Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.436
- Πόντοι
- 2.046
3 φορές ισόβια.. τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν στις φυλακές
Εγώ λέω ότι κατεβάζοντας τα όρια στο σεξ και στην οδήγηση θα αυξάνεται η παραβατικότητα.Ρε αδελφέ, σε όλη την Ευρώπη, με εξαίρεση την Τουρκία, η ηλικία συναίνεσης είναι από 14 ως 16, είναι η ηλικία που οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν το σεξ. Αν πάει στα 18 θα είναι όλοι παράνομοι. Εσύ πότε άρχισες το σεξ π.χ., στα 25;
Τα χαμηλά όρια αυξάνουν την παραβατικότητα.Σου επιτρέπει να βγάζεις δίπλωμα και να ψηφίζεις πριν τα 18 και θα σου επιβάλλει να κάνεις σεξ στα 18;
Δε μπορεί να σταθεί αυτό.
Το ζητούμενο είναι αν μπορεί η κοπέλα να αποδείξει τις απειλές. Γιατί, αλλιώς, δύσκολα τα πράγματα γι αυτήν. Η ηλικία είναι στα νόμιμα όρια συναίνεσης.
Σκέψου τις αντιδράσεις αν βγει ότι όλα έγιναν με συναίνεση της 16χρονης...Τι εννοείς επαναφορά τύπε;
Πόσο ανιστόρητοι είστε μερικοί.
Δεν υπήρχε όριο ηλικίας παλιά.
Ναι 12χρονα παντρευόντουσαν σαν τους γύφτους.
Ας πάνε το όριο 18, 21 μη σου πω, μαζί σου, αλλά μη λέμε μαλακίες, ας ξέρουμε τι παίζει, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο.
Π.χ. Ιαπωνία μέχρι προσφάτως ήταν 12, πέρσι το πήγαν 16, Γερμανία 14 κλπ.
Επίσης ας κατανοήσουμε ότι οι νόμοι δε σημαίνουν και πολλά αν το κράτος είναι μπουρδέλο.
Ινδία είναι από τις λίγες χώρες που έχουν τα 18, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι Ινδία είναι του βιασμού το πανηγύρι, όπως και Αφρική τα ίδια.
Στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι τα 16 πάντως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το λες σαν να είναι κακό.
Δηλαδή εσύ τι θες όποιος κατηγορείται για ένα έγκλημα να πηγαίνει μέσα χωρίς αποδείξεις;
Ή μήπως να πηγαίνει μέσα κάποιος χωρίς να έχει παραβεί τον νόμο;
Όπως πάμε θα δούμε περιστατικό με 44χρονο και 13χρονη και αν κατέβουν κι άλλο τα όρια θα το θεωρούν φυσιολογικό μερικοί...Ενας 44χρονος εκανε σεξ με 16χρονο. ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟ... και οι φωστηρες του μπου προσπαθουν να δικαιολογησουν τον ανωμαλο. Ρε πατε καλα?
Μόνο που τις παραβάσεις κάνουν αυτοί που είναι στα υψηλά όρια.Τα χαμηλά όρια αυξάνουν την παραβατικότητα.
Μεγάλο πρόβλημα παιδεραστίας υπάρχει στο Βέλγιο με κυκλώματα, ο τρόμος κάθε παιδιού και γονέαΌπως πάμε θα δούμε περιστατικό με 44χρονο και 13χρονη και αν κατέβουν κι άλλο τα όρια θα το θεωρούν φυσιολογικό μερικοί...
Εν τω μεταξύ κατεβαίνουν τα ηλικιακά όρια για οδήγηση ...ενώ τα παιδιά έχουν μυαλά που πετάνε έξω από το κεφάλι...ίσως να έχει κατέβει και το όριο για σεξ κάτω από τα 18...τρέχα γυρεύε για το θέμα "συναίνεση"...χαμός θα γίνει αν αθωωθεί ο τύπος διότι θα έχει πεισθεί το δικαστήριο ότι υπήρχε συναίνεση.
Η Ηλικία συναίνεσης άλλαξε όπως λες αλλά να πηγαίνουνε με συνομήλικους όχι για να Πηγαίνουνουν με μπαρμπάδες ένας μπάρμπας προστατεύει τα παιδιά όχι τα γα.όχι όπως μας συμφέρει οι ανωμαλία για να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.Δε θα βγει καμία απόδειξη τύπε. Αποκλείεται να τον έχει βιντεοσκοπήσει στο λέω εγώ 99% σίγουρο. Και μεγαλύτερη πιθανότητα δίνω να του έκατσε με τη θέλησή της και να φτιαξε μετά την ιστορία.
Αλλά τον κατέστρεψαν τον τύπο τώρα. Τον βγάλανε βούκινο παντού.
Ταχα παιδέρας, ταχα βιαστής και αποσιωπούν ότι η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15 για να διεγείρουν τον κόσμο.
Και αποσιωπούν ότι το δίκαιο λέει αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Οι δημοσιογράφοι πρέπει να πάνε μέσα 100%.
Αν ήταν τόσο ηθικοί ας μην αποσιωπούσαν τον νόμο, ας κάνανε καμπάνια να γίνει το όριο 18.
Πες τα ρε φίλε γιατί πάμε να κάνουμε το ανώμαλο λογικό.Ενας 44χρονος εκανε σεξ με 16χρονο. ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟ... και οι φωστηρες του μπου προσπαθουν να δικαιολογησουν τον ανωμαλο. Ρε πατε καλα?
Το να κάνει σεξ σε αυτή την ηλικία με συνομηλίκους οκ, αλλά όχι ρε πουστη μου με κατά 28 χρόνια μεγαλύτερο σε αυτή την ηλικία.Εγώ λέω ότι κατεβάζοντας τα όρια στο σεξ και στην οδήγηση θα αυξάνεται η παραβατικότητα.
Βλέπεις τι "μυαλά" κουβαλάνε τα πιτσιρίκια.
...ναι,αλλά με κορίτσια που είναι στα χαμηλά όρια .Μόνο που τις παραβάσεις κάνουν αυτοί που είναι στα υψηλά όρια.
Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πως αντέδρασαν οι Βέλγοι και τι έμαθαν από αυτό οι δικοί μας ιθύνοντες.Μεγάλο πρόβλημα παιδεραστίας υπάρχει στο Βέλγιο με κυκλώματα, ο τρόμος κάθε παιδιού και γονέα
Όχι σε όλα γιατί το παραγαμησαμε σε όλα...ψήφο ναι
οδήγηση ναι
αλλαγή φύλου ναι
σεξ όχι
Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άλλη ποινική μεταχείριση όταν ο δραστης έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από το θύμα και άλλη όταν έχουν κοντινή ηλικία.Το να κάνει σεξ σε αυτή την ηλικία με συνομηλίκους οκ, αλλά όχι ρε πουστη μου με κατά 28 χρόνια μεγαλύτερο σε αυτή την ηλικία.
Είναι εντελώς διαφορετικό μία 40αρα με έναν 68αρη και άλλο αυτό.
Αυτό είναι παιδί μπροστά σε αυτόν.
Τώρα εάν την εκβίαζε ή ποιος έστειλε μυνήματα αυτό είναι παιχνιδάκι για τους αρμόδιους να το βρούν.
Οσο συμμαζευτηκαν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν το 13χρονο παιδάκι στον Κολωνό....ναι,αλλά με κορίτσια που είναι στα χαμηλά όρια .
Αν ήξερε ότι το δεκαεξάχρονο είναι ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΟΥ μπορεί και να συμμαζευοταν .
