Νέα

49 πορτοφολάδες την πλειοψηφία κολοαλβανοί είχαν κατακλέψει τον κόσμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Με την ανάπτυξή της μετά τον πόλεμο, άνθισε και το άθλημα. Διάβασε Τσιφόρο ή Πετρόπουλο. Σπείρες πάντα υπήρχαν, παντού, φυσικά, με την εξέλιξη της ανθρωπογεωγραφίας τη πόλης, το επάγγελμα ανέπτυξε και εθνικά χαρακτηριστικά, αναπτύχθηκε από ατομική επιχείρηση σε βιοτεχνία και τώρα σε πολυεθνική. Εϊναι κι ένα επάγγλμα μαθητείας (δες και την ομώνυμη Γαλλική ταινία του 55), οπότε οικογενειακοί, εθνικοί δεσμοί, σε συνάρτηση με την οικονομική τάξη ευνοούνται. Εγώ στηρίζω τον έλληνα πορτοφολά πάντως.

Σπειρες υπήρχαν παντα,μόνο που ο Ελληνας πορτοφολάς προκειμενουν να ψειρίσει δε θα έφτανε να στειλει τον αλλο αδιάβαστο,βλέπε υπόθεση Καντάρη και ένα σωρο άλλες,που αλλοδαπα ζώα μπουκάρουν σε σπίτια και σαπιζουν στο ξυλο ηλικιωμένους και τους σιδερώνουν τις μούρες.

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Πρεπει να εφαρμοστουν τα καταναγκαστικα εργα για κατι τετοιους, να σκαβουν στα χωραφια με παξιμαδι και νερο και φυσικα μετα, απελαση. Ηρθαν τα ρεμαλια στην Ελλαδα για να κλεβουν και να ληστευουν και εχουμε και μερικους και τους χαιδευουν.
απέλαση όλων των αλλοδαπών που ειναι παράνομοι στην ελλάδα έχουν μπεί με νταλίκα κλπ....
κλέφτης δεν είναι μόνο ο πορτοφολάς.
κλέφτης είναι και αυτός που κλέβει την δουλειά του έλληνα,εδω έχουμε καταντήσει να μην μπορούμε να βρούμε δουλειά ούτε σε βενζινάδικο....
αλήθεια με το χέρι στην καρδιά κανένα αλβανό άνεργο γνωρίζει κανείς??

Melandri33

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Ο τίτλος του θεματος είναι απαράδεκτος τουλάχιστον

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Με την ανάπτυξή της μετά τον πόλεμο, άνθισε και το άθλημα. Διάβασε Τσιφόρο ή Πετρόπουλο. Σπείρες πάντα υπήρχαν, παντού, φυσικά, με την εξέλιξη της ανθρωπογεωγραφίας τη πόλης, το επάγγελμα ανέπτυξε και εθνικά χαρακτηριστικά, αναπτύχθηκε από ατομική επιχείρηση σε βιοτεχνία και τώρα σε πολυεθνική. Εϊναι κι ένα επάγγλμα μαθητείας (δες και την ομώνυμη Γαλλική ταινία του 55), οπότε οικογενειακοί, εθνικοί δεσμοί, σε συνάρτηση με την οικονομική τάξη ευνοούνται. Εγώ στηρίζω τον έλληνα πορτοφολά πάντως.
δηλαδη τα ιδια κρουσματα πουχαμε το 55 έχουμε και σήμερα......
ρίξε μια ματια σαν μορφωμενο παιδι στο δελτιο αστυνομικών συμβαντων της ασφαλειας έχει στατιστικές
αυτο με τον ελληνα πορτοφολά που το πας....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αν ολους αυτους τοτς πιασουν στις πατριδες τους να κανουν τα ιδια, εκει εχει δημοσιο παλουκωμα. Αλλά βλεπεις σε κατι αλβανιες, γεωργιες, ρουμανιες  κλπ (για να μη μιλησω για μεση ανατολη, μαγκρεμπ και τα συναφη) δεν έχει ξεφτυλισμενες πουστρες δικαιωματιστες που προκειμενου να γεμισουν το κωλαντερο τους με φτηνο κρέας (γιατι σα σιχαμενοι ρεζιλιδες που ειναι δεν τους αρκει να βρουν εναν αλλο πουστη να αγαπηθουνε αλλα γουσταρουνε ξεφτιλικια απο τους βρωμιαρηδες), μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια με το ρατσισμο, τους προσφυγες τα ανθρωπινα δικαιώματα, το φασισμο, τους κακους λευκους αποκιοκρατες και ολες αυτες τις αριστερες μαλακειες.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
δηλαδη τα ιδια κρουσματα πουχαμε το 55 έχουμε και σήμερα......
ρίξε μια ματια σαν μορφωμενο παιδι στο δελτιο αστυνομικών συμβαντων της ασφαλειας έχει στατιστικές
αυτο με τον ελληνα πορτοφολά που το πας....

το 55 η Αθήνα είχε 1 μύριο κατοίκους, σε μέγιστο βαθμό μικρομεσαίους ή προλετάριους, έπαιζε το πορτοφόλι και το ρολόι, ο παπατζής, ο δήθεν επαίτης, το νταβαντζιλίκι, η νύχτα, το χαρτοπαίγνιο και κάτι γραφικά που βλέπουμε στις παλιές ταινίες. Τώρα είναι αλλιώς, απλούστατα κι η Ευρώπη όλη έχει αλλάξει. Ή θα πάρεις όλο το πακέτο, ανοιχτά σύνορα, μολδαβές πουτάνες, τριτοκοσμικοί για όλες τις δουλειές, φιλιππινέζες υπηρέτριες, φοιτητές Εράσμους, Ευρπαϊκά ΕΣΠΑ κ.ο.κ. ή θα γίνεις Β. Κορέα. Ο πορτοφολάς (κι ο τσαντάκιας ας πούμε), στην ιεραρχία της κλοπής είναι πολύ χαμηλά και κατά κανόνα  ανήκει στην περισσότερο ανειδίκευτη έως και λούμπεν περιοχή της κοινωνίας. Επίσης, το έγκλημα, σε όλα τα επίπεδα εκσυγχρονίζεται όπως και το εμπόριο, μεγαλύτερες σπείρες με συμμετοχική δομή, εξειδίκευση κλπ. Εξυπακούεται, ότι σε περίοδο κρίσης, οι πράξεις τείνουν προς το βιαιότερο και θρασύτερο, μιλάμε για επιβίωση εδώ. Προς το παρόν το ελληνόπουλο εκγληματεί σε ανώτερο επίπεδο, φοροδιαφυγή, επιταγές, κανόνια, γενικού τύπου λαμογιές κλπ., εξαιρώ τα τζάνκι που είναι εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο, ενώ η ελίτ σε ακόμα υψηλότερο, μίζες λαθρεμπόρια, ξεπλύματα, ντραγκς κλπ. Πάντα έτσι ήταν, παντού, το χρήμα πρέπει να κινείται και να μην μένει σε στρώματα, κρυψώνες, ούτε καν σε τσέπες για λίγο, έτσι μας λένε κι οι ινστρούκτορες από πάνω. Είμαι με τον έλληνα πορτοφολά, γιατί θα γυρίσει τα λεφτά στην αγορά.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Το 1955 ο κοσμος στην αθηνα κοιμόταν το καλοκαιρι στις αυλες, οι πορτες δεν ειχαν κλειδαρια και αν εβλεπαν (αοπλο) αστυφυλακα χεζοντουσαν απανω τους.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Σπειρες υπήρχαν παντα,μόνο που ο Ελληνας πορτοφολάς προκειμενουν να ψειρίσει δε θα έφτανε να στειλει τον αλλο αδιάβαστο,βλέπε υπόθεση Καντάρη και ένα σωρο άλλες,που αλλοδαπα ζώα μπουκάρουν σε σπίτια και σαπιζουν στο ξυλο ηλικιωμένους και τους σιδερώνουν τις μούρες.

Ο πορτοφολάς δεν δέρνει, φυσικά σήμερα έχουν γίνει πιο επιθετικοί στην δράση τους (εξέλιξη). Φυσικά, οι 3 Γεωργιανοί που θα σε βάλουν μέση στην ερημιά και θα σου πάρουν το πορτοφόλι δεν είναι πορτοφολάδες αλλά ληστές. Θες να αλλάξουμε μουντ?

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
δεκαετια 80

1981 η χρονια που ξεκουμπιστηκε η επαρατος

Συμφωνώ και επαυξάνω, ήμουν 18 τότε κιόλας. πως θα γίνει, μου λες; Να θυμίσω ότι επί Αντρέα αποποινικοποιήθηκε η μοιχεία, που τρέχανε τα ζευγάρια οι μπάτσοι στο τμήμα με τα σεντόνια. Αντιλαμβάνεστε το τι επακολούθησε με την αλλαγή του νόμου.

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
216
Πόντοι
21

οι περισσότεροι είχαν  βεβαρημένο ποινικό μητρώο δηλαδή είχαν πάει φυλακή για κλοπές.
μου κάνει εντύπωσηπου δεν είχαν ποτε απελαθεί αλλά κυκλοφορούσαν στην ελλάδα μετα την φυλακή
Να το σχολιάσει παρακαλώ ο νίκος πλατ.
Κακό κεφάλαιο, σατράπης εργοδότης, αλληλεγγύη στον λάθρο που ήρθε για να κλέψει σαν ένας αγνός Γιάννης Αγιάννης, κατάληψη στο Μετρό που διακινδύνευαν οι λάθρο να βγάλουν το κλεφτοψωμί τους κοκ..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Και ξερετε ποια ειναι η στανταρ απαντηση του κωλαλβανου, ετσι; "Εγω ειμαι 25 χρονια εδω". Λες και το οτι εγκληματει εναντια στους Ελληνες επι 25 χρονια του δινει το δικαιωμα να συνεχισει να εγκληματει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Πειτε μου ποιο κομμα θα τους διωξει ολους αυτους τους πουστηδες. Παπουδες, γιαγιαδες, εγγονια, σκυλια, γατια.

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
216
Πόντοι
21
Το 1955 ο κοσμος στην αθηνα κοιμόταν το καλοκαιρι στις αυλες, οι πορτες δεν ειχαν κλειδαρια και αν εβλεπαν (αοπλο) αστυφυλακα χεζοντουσαν απανω τους.
Διότι ο άοπλος τότε αστυφύλαξ έριχνε σφαλιάρες στα πόδια και δεν περίμενε εντολή από το σιμπί να του πουν τι να κάνει.

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
216
Πόντοι
21
Πειτε μου ποιο κομμα θα τους διωξει ολους αυτους τους πουστηδες. Παπουδες, γιαγιαδες, εγγονια, σκυλια, γατια.
Κανένα, εδώ και ο Αδωνις-Σπυρίδων έδωσε σούφρα για το τζαμάκι των λάθρο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.455
Πόντοι
6.256
Κανένα, εδώ και ο Αδωνις-Σπυρίδων έδωσε σούφρα για το τζαμάκι των λάθρο.
Τον είχες για φιλέλληνα τον άδωνη?  όπου φυσάει ο άνεμος είναι, γλύφτης κωλοτούμπας κλπ.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Και ξερετε ποια ειναι η στανταρ απαντηση του κωλαλβανου, ετσι; "Εγω ειμαι 25 χρονια εδω". Λες και το οτι εγκληματει εναντια στους Ελληνες επι 25 χρονια του δινει το δικαιωμα να συνεχισει να εγκληματει.

επίσης, λυπάμαι που το μαθαίνεις, ο Αλβανός γαμεί κάργα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom