Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 335K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Να γινει κάτι παράλληλο θέλω.

Εννοείται ότι δεν είναι σωστό-δημοκρατικο-ηθικο να μας ακούει ο καθένας σε ο,τι λέμε με τους δικούς μας ανθρώπους.
Αλλά, υπάρχει ένα αλλά στην μέση, εκεί που έχουμε επαφές, έστω και τυχαία με ένα τέτοιο καθαρμα, να γίνεται άρση του απορρήτου, και να μπορεί να έχει πρόσβαση η ασφάλεια στις συνομιλίες μας μαζί του, σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο.
Άλλωστε, όποιος δεν έχει την καμπούρα του χεσμενη, δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει καμιά εξαίρεση στο απόρρητο, παρά μόνο με δικαστική απόφαση.
Αλλιώς, αν πούμε ότι το εν λόγω θέμα είναι μια εξαίρεση και πρέπει να το κάνουμε, αύριο θα υπάρχει ένα άλλο εξ ίσου σοβαρό θέμα και πάλι θα το κάνουμε, μεθαύριο το ίδιο, και θα καταντήσουμε η άρση του απορρήτου να είναι ο κανόνας και το απόρρητο θα είναι η εξαίρεση

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.818
Πόντοι
3.446
Οχι βεβαια, δεν αποκλειω τιποτα, ειτε ηθελημενα ή απο λαθος. Αλλα δεν το θεωρω εξ αρχης δεδομενο οτι θα γινει και μαλιστα ηθελημενα. Ακομα και ο πουστοσυριζα να ηταν εμπλεκομενος.
μ αρεσει που εσυ γραφεις "πουστοσυριζα" αλλα λες σε αλλους να μην το "μπλεκουν" με πολιτικα.... δες εσυ τι κανεις πρωτα , γιατι θα μπορουσε να σου πει καποιος νεα παιδεραστια...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.345
Πόντοι
6.256
μ αρεσει που εσυ γραφεις "πουστοσυριζα" αλλα λες σε αλλους να μην το "μπλεκουν" με πολιτικα.... δες εσυ τι κανεις πρωτα , γιατι θα μπορουσε να σου πει καποιος νεα παιδεραστια...
Ελα ρε και συ, αστο το μπραβοκουλακι

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Σίχαμα αν το εκμεταλλεύτηκε το 12χρονο(?) και αν ήξερε ότι είναι 12χρονο ή αν το πίεσε / εκβίασε / βίασε να εκδίδεται.
Σε άλλες χώρες ή εδώ σε κάποιες κοινωνικές ομάδες παντρεύονται από τα 12, ενώ αρκετά μεγάλο ποσοστό γαμιέται ερασιτεχνικά από μικρή ηλικία. Στο εξωτερικό ακόμα μεγαλύτερο. Θα μου πεις είναι μικρό δεν ξέρει, δεν έχει κρίση, συμφωνώ, αλλά την ίδια στιγμή στο εξωτερικό επιτρέπουν ολόκληρη αλλαγή φύλλου, μη αναστρέψιμη σε μικρότερες ηλικίες από 12. Εκεί έχουν κρίση? Υποκρισία.
Απ'ο,τι καταλαβαίνω με τη θέληση της εκδιδόταν και νομίζω έβγαινε και φώτο στα social media με μάτσα 50αρικα σα να είναι trapper. Tέλος πάντων αυτά είναι για τα δικαστήρια εμένα στα @@ μου κιολας, δε με ακουμπάει το θέμα, είναι θέμα γονιών της και κοινωνικών λειτουργών που μασάνε τους φόρους μας.
Τι λες ρε γαμω την ψυχη σου για ενα 12 χρόνο

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.091
Πόντοι
3.556
Δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει καμιά εξαίρεση στο απόρρητο, παρά μόνο με δικαστική απόφαση.
Αλλιώς, αν πούμε ότι το εν λόγω θέμα είναι μια εξαίρεση και πρέπει να το κάνουμε, αύριο θα υπάρχει ένα άλλο εξ ίσου σοβαρό θέμα και πάλι θα το κάνουμε, μεθαύριο το ίδιο, και θα καταντήσουμε η άρση του απορρήτου να είναι ο κανόνας και το απόρρητο θα είναι η εξαίρεση
Ε δεν ακούς καθημερινα τέτοια εγκλήματα.
Κι εκεί που τα ακούμε, ναι ρε φιλε, να γίνεται άρση, αν δεν σπάσεις αυγά, αν δεν δείξεις λίγο τα δόντια σου, πως θα τα ελαττώσεις?
Ότι υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι γύρω μας υπάρχουν, αλλά θα το σκεφθούν πιο πολλές φορές να την κάνουν την ανωμαλία τους αν παίζουν αυτοί οι νόμοι.
Σιγά μην τους πάρουμε και με το καλό.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Παρεμπιπτόντως, και μιας και το θυμήθηκα.
Όλοι εμείς που αναθεματίζουμε αυτούς που πήγαν με την πιτσιρίκα, ας σκεφτούμε αν είμαστε αναμάρτητοι.
Πόσοι από εμάς δεν έχουμε πάρει την Στέφι από το Ντίβα, ενώ ήταν ανήλικη; Γι αυτό δεν μπουζουριάσανε το αφεντικό (νυν Μάγος) το 2019; Η Στέφι ήταν η μοναδική ανήλικη που δούλευε εκεί; Γιατί ξέρω, από πρώτο χέρι, ότι υπήρχαν και άλλες.
Όπως επίσης και γνωστό call girl, με νήμα εδώ μέσα, εκ Βουλγαρίας ορμώμενη, που όταν ξεκίνησε ήταν δεν ήταν 15 χρονών. Κι αυτή ανήλικη ήταν.
Προσοχή, δεν πάω να ξεπλύνω τον φερόμενο ως νταβατζή του παιδιού και τον φερόμενο ως πελάτη (μέχρι να καταδικαστούν είναι φερόμενοι). Απλά, εμείς οι τιμητές, ας δούμε και την καμπούρα μας.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.647
Πόντοι
9.931

...από το πρωί της Δευτέρας έχει ζητηθεί η παραίτησή της από τα συλλογικά όργανα στα οποία μετείχε, και σήμερα με απόφαση του δημάρχου διαγράφηκε από τη δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά»...

...η σύζυγος του 53χρονου Ηλία Μίχου είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος και αναπληρώτρια πρόεδρος της 4ης κοινότητας του δήμου Αθηναίων...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.647
Πόντοι
9.931

Δηλαδη 2 χρονια δεν ειχε παρει κάνεις χαμπάρι τίποτα απο την οικογένεια;;:think:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Να γινει κάτι παράλληλο θέλω.

Εννοείται ότι δεν είναι σωστό-δημοκρατικο-ηθικο να μας ακούει ο καθένας σε ο,τι λέμε με τους δικούς μας ανθρώπους.
Αλλά, υπάρχει ένα αλλά στην μέση, εκεί που έχουμε επαφές, έστω και τυχαία με ένα τέτοιο καθαρμα, να γίνεται άρση του απορρήτου, και να μπορεί να έχει πρόσβαση η ασφάλεια στις συνομιλίες μας μαζί του, σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο.
Άλλωστε, όποιος δεν έχει την καμπούρα του χεσμενη, δεν έχει να φοβάται τίποτα.
Φαντάζομαι οτι αυτό που ορίζεις "στην μέση" είναι η υποψία τέλεσης εγκλήματος.
Οχι βέβαια επειδή το είπε ο Τony ή ο politis, αλλά επειδή έτσι εκτίμησε ένας εισαγγελέας.
Ε, αυτό γίνεται και τώρα και μια χαρά παρακολουθούνται οι ύποπτοι.

Όχι όμως να παρακολουθούνται στα ξεκούδουνα. Θα συμφωνούσε και ο σύντροφος Ανδρουλάκης με αυτό. :sunglasses:

Τώρα για το οτι οι αθώοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε... άστο.
Θέλω να ζω σε μια κοινωνία ελεύθερη που για να καταδικαστώ πρέπει ο άλλος να αποδείξει την παρανομία μου, παρά σε μια εποπτευόμενη που θα φοβάμαι μην κατουρήσω στραβά.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τι λες ρε γαμω την ψυχη σου για ενα 12 χρόνο

δυστυχως τα σημερινα 12χρονα δεν εχουν καμια σχεση με παλιοτερα τυπε.... :confused:

εχετε αντιληφθει μερικοι ρομαντικοι οτι τα ανηλικα μεγαλωνουν σε συνθηκες φαβελας ?
και αγαπης προς οτιδηποτε εχει να κανει με την παρανομια? αφορα και τα 2 φυλλα αυτο,οχι μονο τα κοριτσακια....

εχω αναφερει νομιζω οτι το καλοκαιρι στην Επανομη 16χρονες προτειναν σε θαμωνες μπιτσομπαρου στοματικο με χρηματικο ανταλλαγμα για τις κοκες τους....!!! :confused: :confused: :confused:

