clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.723
- Πόντοι
- 5.946
αααα λοιπόν μιλάς για την μελαχρινή Έλενα που την πρωτογάμησα στο Καλλιρρόης 85 προ αμνημονεύτων...αυτό μύστη της Ξένιας το ανεπίσημο σε αυτό αναφερομαι
αααα λοιπόν μιλάς για την μελαχρινή Έλενα που την πρωτογάμησα στο Καλλιρρόης 85 προ αμνημονεύτων...αυτό μύστη της Ξένιας το ανεπίσημο σε αυτό αναφερομαι
ναιιιιιι η οποία είναι τίμια και κρατιέται πολύ καλά ακόμα. είσαι μύστης? Καλλιρόης 85 ωραίες εποχέςαααα λοιπόν μιλάς για την μελαχρινή Έλενα που την πρωτογάμησα στο Καλλιρρόης 85 προ αμνημονεύτων...
τι είπες Ζήρο?... αν είμαι μύστης?.... μπααααα....ναιιιιιι η οποία είναι τίμια και κρατιέται πολύ καλά ακόμα. είσαι μύστης? Καλλιρόης 85 ωραίες εποχές
touch me spa εννοείς?σήμερα σε σύντομο πέρασμα.
ενημερωθηκά πως η Αλεξάνδρα θα είναι κανονικά στο κατάστημα όλο τον Δεκέμβριο
επίσης από την ερχόμενη βδομάδα ξεκινά στο κατάστημα μια πολύ καλή Ρωσίδα μιλφ η Ελένη που παλιότερα δούλευε στο Πατησίων 56. αδυνατη
όχι φίλε καμία σχέση κοίτα παραπάνω τι γραψαμεtouch me spa εννοείς?
Αυτό ποιο είναι;touch me spa;Στο κέντρο;touch me spa εννοείς?
Новые друзья, я провел время с Ксенией. Ксения делает отличный массаж, только она умеет делать массаж. У нее большая пышная натуральная грудь, ох как она лижет и сосет ммммммм. Хочу провести еще раз но 2 недели не могу поймать в магазине. Жаль, лучшие девушки уходят из магазина.Вчерашний визит в знаменитый массажный салон C 119 сентября. Дверь мне открыла красивая и добрая Мария, обстановка теплая и семейная. Мария по очереди представила мне Ксению и Элени. Я выбрал Ксению, 35-летнюю милфу с рыжими волосами, белой и мягкой кожей и большой грудью. Я зашла в комнату, освежилась в ванной и вскоре пришла улыбчивая и веселая Ксения. Ее массаж был сильным, она обращала внимание на детали, не торопясь. Во второй части он сделал мне медленный и мучительный минет, и мы закончили миссионерским сексом на массажной кровати. Ксения была очень хороша в обоих местах, стоила своих денег. Я посещу ее снова в ближайшее время.
Νέοι φίλοι, πέρασα χρόνο με την Ξένια. Η Ξένια κάνει υπέροχο μασάζ, μόνο αυτή ξέρει να κάνει μασάζ. Έχει μεγάλο, πλούσιο φυσικό στήθος, αχ πόσο γλύφει και ρουφάει μμμμμμ. Θέλω να το ξαναπεράσω αλλά δεν το προλαβαίνω στο μαγαζί για 2 εβδομάδες. Κρίμα που τα καλύτερα κορίτσια φεύγουν από το μαγαζί.Χθεσινη επίσκεψη στο φνωστό μασατζίδικο της Γ Σεπτεμβρίου 119 . Μου άνοιξε η όμορφη και ευγενική Μαρία,το περιβάλλον ζεστό και οικογενειακό . Η Μαρία μου παρουσίασε με τη σειρά την Ξένια και την Ελένη. Επέλεξα την Ξένια μία Μίλφ 35 ετών με κόκκινα μαλλιά, λευκή και απαλή επιδερμίδα και με πλούσιο στηθος. Μπήκα στο δωμάτιο φρεσκαρίστηκα στο μπάνιο και σε λίγο ήλθε η χαμογελεστή και ευδιάθετη Ξένια . Το μασάζ της δυνατό , έδωσε σημασία στις λεπτομέρειες χωρίς να βιάζεται . Στο δεύτερο μέρος μου έκανε μία αργή και βασανιστική πίπα και τελειώσαμε με ένα ιεραποστολικό σεξ στον μασαζοκρέββατο . Η Ξένια ήταν πολύ καλη και στα δύο μέρη , αξίζει τα λεφτά της . Θα την επισκευτώ ξανά σύντομα .
επισης αυτή η Ελένη με το μεγαλο στήθος μου έβαλε ιδέες.... αξίζει εμφανισιακά zero?σε χθεσινό πέρασμα
στην υποδοχή η όμορφη Μαρία
Τατιάνα ψιλή μελαχρινή με μεγάλο στήθος
Ελένη ψιλή αδύνατη ξανθιά με καρέ με πολύ μεγάλο στήθος
Αλεξάνδρα όμορφη μιλφ με ασιατικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο
Λένα αδύνατη μελαχρινή μιλφ με ωραίο σωμα
έχει σταματήσει πολλά χρόνιακαλησπέρα.... η Σάρα η μαυρούλα δουλευει πουθενα;;; είχα ομορφες αναμνησεις
καλή . όλα σχετικά είναι. αν σου αρέσουν οι μεγάλες με μεγάλο στήθος είναι οκεπισης αυτή η Ελένη με το μεγαλο στήθος μου έβαλε ιδέες.... αξίζει εμφανισιακά zero?
6982516744..νομιζωΚαλησπέρα. Έχει κανείς τηλ του ιδρύματος?
Το είδα και εγώ δεν λειτουργεί.6982516744..νομιζω
Για κοίτα και αυτό το νούμερο. Με κάθε επιφύλαξη γιατί μπορεί να έχει αλλάξει μετά από τόσο καιρό: 6982516743Καλησπέρα. Έχει κανείς τηλ του ιδρύματος?