noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.025
- Πόντοι
- 6.815
Το αρθρο το διαβασατε?
Το αρθρο το διαβασατε?
Νόμιμη είναι η 16χρονη τύπε.Μα αν ήθελε μικρούλες ο μαλακας μπορούσε να βρει καμμία εικοσάχρονη ΕΝΗΛΙΚΗ ΝΟΜΙΜΑ σε κάνα ίδρυμα μας...αλλά αυτός ήθελε το απαγορευμένο φρούτο...ας υποστεί την δίκαιη τιμωρία τώρα.
Εχει πολλα κενα και ερωτηματικα!Αυτά που λέει και ξέρουμε. Δεν μας τα λένε όλα; Φίλη του γιού του, την εκβίαζε λέει με απειλές, την βίασε αρκετές φορές στο χωράφι του. Πήραν DNA και από τους δύο για εξακρίβωση και φαντάζομαι ότι βγει από την ανάκριση.
Ο βιασμός με απειλή υφίσταται σαν έγκλημα. Αν αυτή όντως πίστεψε ότι θα σκότωνε τον πατέρα της έιναι βιασμός.Αυτά που λέει και ξέρουμε. Δεν μας τα λένε όλα; Φίλη του γιού του, την εκβίαζε λέει με απειλές, την βίασε αρκετές φορές στο χωράφι του. Πήραν DNA και από τους δύο για εξακρίβωση και φαντάζομαι ότι βγει από την ανάκριση.
Σίγουρα, πριν βγουν περισσότερες αποδείξεις, ας είμαστε συγκρατημένοι. Και εγώ ο ίδιος πόσες φορές στο παρελθόν έχω δικάσει, καταδικάσει και βγάλει συμπεράσματα χωρίς να ξέρω τι και πώς.Ο βιασμός με απειλή υφίσταται σαν έγκλημα. Αν αυτή όντως πίστεψε ότι θα σκότωνε τον πατέρα της έιναι βιασμός.
Αλλά πώς θα το αποδείξει; Τον έχει ηχογραφήσει μήπως;
Που ξέρουμε ότι όντως την απειλούσε και δεν του καθότανε με τη θέλησή της και επειδή π.χ. το έμαθε ο γκόμενος ή στραβώσανε, έφτιαξε μια ιστορία για απειλές.
Τον κρίνανε όλοι λαϊκό δικαστήριο αλλά στο δίκαιο ισχύει αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Και πέσανε όλοι να τον φάνε οι "άγιοι" του site. Και φυσικά τα κωλοmedia υποκινούν όλο αυτό.
Κανονικά σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε πρέπει να αθωωθεί.
Δε θα βγει καμία απόδειξη τύπε. Αποκλείεται να τον έχει βιντεοσκοπήσει στο λέω εγώ 99% σίγουρο. Και μεγαλύτερη πιθανότητα δίνω να του έκατσε με τη θέλησή της και να φτιαξε μετά την ιστορία.Σίγουρα, πριν βγουν περισσότερες αποδείξεις, ας είμαστε συγκρατημένοι. Και εγώ ο ίδιος πόσες φορές στο παρελθόν έχω δικάσει, καταδικάσει και βγάλει συμπεράσματα χωρίς να ξέρω τι και πώς.
Οι τολμηρές νομοθεσιες μας μαραναν...επαναφορά στα 18 και το θέμα λήγει...τα πιτσιρίκια είναι με καμένα μυαλά από τα 5 και κατέβασαν οι ιθύνοντες την ηλικία συναινεσης στα 15;;;Νόμιμη είναι η 16χρονη τύπε.
Άλλο που τη βίασε αυτό φυσικά δεν είναι νόμιμο.
Αλλά αν ήταν με συναίνεση θα ήταν νόμιμο αφού η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15.
Να δείτε που θα βγει λάδι ο τύπος γιατί θα φανεί ότι συναίνεσε η μικρή...Νόμιμη είναι η 16χρονη τύπε.
Άλλο που τη βίασε αυτό φυσικά δεν είναι νόμιμο.
Αλλά αν ήταν με συναίνεση θα ήταν νόμιμο αφού η ηλικία συναίνεσης είναι τα 15.
Τι εννοείς επαναφορά τύπε;Οι τολμηρές νομοθεσιες μας μαραναν...επαναφορά στα 18 και το θέμα λήγει...τα πιτσιρίκια είναι με καμένα μυαλά από τα 5 και κατέβασαν οι ιθύνοντες την ηλικία συναινεσης στα 15;;;
Σταδιακά θα την πάνε στα 12...φανταστείτε τι έχει να γίνει εκεί.
Το λες σαν να είναι κακό.Να δείτε που θα βγει λάδι ο τύπος γιατί θα φανεί ότι συναίνεσε η μικρή...
Ρε αδελφέ, σε όλη την Ευρώπη, με εξαίρεση την Τουρκία, η ηλικία συναίνεσης είναι από 14 ως 16, είναι η ηλικία που οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν το σεξ. Αν πάει στα 18 θα είναι όλοι παράνομοι. Εσύ πότε άρχισες το σεξ π.χ., στα 25;Οι τολμηρές νομοθεσιες μας μαραναν...επαναφορά στα 18 και το θέμα λήγει...τα πιτσιρίκια είναι με καμένα μυαλά από τα 5 και κατέβασαν οι ιθύνοντες την ηλικία συναινεσης στα 15;;;
Οι Τσέχοι είναι κατά 90% άθεοι. Θεωρείται " προχω " χώρα και λόγο μεγάλης ελευθερίας στους νομούς έχουν γίνει πολλά και διάφορα.Αιώνιο ξύλο σε παιδεραστές... Μιας και γράφει το άρθρο για 16χρονη, είδε κανείς αυτό το περιστατικό σε ένα τουρνουά τέννις που όταν κέρδισε μια 16χρονη πήγε να αγκαλιάσει τον πατέρα και τον προπονητή της και αυτοί της χούφτωναν και ζουλούσαν τον κώλο της και τους έδιχνε η κάμερα. Τι γνώμη έχετε για αυτό; Εγώ το θεωρώ αυτό απαράδεκτο και δεν θα το κάνω ποτέ στα παιδιά μου (αν κάνω). Η τεννίστρια είναι απο την Τσεχία πράγμα που με εξέπληξε κάπως γιατί κάτι τέτοιες σλάβικες χώρες είναι πολυ συντηρητικές και σκληροπυρηνικές όσον αφορά τέτοια ζητήματα.
Δηλ εσυ το βλεπεις λογικο αυτο το σχεδιο? Ποιος/ποιον να πεισει με μηνυματα απο αλλο νουμερο?! Κοροιδευομαστε?Τα ψεύτικα μηνύματα που και καλα εστελνε το 16χρονο αλλα τα έστελνε γνωστός του 44χρονου τα κάνατε γαργαρα;;
Είχε ετοιμάσει «κατασκευασμένα» μηνύματα για να την παγιδεύσει
Ο δράστης είχε απολύτως οργανωμένο το σχέδιό του, καθώς προσπάθησε να παγιδεύσει την ανήλικη με «κατασκευασμένα» μηνύματα ότι δήθεν του ζητούσε συνάντηση, που όμως ουδέποτε έστειλε η ίδια, αλλά έτερο πρόσωπο που ανήκει στον φιλικό κύκλο του δράστη.
Αα, επειδη τυχαινει να παρακολουθω τεννις, ειχε γινει θεμα οντως τοτε και βγηκαν οι Τσεχοι και απαντησαν οτι ειναι φυσιολογικο στην χωρα τους και στα εθιμα τους. Τοσο φυσιολογικο που απο συνηθεια το εκαναν και σε τουρνουα με τηλεοπτικη καλυψη, χωρις να θυμηθουν εκεινη την στιγμη οτι ο υπολοιπος γνωστος και κυριως δυτικος κοσμος δεν το βλεπει ετσι. Πηραν φωτια τα σοσιαλ, απολογηθηκαν, σιγουρα θα ειναι πιο προσεκτικοι στις επομενες εμφανισεις τους, αλλα παντως στην χωρα τους και αυτοι και αλλοι αθλητες, ετσι κανουν σαν χειρονομια επιβραβευσης/ενθαρυνσης.Αιώνιο ξύλο σε παιδεραστές... Μιας και γράφει το άρθρο για 16χρονη, είδε κανείς αυτό το περιστατικό σε ένα τουρνουά τέννις που όταν κέρδισε μια 16χρονη πήγε να αγκαλιάσει τον πατέρα και τον προπονητή της και αυτοί της χούφτωναν και ζουλούσαν τον κώλο της και τους έδιχνε η κάμερα. Τι γνώμη έχετε για αυτό; Εγώ το θεωρώ αυτό απαράδεκτο και δεν θα το κάνω ποτέ στα παιδιά μου (αν κάνω). Η τεννίστρια είναι απο την Τσεχία πράγμα που με εξέπληξε κάπως γιατί κάτι τέτοιες σλάβικες χώρες είναι πολυ συντηρητικές και σκληροπυρηνικές όσον αφορά τέτοια ζητήματα.
Αιώνιο ξύλο σε παιδεραστές... Μιας και γράφει το άρθρο για 16χρονη, είδε κανείς αυτό το περιστατικό σε ένα τουρνουά τέννις που όταν κέρδισε μια 16χρονη πήγε να αγκαλιάσει τον πατέρα και τον προπονητή της και αυτοί της χούφτωναν και ζουλούσαν τον κώλο της και τους έδιχνε η κάμερα. Τι γνώμη έχετε για αυτό; Εγώ το θεωρώ αυτό απαράδεκτο και δεν θα το κάνω ποτέ στα παιδιά μου (αν κάνω). Η τεννίστρια είναι απο την Τσεχία πράγμα που με εξέπληξε κάπως γιατί κάτι τέτοιες σλάβικες χώρες είναι πολυ συντηρητικές και σκληροπυρηνικές όσον αφορά τέτοια ζητήματα.
Σου επιτρέπει να βγάζεις δίπλωμα και να ψηφίζεις πριν τα 18 και θα σου επιβάλλει να κάνεις σεξ στα 18;Οι τολμηρές νομοθεσιες μας μαραναν...επαναφορά στα 18 και το θέμα λήγει...τα πιτσιρίκια είναι με καμένα μυαλά από τα 5 και κατέβασαν οι ιθύνοντες την ηλικία συναινεσης στα 15;;;