Νέα

53χρονος εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ μέσα σε αυτοκίνητα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 328K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοθούν τα ονόματα των 213 στη δημοσιότητα;

• Ναι

Ψήφοι: 235 82,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 50 17,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    285
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
unknowndark

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.284
Πόντοι
1.056
έχεις καταλάβει τύπε ότι ξανοίγεσαι πολύ και αναφέρεις ονόματα και δείχνεις φωτογραφίες με πρόσωπα αναγνωρίσιμα κατηγορώντας τους, άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα, για κακουργήματα χωρίς να έχεις στοιχεία και χωρίς αποδείξεις, έτσι?
απλά επισημαίνω, γιατί κάτι τέτοιο το λες και ποινικό αδίκημα...

Αν είχα στοιχειά και αποδείξεις τυπε θα ειχα πάει στον εισαγγελέα, δεν θα έγραφα στο μπου....

Δεν ξέρω απο που εχεις πάρει το πτυχίο νομικής σου, άλλα η αναδημοσίευση φωτογραφιών - κειμένων κλπ που έχουν ήδη παίξει σε κανάλια και εφημερίδες
δεν συνιστά διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Οτι φώτος και κείμενα έχω βάλει τα έχω πάρει απο εφημερίδες, οποτε πριν γράψεις την μπούρδα σου ...φρέσκαρε πρώτα τις γνώσεις σου πάνω στην νομική.

https://www.makeleio.gr/
protothema
athnesvoice

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Αν είχα στοιχειά και αποδείξεις τυπε θα ειχα πάει στον εισαγγελέα, δεν θα έγραφα στο μπου....

Δεν ξέρω απο που εχεις πάρει το πτυχίο νομικής σου, άλλα η αναδημοσίευση φωτογραφιών - κειμένων κλπ που έχουν ήδη παίξει σε κανάλια και εφημερίδες
δεν συνιστά διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Οτι φώτος και κείμενα έχω βάλει τα έχω πάρει απο εφημερίδες, οποτε πριν γράψεις την μπούρδα σου ...φρέσκαρε πρώτα τις γνώσεις σου πάνω στην νομική.

https://www.makeleio.gr/
protothema
athnesvoice
Τύπε έχεις πει πολλά...όχι μονο αναδημοσιεύσεις.
Αλλά τα νομικά στα παπάρια μου.
Τα άλλα που εχω γραψει μετρανε...
Σταμάτα κι εσυ κι οι άλλοι επιτέλους τις παπαριές και δες τε σοβαρα το θέμα...

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456

Το είχε προβλέψει εδώ και 5 χρόνια ότι έρχεται μαυρίλααα.....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.864
Πόντοι
6.256
Εν τω μεταξυ καμαρώνουμε και εχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

satanas999

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Like
15
Πόντοι
0
Εν τω μεταξυ καμαρώνουμε και εχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.
Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη λεμε.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.031
Πόντοι
456
οποια πετρα κι αν σηκωσεις η ΝΔ εχει και εναν παιδοφιλο μπλεγμενο. εβλεπες τον κουλη να γαμαει ενα παιδακι, θα ρωταγες πρωτα τι ψηφισε το παιδακι και μετα τα υπολοιπα.
το γάμησες...πες μας για τους αραπάδες είναι άνθρωποι ή όχι, είναι σωστές οι διακρίσεις ή όχι? ή μόνο για τους παιδεραστές υπάρχουν μόνο νδ και όχι πασόκοι συριζαίοι,κκέδες,χαυγίτες κλπ λες και έχει χρώμα η ανωμαλία.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.864
Πόντοι
6.256
το γάμησες...πες μας για τους αραπάδες είναι άνθρωποι ή όχι, είναι σωστές οι διακρίσεις ή όχι? ή μόνο για τους παιδεραστές υπάρχουν μόνο νδ και όχι πασόκοι συριζαίοι,κκέδες,χαυγίτες κλπ λες και έχει χρώμα η ανωμαλία.
Η ανωμαλία εχει χρώμα για τους ανώμαλους κομματόσκυλλους

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
και τι θες να κανω τυπε που στο συγκεκριμενο νημα και ειδηση, ο ανωμαλος εχει χρωμα; να κανω οτι δεν το βλεπω;
Εχω δηλωσει ποτε οτι ψηφιζω συριζα και δεν το ξερω;

Ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι αλλο θα βγει στην δημοσιοτητα
Προς το παρον αναμενω τις εξελιξεις στην ερευνα

τσεκαρε αυτο, εστω και αν δεν ειναι πληρως διασταυρωμενο ακομα, πως θα σου φαινοταν αν ισχυει ας πουμε;

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος είχε συνάψει 31 συμβάσεις έργου με το Ελληνικό Δημόσιο. Η ιστοσελίδα megafono.gr για παράδειγμα αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις και το εμπορικό «αλισβερίσι» που είχε με υπουργεία και επί κυβέρνησης Σαμαρά.

«...Τον Ιούνιο του 2012 είχαμε εκλογές με νικητή αυτών την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Τρεις μήνες αργότερα (!) το Υπουργείο Υγείας αγοράζει από τον Η.Μ. και το Μίνι Μάρκετ του, είδη καθαριότητας αξίας 15.938,95 ευρώ για τις ανάγκες του υπουργείου.

Εισαι σιγουρος οτι δεν θα επαληθευτουν εστω και καποια απο αυτα που γραφονται; Εγω ξερω οτι η κυβερνηση αυτη τη στιγμη τρεχει πανικοβλητη να προλαβει τις ζημιες. Για να δουμε, κρατηστε μικρο καλαθι ομως

• Like
Αντιδράσεις: 968

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Επειδή το άρθρο έχει πολλά κενά....ξερει κανείς να μου απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις..........

#Η μάνα και η κόρη είναι Ελληνίδες....????

#Η μάνα στα μυαλά της είναι καλά.... ή πρόκειται για ΑΜΕΑ....????

#Η 12χρονη είναι φυσιολογική ή πρόκειται για ΑΜΕΑ....????

#Από το 50ρικο€ που την εκπορνευε....ο βρωμιάρης επερνε μερίδιο....????
Η οικογένεια της 12χρονης είναι Ελληνική εθνικότητα?
Τσιγγάνικη?
Αλβανική?

Τί είναι....????
Η 12χρονη είναι Ελληνίδα?
Η 12χρονη είναι Αθίγγανη....????
Είναι σίγουρο αυτό....????

Το διάβασες κάπου....????
τυπε γιατι εχεις σκαλωσει αν ηταν καθυστερημενη, αυτιστικη, αναπηρη, αθιγγανη, αλβανιδα ή δεν ξερω εγω τι;
Ειναι 12 χρονων κοριτσακι, ακομα και αν ειναι κατι απο τα παραπανω (μεχρι στιγμης δεν εχουν πει κατι), θα μειωθει η αξια της πραξης του μουνοπανου;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ....!!!!

:woldman:
αντε και ειναι καθυστερημενο αλβανακι. Τι αλλαζει;

Το αν ειναι καθυστερημενο (δεν πιστευω οτι ειναι, θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα εγραφαν οι ειδησεις) απλα χειροτερευει την θεση ολων των εμπλεκομενων (οχι οτι δεν ηταν αρκετα επιβαρυμενη).

Το αν ειναι γυφτακι ή αν οι γονεις του ειναι πρεζακια ή δεν ξερω εγω τι, απλα δειχνει οτι υπηρχε αδιαφορια και απο τους ιδιους αλλα και απο τους γυρω.

Τι ρολο παιζουν, στις πραξεις του μπασταρδου που το εξεδιδε, αλλα και στους πελατες που αποτι φαινεται ηταν πολλοι, αυτες οι λεπτομεριες;

Επειδη βλεπω οτι ρωτας απο χτες τις ιδιες ερωτησεις, σε ρωταω και εγω, αν υποθετικα ειναι καθυστερημενο και αλβανακι/γυφτακι, τι αλλαζει για εσενα; Ολα καλα ας πουμε; αλλη μια κυριακη απογευμα;:think:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.867
Πόντοι
34.538
αντε και ειναι καθυστερημενο αλβανακι. Τι αλλαζει;

Το αν ειναι καθυστερημενο (δεν πιστευω οτι ειναι, θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα εγραφαν οι ειδησεις) απλα χειροτερευει την θεση ολων των εμπλεκομενων (οχι οτι δεν ηταν αρκετα επιβαρυμενη).

