει με την παρανομια? αφορα και τα 2 φυλλα αυτο,οχι μονο τα κοριτσακια....
εχω αναφερει νομιζω οτι το καλοκαιρι στην Επανομη 16χρονες προτειναν σε θαμωνες μπιτσομπαρου στοματικο με χρηματικο ανταλλαγμα για τις κοκες τους....!!!![]()
![]()
![]()
ο πιμπο θα βαραει παλαμακια και θα γελαει τωρα, που σε βλεπει να του τρως τη θεση στη στροφη.Εισαι ψηλα στη λιστα αυτων που σκεφτομουν οταν το εγραφα.
Κάπου διάβασα ότι το 42χρονο τον σβερκωσαν γιατί τον αναγνώρισε το παιδί σε φωτογραφίες. Οπότε τον έδεσαν με τα υπόλοιπα στοιχεία. Και για αλλους πέντε μάλλον έχει ακολουθηθει ο ίδιος δρόμος.Να μια ορθή τοποθέτηση.
(Αν βεβαια δώσουν το οκ οι ψυχολόγοι ότι μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο).
Ξαναδιάβασε τι γράφωΕλπίζω να είσαι λίγο μπερδεμένος γιατί αυτά που γράφεις ειναι απαράδεκτα....
άλλο ενα κορίτσι 16-17 χρόνων, και άλλο ενα παιδάκι 12 χρονών που δεν έχει μπει καν στην εφηβεία και απ'οτι γράφεται ο τυπος την φόρτωνε απο τότε που ήταν 11.
Η αστυνομία Χαλανδρίου όπου το καταγγείλαμε, με ενημέρωσε οτι για το εν λόγω άτομο έχουν καταγραφεί περίπου 50 καταγγελίες και έχει συλληφθεί και καταδικαστεί σε φυλάκιση πολλάκις.![]()
Συνελήφθη ο γιος του Κώστα Πρέκα για δεκάδες επιθέσεις σε γυναίκες
Γιος διάσημου ηθοποιού συνελήφθη για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς εναντίον γυναικών στοnews12.gr
Ε όχι στα ξεκουδουνα, είπαμε, εκεί που όμως κάτι πάει ολοφάνερα στραβά, ναι.Φαντάζομαι οτι αυτό που ορίζεις "στην μέση" είναι η υποψία τέλεσης εγκλήματος.
Οχι βέβαια επειδή το είπε ο Τony ή ο politis, αλλά επειδή έτσι εκτίμησε ένας εισαγγελέας.
Ε, αυτό γίνεται και τώρα και μια χαρά παρακολουθούνται οι ύποπτοι.
Όχι όμως να παρακολουθούνται στα ξεκούδουνα. Θα συμφωνούσε και ο σύντροφος Ανδρουλάκης με αυτό.
Τώρα για το οτι οι αθώοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε... άστο.
Θέλω να ζω σε μια κοινωνία ελεύθερη που για να καταδικαστώ πρέπει ο άλλος να αποδείξει την παρανομία μου, παρά σε μια εποπτευόμενη που θα φοβάμαι μην κατουρήσω στραβά.
Έβγαλε κ φωτό με καλυμμένο πρόσωπο..
![]()