junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
ευχαριστούμε Ζερό Τόλερενς.
Πάντα ενημερωτικός
Πάντα ενημερωτικός
Καλη..χρυση.. η Αλικη..
αλλα αυτο με τον χρονο μου το εχει κανει κ εμενα κ τις 4-5 φορες που την εχω παρει...
Και υποτιθεται το 50αρικο για 45λεπα... >
ε να σφίγγεστε και να κρατιέστε...
τι πάτε και χύνετε στο αψε σβησε...???
ή μήπως η Αλίκη είναι τόσο καλή που σας καταφέρνει...
Γιαυτό και όλοι όσοι πάμε επιλέγουμε το ΑλικάκιΟλο το ρόστερείναιήταν για κλωτσιές.
Κατι στραβοχυμένες νταρντανο ανατολικές που οχι να πληρώσω, ουτε να με πληρώναν δεν τις γαμούσα...
Περι ορέξεως, και τσέπεως, κολοκυθόπιτα...
Αλλα πως μπορείτε και πάτε σε τέτοια καταστήματα ρε τυποι?
Τελευταία φορά που εκανα τσαρκες σε μασαζ είχα περάσει και απο το συγκεκριμενο.
Εκτος του οτι μπήκα στο σάπιο ασανσερ το οποίο σε σκάει στην πορτα της κουζίνας του ακαλύπτου :S
και εφαγα κανα 2 λεπτα μεχρι να προσανατολιστώ...
Ολο το ρόστερείναιήταν για κλωτσιές.
Κατι στραβοχυμένες νταρντανο ανατολικές που οχι να πληρώσω, ουτε να με πληρώναν δεν τις γαμούσα...
τυπε μεσα σε αυτο το ασανσεράκι εχω φασωθει με την θρυλικη γιαγια την Νάταλι φορουσε ενα μινι κολλητο μαυρο φουστάκι με γοβες που με ειχε τρελάνει μολις μπηκα στο ασανσερ αρχισα να την χουφτωνω και να την φιλαάω και αυτη ενω αρχικα μου ελεγε τι κανω κτλπ αρχισε μετα να μου πιανει το πουτσο και να μου λεει αχ εσυ εισαι καυλωμένος. Ετοιμος ημουν να τoν πεταξω εξω και να αρχιζω να τOν μαλακιζω στα βρωμομπουτα της αλλα φτάσαμε στον 4ο. :S
επαιξε ωραια φάση με τη γιαγια στο ασανσέρ πρέπει να την πάρεις ειναι δασκάλα
Ρε καθικι Μασαζονομαχε, ποτε θα οργανωσεις "εκστρατευτικο σωμα" να σε ακολουθησουμε?...
για μένα δεν με νοιάζει αν είναι 25 λεπτά ή 65 λεπτά, αρκεί να ευχαριστηθώ και να μου βγάλει γούστα.
Περι ορέξεως, και τσέπεως, κολοκυθόπιτα...
Αλλα πως μπορείτε και πάτε σε τέτοια καταστήματα ρε τυποι?
Τελευταία φορά που εκανα τσαρκες σε μασαζ είχα περάσει και απο το συγκεκριμενο.
Εκτος του οτι μπήκα στο σάπιο ασανσερ το οποίο σε σκάει στην πορτα της κουζίνας του ακαλύπτου :S
και εφαγα κανα 2 λεπτα μεχρι να προσανατολιστώ...
Ολο το ρόστερείναιήταν για κλωτσιές.
και εγώ το ίδιο διαπίστωσα σε πρόσφατη επίσκεψη...Ευα η οποία δεν έμοιαζε στην περιγραφή που διαβάζω πιο πισω...