Εσυ πιστεύεις οτι ο τυπος ειναι καποιος που ειναι τερας εξυπνάδας;; Του κατέβηκε η ηλιθια ιδεα να στήσει ψεύτικα μηνύματα ωστε να ειναι καλυμμένος... Να πει οριστε κυριε Δικαστα μου γραφει στο μήνυμα οτι ειναι καψουρα μαζι μου και με θελει πολυ, εε τι να κανω ανδρας ειμαι και ενέδωσα, θεωρησε ο βλακας οτι η αστυνομια θα εβλεπε τα μυνηματα και δεν θα εψαχνε απο που ηρθαν και κατευθειαν θα τον πίστευαν... Μιλάμε για IQ Αμοιβάδας.Δε θα μου κανει εντυπωση να ισχυει οτιδηποτε απο τις 2 πλευρες. Δεν εμπιστευομαι κανενα πλεον.
Ηδη οσμιζομαι πιπες με τα "κατασκευασμενα μηνυματα" Τι σημαινει αυτο ακριβως?
Δηλαδη εστελνε στον εαυτο του μηνυματα για να πεισει (ποιον?) οτι του ζητουσε αυτη να πανε μαζι. Ποιον να πεισει? Τον μελλοντικο δικαστη? Αφου και ετσι να ηταν και να του εστελνε μηνυματα δε τη γλυτωνε.
Μαλλον βρηκαν κανονικα μηνυματα και ειπε αυτο το αφηγημα και απλα οι αρδ το υιοθετησαν αρπα κολα.
Αρα πιπες δημοσιογραφικες προς το παρον.
Aπλως κρατά μια πισινή για την περίπτωση που βγει αθώος -η μη ένοχος όπως το λένε ξενικά- ο τύπος...σκέψου τι έχει να γίνει μετά...Εσυ πιστεύεις οτι ο τυπος ειναι καποιος που ειναι τερας εξυπνάδας;; Του κατέβηκε η ηλιθια ιδεα να στήσει ψεύτικα μηνύματα ωστε να ειναι καλυμμένος... Να πει οριστε κυριε Δικαστα μου γραφει στο μήνυμα οτι ειναι καψουρα μαζι μου και με θελει πολυ, εε τι να κανω ανδρας ειμαι και ενέδωσα, θεωρησε ο βλακας οτι η αστυνομια θα εβλεπε τα μυνηματα και δεν θα εψαχνε απο που ηρθαν και κατευθειαν θα τον πίστευαν... Μιλάμε για IQ Αμοιβάδας.
Μπορείς να το αποδείξεις αυτό με hard data; Στο UK π.χ. οδηγάς από τα 17 και under conditions από τα 16 (από τα χαμηλότερα όρια στον κόσμο) και η χώρα έχει πολύ χαμηλό αριθμό σοβαρών τροχαίων παραβάσεων γιατί αν κάνεις μαλακίες στο δρόμο η roads police κόβει κώλους. Και στην Αυστραλία ακριβώς το ίδιο. Αλλά άσε την οδήγηση γιατί δεν είναι συγκρίσιμο θέμα.Εγώ λέω ότι κατεβάζοντας τα όρια στο σεξ και στην οδήγηση θα αυξάνεται η παραβατικότητα.
Βλέπεις τι "μυαλά" κουβαλάνε τα πιτσιρίκια.
Ενας 44χρονος εκανε σεξ με 16χρονο. ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟ... και οι φωστηρες του μπου προσπαθουν να δικαιολογησουν τον ανωμαλο. Ρε πατε καλα?
Πολύ Γιοκαρίνη φαίνεται ότι άκουγε μικρός ο τύπος αλλά δε του είπαν για το σαπούνι στη στενή.Βίαζε την 16χρονη φίλη του γιου του σε οικόπεδο δίπλα σε σχολείο - Αυτός είναι ο 44χρονος δράστης | in.gr
Ο 44χρονος εντοπίστηκε από την Αστυνομία έξω από το σπίτι της ανήλικης στον Κολωνό - Προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθηwww.in.gr