OP
OP
unknowndark

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.447
Πόντοι
1.056
Παρεμπιπτόντως, και μιας και το θυμήθηκα.
Όλοι εμείς που αναθεματίζουμε αυτούς που πήγαν με την πιτσιρίκα, ας σκεφτούμε αν είμαστε αναμάρτητοι.
Πόσοι από εμάς δεν έχουμε πάρει την Στέφι από το Ντίβα, ενώ ήταν ανήλικη; Γι αυτό δεν μπουζουριάσανε το αφεντικό (νυν Μάγος) το 2019; Η Στέφι ήταν η μοναδική ανήλικη που δούλευε εκεί; Γιατί ξέρω, από πρώτο χέρι, ότι υπήρχαν και άλλες.
Όπως επίσης και γνωστό call girl, με νήμα εδώ μέσα, εκ Βουλγαρίας ορμώμενη, που όταν ξεκίνησε ήταν δεν ήταν 15 χρονών. Κι αυτή ανήλικη ήταν.
Προσοχή, δεν πάω να ξεπλύνω τον φερόμενο ως νταβατζή του παιδιού και τον φερόμενο ως πελάτη (μέχρι να καταδικαστούν είναι φερόμενοι). Απλά, εμείς οι τιμητές, ας δούμε και την καμπούρα μας.

Ελπίζω να είσαι λίγο μπερδεμένος γιατί αυτά που γράφεις ειναι απαράδεκτα....

άλλο ενα κορίτσι 16-17 χρόνων, και άλλο ενα παιδάκι 12 χρονών που δεν έχει μπει καν στην εφηβεία και απ'οτι γράφεται ο τυπος την φόρτωνε απο τότε που ήταν 11.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
δυστυχως τα σημερινα 12χρονα δεν εχουν καμια σχεση με παλιοτερα τυπε.... :confused:

εχετε αντιληφθει μερικοι ρομαντικοι οτι τα ανηλικα μεγαλωνουν σε συνθηκες φαβελας ?
και αγαπης προς οτιδηποτε εχει να κανει με την παρανομια? αφορα και τα 2 φυλλα αυτο,οχι μονο τα κοριτσακια....

εχω αναφερει νομιζω οτι το καλοκαιρι στην Επανομη 16χρονες προτειναν σε θαμωνες μπιτσομπαρου στοματικο με χρηματικο ανταλλαγμα για τις κοκες τους....!!! :confused: :confused: :confused:
Ποιο είναι αυτό το μπαρ;
Για έναν φίλο μου Θεσσαλονικιό ρωτάω...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Να μια ορθή τοποθέτηση.
(Αν βεβαια δώσουν το οκ οι ψυχολόγοι ότι μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο).
Κάπου διάβασα ότι το 42χρονο τον σβερκωσαν γιατί τον αναγνώρισε το παιδί σε φωτογραφίες. Οπότε τον έδεσαν με τα υπόλοιπα στοιχεία. Και για αλλους πέντε μάλλον έχει ακολουθηθει ο ίδιος δρόμος.
Ότι χρειάζεται ψυχολογική συνδρομή θεωρείται αυτονόητο.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Ελπίζω να είσαι λίγο μπερδεμένος γιατί αυτά που γράφεις ειναι απαράδεκτα....

άλλο ενα κορίτσι 16-17 χρόνων, και άλλο ενα παιδάκι 12 χρονών που δεν έχει μπει καν στην εφηβεία και απ'οτι γράφεται ο τυπος την φόρτωνε απο τότε που ήταν 11.
Ξαναδιάβασε τι γράφω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.865
Πόντοι
27.261
Η αστυνομία Χαλανδρίου όπου το καταγγείλαμε, με ενημέρωσε οτι για το εν λόγω άτομο έχουν καταγραφεί περίπου 50 καταγγελίες και έχει συλληφθεί και καταδικαστεί σε φυλάκιση πολλάκις.
:confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.091
Πόντοι
3.556
Φαντάζομαι οτι αυτό που ορίζεις "στην μέση" είναι η υποψία τέλεσης εγκλήματος.
Οχι βέβαια επειδή το είπε ο Τony ή ο politis, αλλά επειδή έτσι εκτίμησε ένας εισαγγελέας.
Ε, αυτό γίνεται και τώρα και μια χαρά παρακολουθούνται οι ύποπτοι.

Όχι όμως να παρακολουθούνται στα ξεκούδουνα. Θα συμφωνούσε και ο σύντροφος Ανδρουλάκης με αυτό. :sunglasses:

Τώρα για το οτι οι αθώοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε... άστο.
Θέλω να ζω σε μια κοινωνία ελεύθερη που για να καταδικαστώ πρέπει ο άλλος να αποδείξει την παρανομία μου, παρά σε μια εποπτευόμενη που θα φοβάμαι μην κατουρήσω στραβά.
Ε όχι στα ξεκουδουνα, είπαμε, εκεί που όμως κάτι πάει ολοφάνερα στραβά, ναι.

Σε κάτι τέτοια εγκλήματα, που κακά τα ψέμματα, έχει ταρακουνηθει καθε νοήμων ανθρωπος, ας "θυσιάσουμε" λιγο από τον προσωπικό μας χώρο για να ερευνηθουν τα πραγματα καλύτερα.
Είμαι αυτής της άποψης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom