iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.698
- Πόντοι
- 2.606
Ήταν αοματη κουφη κ άλαλη η μάνα τυπε
Ήταν αοματη κουφη κ άλαλη η μάνα τυπε
Έπαιρνε μερίδιο....Η μάνα και καλά δεν ήξερε τύποι, 12χρονο παιδί που το είχανε τρελάνει στο πήδημα, το κινητό του γεμάτο βίντεο, δεν ήξερε, η θεία μια ώρα έμεινε με το καριτσάκι και αμέσως το πήρε χαμπάρι , η μάνα τίποτα ,
Γιατί την αφήνουν έξω την καριολσ, και τώρα θα εξακολουθεί να έχει την επιμέλεια? , δεν υπάρχει σωτηρία για τη μικρή να έχει μαστροπο την ίδια της μαναΈπαιρνε μερίδιο....
A ξέχασα ήταν κ τετραπληγική η μανα δλδ δεν βλέπω δεν ακούω δεν μιλάω κ δεν κουνιεμαιΓιατί την αφήνουν έξω την καριολσ, και τώρα θα εξακολουθεί να έχει την επιμέλεια? , δεν υπάρχει σωτηρία για τη μικρή να έχει μαστροπο την ίδια της μανα
ναι πανιβλακα, επικεντρωσου στο αν εγραψα 15 ή 50 ή 500 υποθεσεις βιασμων ανηλικων, και οχι στην ουσια, οτι οποια πετρα κι αν σηκωσεις η ΝΔ εχει και εναν παιδοφιλο μπλεγμενο. Ακομα και ενας πιθηκος αντιλαμβανεται ποτε ενα νουμερο δηλωνει απλα μεγαλο ογκο και ποτε αναφερεται κυριολεκτικα. Οταν λεω οτι η ΝΔ τα τελευταια χρονια εχει 50000 σκανδαλα, εισαι το ηλιθιος που νομιζεις οτι εκατσα και τα μετρησα και μου βγηκαν τοσα;Σαν εναν αλλο μαλακα εδω μεσα που στη σελιδα 6 εγραφε για καμια 15αρια υποθεσεις βιαστων και στη σελιδα 7 εγραψε για 50αρια υποθεσεις βιασμου. Θα τον ενοχλησει κανενας; Πουτσα του, η μαλακια δε φορολογειται, ακομα.
κι εγώ φοβάμαι το τι μπορεί να βγάλει η ανακριτική διαδικασία και τα στοιχεία για την οικογένεια.Η μάνα και καλά δεν ήξερε τύποι, 12χρονο παιδί που το είχανε τρελάνει στο πήδημα, το κινητό του γεμάτο βίντεο, δεν ήξερε, η θεία μια ώρα έμεινε με το καριτσάκι και αμέσως το πήρε χαμπάρι , η μάνα τίποτα ,
ο χημικος ευνουχισμος γιατι να μην ειναι σοβαρη αντιδραση της πολιτειας σε θεματα που αφορουν κατα συρροη βιαστες ανηλικων;ευνουχισμοί και κρεμάσματα δεν είναι αντιδράσεις σοβαρής πολιτείας, ούτε προβλέπονται (ευτυχώς) από το ποινικό δίκαιο.
