Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.114
- Πόντοι
- 456
Ποιο μέλος είναι ;
γνωστος αυτος
Ποιο μέλος είναι ;
γνωστος αυτος
ρίχτε με στα μαλακά να μην κελαηδήσω για τους επώνυμους που "γλένταγαν" το 12χρονοΚολωνός – Υπόθεση 12χρονης: Απαλλαγή Μίχου για βιασμό και μαστροπεία προτείνει η εισαγγελέας
Tην απαλλαγή του 55χρονου Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας που αγορεύει στη δίκη που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να...www.kathimerini.grΚολωνός – Υπόθεση 12χρονης: Απαλλαγή Μίχου για βιασμό προτείνει ο εισαγγελέας – Ενοχή για 4 κατηγορίες
Καθόλου τυχαίο ..ρίχτε με στα μαλακά να μην κελαηδήσω για τους επώνυμους που "γλένταγαν" το 12χρονο
Ο εισαγγελέας θα προαχθεί γρήγορα , πετώντας θα φτάσει αεροπαγίτης,σβιιιιιίν
Τι δείχνει φίλε μου το ραφτό; Δυστυχώς δεν μπορώ να το διακρίνω καλάΚαθόλου τυχαίο ..
Νομίζω φίλος ότι είναι του Κολεγίου εκεί στα βόρεια. Νομίζω ε;Τι δείχνει φίλε μου το ραφτό; Δυστυχώς δεν μπορώ να το διακρίνω καλά
Ε γι' αυτο ειναι μπραβοκουληδες. Επεσε μπαζωμα. Ο αγωνας τωρα δικαιωνεταιΌλοι παιδόφιλοι και ανώμαλοι στα αξιώματα, όσο περισσότερο ΑΝΩΜΑΛΟΣ, τόσο πιο πολύ θα φθάσεις ψηλά.
Αααα μάλιστα, Σαλονικίος γαρ δεν ήξερα...Νομίζω φίλος ότι είναι του Κολεγίου εκεί στα βόρεια. Νομίζω ε;