Το αν ειναι γυφτακι ή αν οι γονεις του ειναι πρεζακια ή δεν ξερω εγω τι, απλα δειχνει οτι υπηρχε αδιαφορια και απο τους ιδιους αλλα και απο τους γυρω.

Τι ρολο παιζουν, στις πραξεις του μπασταρδου που το εξεδιδε, αλλα και στους πελατες που αποτι φαινεται ηταν πολλοι, αυτες οι λεπτομεριες;

Επειδη βλεπω οτι ρωτας απο χτες τις ιδιες ερωτησεις, σε ρωταω και εγω, αν υποθετικα ειναι καθυστερημενο και αλβανακι/γυφτακι, τι αλλαζει για εσενα; Ολα καλα ας πουμε; αλλη μια κυριακη απογευμα;:think:
Η πραξη του μαλακα ειναι τι ιδιο αηδιαστικη οτι και να ειναι το κοριτσι..
Απλα με το αν ειναι αθιγγανη η οχι,μπαινει στο στοχαστρο και η μανα,

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
Η πραξη του μαλακα ειναι τι ιδιο αηδιαστικη οτι και να ειναι το κοριτσι..
απο τη στιγμη που ειναι ανηλικη, στο στοχαστρο μπαινουν και οι γονεις γενικως, ανεξαρτητως οτι και να ειναι.
ενας λογος παραπανω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Η πραξη του μαλακα ειναι τι ιδιο αηδιαστικη οτι και να ειναι το κορτσι..
σορρυ κιολας αλλα η μανα για εμενα θα επρεπε να ειναι ηδη στο στοχαστρο ακομα κι αν δεν ειναι αθιγγανη.
Βασικα, ακομα χειροτερα, θα ελεγα.

Οπως ευστοχα εγραψε καποιος αλλος πιο πισω, πως γινεται σε λιγες ωρες μια θεια απτο χωριο να ανακαλυπτει ολη την πλεκτανη και η μανα να μην εχει παρει χαμπαρι για μηνες; Ξεκιναμε δηλαδη με δεδομενη αμελεια ανηλικου (εκθεση σε κινδυνο κτλ) και φτανουμε μεχρι συνεργεια στην εκπορνευση του...

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ρε παπαρο.... ρωτάω γιατί οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ....δεν γράφουν στα παπαροαρθρα τους....την καταγωγή της....!!!!
ρε εισαι τρελος;
σε ξαναρωταω, τι σημασια εχει;
εγω αυθαιρετα και στην τυχη, σου λεω οτι ειναι απτην μποτσουανα.
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ εξηγησε μου...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Είχα συναντήσει στο Λευκαντί Ευβοίας τον Κύριο Ρωχάμη που είχε ταβερνακι.
Σε κουβεντούλα για τέτοιου είδους ει δεχθεί εγκλήματα είχε πεί "διακοπές στην Κέρκυρα" και μόνο εκεί.
Τώρα το σωφρονιστικό σύστημα τους προστατεύει!!!
(Το Κ στο Κύριος το εννοώ)

τυπε τι πραγματα ειναι αυτα???τι ειμαστε, τιποτα νεατερνταλ??? ο ανθρωπος θα μπει φυλακη καποια χρονια, θα σωφρονιστει και θα βγει ενα χρησιμο μελος της κοινωνιας πλεον...
θες να μπει ο αλεξ και να σε περιλάβει με τους διαφωτισμους, τον ντιντερο, τις ουρσουλινες και το οτι αυτα ειναι λυμμενα εδω και αιωνες???
:confused: :confused: :confused: :confused:

OP
OP
unknowndark

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.284
Πόντοι
1.056
Τύπε έχεις πει πολλά...όχι μονο αναδημοσιεύσεις.
Αλλά τα νομικά στα παπάρια μου.
Τα άλλα που εχω γραψει μετρανε...
Σταμάτα κι εσυ κι οι άλλοι επιτέλους τις παπαριές και δες τε σοβαρα το θέμα...

Θα στο πω άλλη μια φορά γιατί δεν καταλαβαίνεις.....

Οτι έχω πει ειναι ΟΛΑ copy/paste απο αυτά που γράφουν οι εφημερίδες αυτούσια.

ΔΕΝ ειναι δικα μου.

exofyllo10-10.jpg

(το αν τα μισά απο αυτά που γραφούν οι εφημερίδες είναι μπούρδες, δεν ειναι πρόβλημα μου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom