Νέα

49 πορτοφολάδες την πλειοψηφία κολοαλβανοί είχαν κατακλέψει τον κόσμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το ζητημα ειναι οτι ειχαν ξαναπιαστει καταδικαστει κλπ. Και? Τι συμβαινει με αυτο? Δηλαδη ποια η επιδραση των κατασταλτικων μηχανισμων και του συστηματος δικαιοσυνης ? Αλλαξε κατι με αυτο ?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Πειτε μου ποιο κομμα θα τους διωξει ολους αυτους τους πουστηδες. Παπουδες, γιαγιαδες, εγγονια, σκυλια, γατια.

Κανείς. Ταϊζονται φαμίλιες ολάκερες απο τα λεφτά τους. Τώρα είναι αργά για οτιδήποτε. Δώσανε και υπηκοότητα σε όλους πριν τις εκλογές της ΝΔ και τέλος.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
επίσης, λυπάμαι που το μαθαίνεις, ο Αλβανός γαμεί κάργα...

Αυτο πάλι που  το συμπερανες; Γιατι εγω οσοι αλβανοι, νεοι ξερω, απο το χωριο τους εχουν παντρευτει. Οι ντοπιες, ακομα και οι αλβανιδες που ειναι μεγαλωμενες εδω, ουτε να τους φτυσουνε. Εκτος και μιλάμε για τίποτα τελειωμενες απλυτες η τιποτα γριες.

quote author=ulavut notid=9494 link=topic=265861.msg7837861#msg7837861 date=1506171263]
βασικά ψάχνουμε κόμμα να διώξουμε του ελληναράδες
[/quote]

Ας ξεκινησουμε απι τα κομμουνια και τους λαθρο και αμα τελειωσουν αυτοί, βλέπουμε...

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Αυτο πάλι που  το συμπερανες; Γιατι εγω οσοι αλβανοι, νεοι ξερω, απο το χωριο τους εχουν παντρευτει. Οι ντοπιες, ακομα και οι αλβανιδες που ειναι μεγαλωμενες εδω, ουτε να τους φτυσουνε. Εκτος και μιλάμε για τίποτα τελειωμενες απλυτες η τιποτα γριες.

quote author=ulavut notid=9494 link=topic=265861.msg7837861#msg7837861 date=1506171263]
βασικά ψάχνουμε κόμμα να διώξουμε του ελληναράδες

Ας ξεκινησουμε απι τα κομμουνια και τους λαθρο και αμα τελειωσουν αυτοί, βλέπουμε...

Ομιλώ εκ πείρας απλώς. Φίλες  πηδιούνται με Αλβανούς γιατί τους σηκώνεται και είναι ωραία παιδιά. Έλα Κυψέλη να σου φύγει το καφάσι με πιτσιρίκες Αλβανές, στα ψιλικά η 30ρα που τα έχει, βαρέθηκε προτάσεις από Ελληνόπουλα, συχνά ακραίως ΧΑυγίτικα, τόση αγαμία μιλάμε. Μένω απέναντι από Αφρο καφέ, μια χαρά περνάμε με τους έτσι (και ειδικά με τις έτσι που το πάνε το γράμμα κάργα και χωρίς λεφτά). Όσο για το άλλο, πρώτα να φύγουν οι ελληναράδες να ησυχάσουμε, και να απολαμβάνουμε τα κάλη των λάθρο που δε σπάνε και αρχίδια (επίσης δεν είναι περισσότερο λάθρο από κατσίκια σαν και κάποιους). Επίσης, κοιτάξτε το αυτό με τα διωξίματα, γιατί στο τέλος θα κάνετε αλλαξοκωλιές, που μάλλον κάνετε, αν κάνετε και τίποτα.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Και ξερετε ποια ειναι η στανταρ απαντηση του κωλαλβανου, ετσι; "Εγω ειμαι 25 χρονια εδω". Λες και το οτι εγκληματει εναντια στους Ελληνες επι 25 χρονια του δινει το δικαιωμα να συνεχισει να εγκληματει.

αν είναι 25 χρόνια έχει πάρει υπηκοότητα και είναι το ίδιο έλληνας με εσένα, πολύ απλά, και τα παιδιά και τα εγγόνια του, άσε που πολλοί ήρθαν ως Βορειο - ηπειρώτες επί Σαμαρά ΥΠΕΞ.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ομιλώ εκ πείρας απλώς. Φίλες  πηδιούνται με Αλβανούς γιατί τους σηκώνεται και είναι ωραία παιδιά. Έλα Κυψέλη να σου φύγει το καφάσι με πιτσιρίκες Αλβανές, στα ψιλικά η 30ρα που τα έχει, βαρέθηκε προτάσεις από Ελληνόπουλα, συχνά ακραίως ΧΑυγίτικα, τόση αγαμία μιλάμε. Μένω απέναντι από Αφρο καφέ, μια χαρά περνάμε με τους έτσι (και ειδικά με τις έτσι που το πάνε το γράμμα κάργα και χωρίς λεφτά). Όσο για το άλλο, πρώτα να φύγουν οι ελληναράδες να ησυχάσουμε, και να απολαμβάνουμε τα κάλη των λάθρο που δε σπάνε και αρχίδια (επίσης δεν είναι περισσότερο λάθρο από κατσίκια σαν και κάποιους). Επίσης, κοιτάξτε το αυτό με τα διωξίματα, γιατί στο τέλος θα κάνετε αλλαξοκωλιές, που μάλλον κάνετε, αν κάνετε και τίποτα.

Φιλε λαθρο ειναι τι να κανουμε τωρα. Μην παρεξηγησε, αλβανος εισαι κι εσυ μηπως; Οντως ομορφοπαιδα οι τηγανοκεφαλοι, ολες ξεροσταλιαζουν για την παρτη τους.

Κατι γαμαμε κι εμεις και μερικες αλβανιδες, ευτυχως τα ομορφοπαιδα εχουν βγαλει εδω και καιρο τις αδερφες και τις γκομενες τους στο κλαρι, καλα περναμε. Κυψελη πηγαινα μεχρι το 1996 lucky strike, τωρα να μου λειπει, κατσε εσυ με τους πατριωτες σου τους αλβανους.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Πειτε μου ποιο κομμα θα τους διωξει ολους αυτους τους πουστηδες. Παπουδες, γιαγιαδες, εγγονια, σκυλια, γατια.

Δε γαμείς που δε γαμείς, το χειρότερο είναι να παίρνεις μάτι κι ακουστήρι και να ακούς πχ. Γεωργιανά, τσάμπα ο κόπος.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Φιλε λαθρο ειναι τι να κανουμε τωρα. Μην παρεξηγησε, αλβανος εισαι κι εσυ μηπως; Οντως ομορφοπαιδα οι τηγανοκεφαλοι, ολες ξεροσταλιαζουν για την παρτη τους.

Κατι γαμαμε κι εμεις και μερικες αλβανιδες, ευτυχως τα ομορφοπαιδα εχουν βγαλει εδω και καιρο τις αδερφες και τις γκομενες τους στο κλαρι, καλα περναμε. Κυψελη πηγαινα μεχρι το 1996 lucky strike, τωρα να μου λειπει, κατσε εσυ με τους πατριωτες σου τους αλβανους.

Δόξα τω θεώ, οι αλβανίδες είναι ανοιχτόμυαλες, πέρνα ξανά από Κυψέλη μια χαρά είναι, προέκυψαν δεύτερες, τρίτες γενιές μετανάστες και οι έλληνες λιγοστέψαμε. Για το τι είμαι, δεν θα μου πεις εσύ φυσικά και δεν είναι το μπου που θα πιστοποιηθώ. Καλά βόλια

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Πληροφοριακά, πάνω απ τις μισές που έχετε γαμήσει είναι Αλβανίδες, συστημένες ως Ιταλίδες. Οπου ακούτε ονόματα Κλαούντια, Λίντα, Λορέτα, Εμμανουέλα κλπ μυρίζει Αλβανία!  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δόξα τω θεώ, οι αλβανίδες είναι ανοιχτόμυαλες, πέρνα ξανά από Κυψέλη μια χαρά είναι, προέκυψαν δεύτερες, τρίτες γενιές μετανάστες και οι έλληνες λιγοστέψαμε. Για το τι είμαι, δεν θα μου πεις εσύ φυσικά και δεν είναι το μπου που θα πιστοποιηθώ. Καλά βόλια

Ρε μαν οκ, ειπαμε να μην ειμαστε ρατσιστες, αλλα μη παμε και στο αλλο ακρο και εκθειαζουμε τους αλβανους λες και ειναι η θεικη ρατσα. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε ΚΑΜΙΑ  χωρα δεν τους συμπαθουν και μαλιστα σε αλλες χωρες που εχουν και σχετικα λιγοτερη παρουσια, εχουν δυσαναλογα μεγαλη αντιπαθεια.
Οπως αν ρωτησεις λοιπους μεταναστες στην Ελλαδα, δε θα σου πουν οτι αντιπαθουν ελληνες, αλλα αλβανους.
Δε λεω αν αδικως η δικαιως , ουτε προσωπικα αντιπαθω η συμπαθω καποιον με κριτηριο εθνικοτητα, αλλα να ξερουμε και τι γινεται

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ομιλώ εκ πείρας απλώς. Φίλες  πηδιούνται με Αλβανούς γιατί τους σηκώνεται και είναι ωραία παιδιά. Έλα Κυψέλη να σου φύγει το καφάσι με πιτσιρίκες Αλβανές, στα ψιλικά η 30ρα που τα έχει, βαρέθηκε προτάσεις από Ελληνόπουλα, συχνά ακραίως ΧΑυγίτικα, τόση αγαμία μιλάμε. Μένω απέναντι από Αφρο καφέ, μια χαρά περνάμε με τους έτσι (και ειδικά με τις έτσι που το πάνε το γράμμα κάργα και χωρίς λεφτά). Όσο για το άλλο, πρώτα να φύγουν οι ελληναράδες να ησυχάσουμε, και να απολαμβάνουμε τα κάλη των λάθρο που δε σπάνε και αρχίδια (επίσης δεν είναι περισσότερο λάθρο από κατσίκια σαν και κάποιους). Επίσης, κοιτάξτε το αυτό με τα διωξίματα, γιατί στο τέλος θα κάνετε αλλαξοκωλιές, που μάλλον κάνετε, αν κάνετε και τίποτα.
Αν εμενες κυψελη θα ηξερες οτι οι ξενοι δε σε θεωρουν δικο τους ανθρωπο ουτε γουσταρουν να τους θεωρεις δικους σου ανθρωπους.

Οπως λεει ο κλιντ ηστγουντ στο gran torino these guys dont wanna be your bros and i dont blame them

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ρε μαν οκ, ειπαμε να μην ειμαστε ρατσιστες, αλλα μη παμε και στο αλλο ακρο και εκθειαζουμε τους αλβανους λες και ειναι η θεικη ρατσα. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε ΚΑΜΙΑ  χωρα δεν τους συμπαθουν και μαλιστα σε αλλες χωρες που εχουν και σχετικα λιγοτερη παρουσια, εχουν δυσαναλογα μεγαλη αντιπαθεια.
Οπως αν ρωτησεις λοιπους μεταναστες στην Ελλαδα, δε θα σου πουν οτι αντιπαθουν ελληνες, αλλα αλβανους.
Δε λεω αν αδικως η δικαιως , ουτε προσωπικα αντιπαθω η συμπαθω καποιον με κριτηριο εθνικοτητα, αλλα να ξερουμε και
Ποιοι λαοι εχουν τη μεγαλυτερη αντιπαθεια στους αλβανους;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο ντοπας τους κατηγγειλε  :heavymetalbig:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
αν είναι 25 χρόνια έχει πάρει υπηκοότητα και είναι το ίδιο έλληνας με εσένα, πολύ απλά, και τα παιδιά και τα εγγόνια του, άσε που πολλοί ήρθαν ως Βορειο - ηπειρώτες επί Σαμαρά ΥΠΕΞ.
Αυτος οχι μονο με διακρινει απο τους δικους του αλλα με μισει επειδη δεν ειμαι δικος του. Το οτι ειναι σαν εμενα πεστο στους αλβανους μπας και τους πεισεις και σταματησουν να μου καμουν ρατσιστικες επιθεσεις. Μακαρι να υπηρχε ενας αριστερος να τους πεισει!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Νομίζω άπαντες, και οι Βρετανοιί και οι Γερμανοί.. :hi:
Οι βρετανοι δεν τους εχουν για νταηδες γιατι δεν τους παιρνει να κανουν νταηλικια εκει. Απλα τους θεωρουν βαλκανιους γυφτους.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.456
Πόντοι
6.256
Φάτσα ειρωνική γιατι ξέρει οτι σύντομα θα είναι έξω και θα συνεχίσει, έχει πολλα φραγκα να πληρώσει δικηγόρους, ξέρει οτι ειναι σε τριτοκοσμικη χώρα.

Συνημμένα

• image.jpeg
    image.jpeg
    54 KB · Εμφανίσεις: 17

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.456
Πόντοι
6.256
Βέβαια αυτή τη βρωμιάρα δε θα τη σταμπαρει κανένας ρουβικωνας αναρχικος χρυσαυγίτης για να τη σαπίσει στο ξύλο.
Δε θα πρεπε να υπάρχουν  καποιοι ρομπέν των δασων να αλυσιδιάζουν κάτι τέτοια σκουπίδια?
Όλη η μανία των δήθεν αναρχικων εκτονώνεται μόνο στο ρίξιμο μολότωφ σε ματατζήδες?

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Ρομά είναι όχι Αλβανοί. Ρομά αλβανικής υπηκοότητας. Ρομίνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom