εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
Είναι κάπου τώρα η Αλίκη?Η ξανθιά;
Είναι κάπου τώρα η Αλίκη?Η ξανθιά;
Eχει φύγει εδώ και χρόνια εξωτερικό ,Καναδά νομίζω.Επίσης η Σάρα η μσυρουλα εργάζεται? Και αν ναι που?
Επίσης η Σάρα η μσυρουλα εργάζεται? Και αν ναι που?
Δεν γνωρίζω.Αν ξέρει κάποιος η την έχει δει αλλού;Είναι κάπου τώρα η Αλίκη?
το γράφω πιό πάνω φίλε!Eχει φύγει εδώ και χρόνια εξωτερικό ,Καναδά νομίζω.
Ανεξαρτητοποιηθηκε? Δουλευει μονη δηλαδη? Ξερουμε πληροφοριες?Η Αλίκη έφυγε οριστικά πλέον... Νομίζω ανεξαρτητοποιήθηκε
Γειά χαρά παίδες... πέρασα την τεταρτη που μας πέρασε.. είχα πολύ καιρό να περάσω και ρώτησα για Αλίκη... μου είπαν λείπει 2 χρόνια απτην καραντίνα εκτος ελλαδας κατι τετοια... μου παρουσίασε τις κοπέλες και όταν έκανα να φύγω της λέω ευχαριστώ αλλά ψάχνω μια στον σωματοτυπο της αλικης και μου λέει "μα από τότε που την ήξερες έχει πάρει 20 κιλά " ...προχθές είχαμε ρόστερ
Αναστασία Ρωσίδα με ωραία πόδια
Αλεξάνδρα νόστιμη κατσαρομαλλα Ρωσίδα
Εύα επίσης Ρωσίδα με το κοντό μαλλλι
Τατιάνα απουσιαζε
Γειά χαρά παίδες... πέρασα την τεταρτη που μας πέρασε.. είχα πολύ καιρό να περάσω και ρώτησα για Αλίκη... μου είπαν λείπει 2 χρόνια απτην καραντίνα εκτος ελλαδας κατι τετοια... μου παρουσίασε τις κοπέλες και όταν έκανα να φύγω της λέω ευχαριστώ αλλά ψάχνω μια στον σωματοτυπο της αλικης και μου λέει "μα από τότε που την ήξερες έχει πάρει 20 κιλά " ...
Τώρα ναι μεν λείπει 2 χρόνια αλλά... ήξερε πως έχει πάρει 20 κιλά...
Αν κάνας συναγωνιστής την έχει δει καποιυ ας μας βοηθήσει...
Μήπως είναι στο Πατησίων 131???
Α ... μάλιστα θενκςςς έχω χάσει πολλά επεισόδιαΤο Πατησιων 131 εχει κλεισει και καποιες κοπελες πήγαν αλλού _ Λέλας , Σιν 29 κλπ
Κοίτα, και πριν την πανδημία που την ειδα τελευταια φορα όντως ειχε παρει εμφανως κιλα. Ισως οχι 20 αλλά 10 σιγουρα. Και πάλι μου αρεσε βεβαια.Γειά χαρά παίδες... πέρασα την τεταρτη που μας πέρασε.. είχα πολύ καιρό να περάσω και ρώτησα για Αλίκη... μου είπαν λείπει 2 χρόνια απτην καραντίνα εκτος ελλαδας κατι τετοια... μου παρουσίασε τις κοπέλες και όταν έκανα να φύγω της λέω ευχαριστώ αλλά ψάχνω μια στον σωματοτυπο της αλικης και μου λέει "μα από τότε που την ήξερες έχει πάρει 20 κιλά " ...
Τώρα ναι μεν λείπει 2 χρόνια αλλά... ήξερε πως έχει πάρει 20 κιλά...
Αν κάνας συναγωνιστής την έχει δει καποιυ ας μας βοηθήσει...
Μήπως είναι στο Πατησίων 131???
ThanxxxΚοίτα, και πριν την πανδημία που την ειδα τελευταια φορα όντως ειχε παρει εμφανως κιλα. Ισως οχι 20 αλλά 10 σιγουρα. Και πάλι μου αρεσε βεβαια.
Εκτός αυτου μπορει να εχουν επικοινωνία π.χ. μέσω social media και να τη βλεπουν πώς ειναι, δε σημαινει οτι απαραιτητα σου λένε ψέματα.
Παντως πιο πανω στα σχολια είδα οτι μια Όλγα ειναι στο σωματοτυπο της περιπου και ειναι Τριτες κ Τεταρτες, αν ειναι ακομα στο μαγαζι.
ναιβφιλε δυστυχώς....πολυ ομορφη γυναίκα μιλφαραρε ζερο η ξανθιά Χριστίνα σταμάτησε η ντιαζ