φοβάμαι όμως ότι η φυλάκιση σε τέτοιες (και άλλες αντίστοιχες) περιπτώσεις θα έπρεπε να είναι πραγματικά ισόβια
δεν ξέρω.ο χημικος ευνουχισμος γιατι να μην ειναι σοβαρη αντιδραση της πολιτειας σε θεματα που αφορουν κατα συρροη βιαστες ανηλικων;
Τι ισοβια; Εδω φονο κανεις και σε 8-10 χρονια με καλη διαγωγη εισαι εξω, για ενα πουτσο λες να ασχοληθουν;
Αν και εφοσον οι αποδειξεις ειναι ατρανταχτες οτι καποιος ειναι κατα συρροη βιαστης ανηλικων, το λιγοτερο θα ηταν ο χημικος ευνουχισμος. Πιστευεις αν εβαζες τον λαο να ψηφισει, θα καταψηφιζε εναν τετοιο νομο;
Τυχερος εισαι που δε φορολογειται η μαλακια, τυχερος.ναι πανιβλακα, επικεντρωσου στο αν εγραψα 15 ή 50 ή 500 υποθεσεις βιασμων ανηλικων, και οχι στην ουσια, οτι οποια πετρα κι αν σηκωσεις η ΝΔ εχει και εναν παιδοφιλο μπλεγμενο. Ακομα και ενας πιθηκος αντιλαμβανεται ποτε ενα νουμερο δηλωνει απλα μεγαλο ογκο και ποτε αναφερεται κυριολεκτικα. Οταν λεω οτι η ΝΔ τα τελευταια χρονια εχει 50000 σκανδαλα, εισαι το ηλιθιος που νομιζεις οτι εκατσα και τα μετρησα και μου βγηκαν τοσα;
Τι καθομαι και σου μιλαω, το ξαναειπα. Μπροστα στα ματια σου να εβλεπες τον κουλη να γαμαει ενα παιδακι, θα ρωταγες πρωτα τι ψηφισε το παιδακι και μετα τα υπολοιπα. Σαν ενα ποντικι που εχει μπει στο μπουκαλι και δεν μπορει να κανει πισω βηματα, μονο ευθεια και μονο οτι συμφερει το κομμα. προτιμας να ξεπλενεις βιαστες απλα και μονο για να στηριξεις την ψηφο σου, ανθρωπακο
Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης - Ένοχος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ | LiFO
Το Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικόwww.lifo.gr
ατυχος που γεννηθηκες αυτιστικος. ατυχοςΤυχερος εισαι που δε φορολογειται η μαλακια, τυχερος.
Σιγά την τιμωρία ρε τύπε, εδώ εμείς έχουμε ευνουχισμό έτσι κ αλλιώς γιατί δε μας κοιτάνε οι ελλεεινίδες (πες και συ σαντ μην τα λέω μόνος μου)ο χημικος ευνουχισμος γιατι να μην ειναι σοβαρη αντιδραση της πολιτειας σε θεματα που αφορουν κατα συρροη βιαστες ανηλικων;
Τι ισοβια; Εδω φονο κανεις και σε 8-10 χρονια με καλη διαγωγη εισαι εξω, για ενα πουτσο λες να ασχοληθουν;
Αν και εφοσον οι αποδειξεις ειναι ατρανταχτες οτι καποιος ειναι κατα συρροη βιαστης ανηλικων, το λιγοτερο θα ηταν ο χημικος ευνουχισμος. Πιστευεις αν εβαζες τον λαο να ψηφισει, θα καταψηφιζε εναν τετοιο νομο;
Ε αμα το λες εσυ, με αποστομωσες. Πες μου ακομα μια ποσα ειναι τα σκανδαλα που φερει ευθυνη η νδ στην προκειμενη;ατυχος που γεννηθηκες αυτιστικος. ατυχος
δυστυχώς, ούτε το 1/3 της καταγνωσθείσης ποινής δεν εκτίεται,δεν ξέρω.
εγώ τον προτιμώ ισόβια για πάντα μέσα, παρά ευνουχισμένο.
το διεστραμμένο μυαλό έξω και πάλι μπορεί να βιάσει
άλλα έλεγες στο νήμα πιτσιρίκες...ναι ρε γιατι οταν καταλαβα την ηλικια δεν εκανα τιποτα δεν ειμαι ανωμαλος
Πλάκα πλάκα ο τύπος από χθές έχει εξαφανιστεί.άλλα έλεγες στο νήμα πιτσιρίκες...
μπουχός ο παιδέρας...Πλάκα πλάκα ο τύπος από χθές έχει εξαφανιστεί.
Παίζει και να παραδόθηκε μοναχός του....