Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 4.365
...... γιατι όπως ειπε και ο Ζιρο οι άλλες είναι για ειδικά γουστα.
ειδικα η θεια ναταλια!
Ειδικά γούστα λόγω του προχωρημένου της ηλικίας ή λόγω υπηρεσιών?
...... γιατι όπως ειπε και ο Ζιρο οι άλλες είναι για ειδικά γουστα.
ειδικα η θεια ναταλια!
Ειδικά γούστα λόγω του προχωρημένου της ηλικίας ή λόγω υπηρεσιών?
Λογω ηλικιας. Δεν εχω περάσει μαζι της ποτέ αλλα μια φορά ημουν στο τσάκ να το κάνω αλλα τελικά προτιμησα να μπώ με το Αλικάκι.
Ακου φάση. Ειμαι μέσα στο κάλτ ασανσέρ και ανεβαινω προς τα πάνω μαζι μου όμως έχει μπει και η Ναταλια! Η οποια φορουσε σέξι μαύρες γοβες και ένα κολλητο μαυρο φορεμα. Αυτό το ντύσιμο είναι η αδυναμια μου και επειδή ειχα πάει ηδη καυλωμένος αρχισα να της ρίχνομαι μεσα στο ασανσέρ!!! Αυτή η σεξι γιαγιά με ειχε καυλωσει για τα καλά.
Τι κάνεις μωρο μου ελεγε αυτή .... ήρθα να σας δώ και κοιτα ποσο καυλωμένος είμαι!!! Απαντησα εγώ.
Της έπιανα το κώλο μέσα στο ασανσέρ , τις βυζάρες της έβαζα το χέρι μου στον πουτσο !!! Πέσανε και 2-3 πεταχτα φιλάκια!!! Αυτή μου λεει πωπω εισαι καυλωμενο ελα μέσα να σε περιποιηθω .... τελικά πέρασα με την Αλικη και της ειπα ότι θα την πάρω άλλη φορά!
Ξεσκισα την αλικη μετά μέσα και την έχυσα στη κοιλιά.
Λογω ηλικιας. Δεν εχω περάσει μαζι της ποτέ αλλα μια φορά ημουν στο τσάκ να το κάνω αλλα τελικά προτιμησα να μπώ με το Αλικάκι.
Ακου φάση. Ειμαι μέσα στο κάλτ ασανσέρ και ανεβαινω προς τα πάνω μαζι μου όμως έχει μπει και η Ναταλια! Η οποια φορουσε σέξι μαύρες γοβες και ένα κολλητο μαυρο φορεμα. Αυτό το ντύσιμο είναι η αδυναμια μου και επειδή ειχα πάει ηδη καυλωμένος αρχισα να της ρίχνομαι μεσα στο ασανσέρ!!! Αυτή η σεξι γιαγιά με ειχε καυλωσει για τα καλά.
Τι κάνεις μωρο μου ελεγε αυτή .... ήρθα να σας δώ και κοιτα ποσο καυλωμένος είμαι!!! Απαντησα εγώ.
Της έπιανα το κώλο μέσα στο ασανσέρ , τις βυζάρες της έβαζα το χέρι μου στον πουτσο !!! Πέσανε και 2-3 πεταχτα φιλάκια!!! Αυτή μου λεει πωπω εισαι καυλωμενο ελα μέσα να σε περιποιηθω .... τελικά πέρασα με την Αλικη και της ειπα ότι θα την πάρω άλλη φορά!
Ξεσκισα την αλικη μετά μέσα και την έχυσα στη κοιλιά.
θα με κανεις να παω με γιαγια Ναταλια....!
σε σημερινή επίσκεψη και πάλι δεν μου άνοιξαν. στο παρελθόν το έχω επισκεφθεί πολλές φορές Κυριακή μεσημέρι. έχει αλλάξει κάτι σε αυτό ή απλά μεγάλος φόρτος την δεδομένη χρονική στιγμή;
Ξερει κανείς αν δουλεύει ακομα εκεί η Αλίκη;
το φαντάστηκα...Ευχαριστώ για την πληροφορία. κρίμα ήταν καλή κ φθηνή Κυριακάτικη επιλογή...
μου φαινεται οτι τωρα πιά κλεινει τις κυριακες....
Συνεχίζει το ίδιο ρόστερ στο μαγαζί???έχω να περάσω πάνω από 6μηνο για αυτό ρωταω!
περασα σημερα απο το μαγαζι.
Στην υποδοχη η παντα ομορφη και σεξυ Ουκρανιδα Μαρια την οποια ειχα καιρο να δω.
Ροστερ:
Χριστινα. Η Ρωσιδα Καμερον Ντιαζ οπως την εχω φαβτισει, Ομορφη μιλφαρα με ωραια μαται, καλη στο προγραμμα και στο μασαζ. Ξανθια με ματαρες.
Εργαζεται εκει Τεταρτη και Σαββατα
Ευα. Νεα κοπελα στο μαγαζι, Ομορφη ρωσιδα περιπου 27 ετων με υπεροχη επιδερμιδα, ομορφο σωμα με καμπυλες, ωραιο στηθος, σχετικα κοντο καστανοκοκκινο μαλλι. Πολυ καλη παρουσια και πολυ χαμογελαστη. Μιλα καλα ελληνικα και μπηκε στα υποψην
Αναστασια. Ψιλη Ρωσιδα μιλφαρα με χητο ομορφο σωμα, καστανο μακρυ μαλλι, ωραια ποδια. Απο τα δυνατα χαρτια και αυτη του καταστηματος
Μαργαριτα. Ξανθια 35 αρα Ρωσιδα καπως νταρντανα με σχετικα κοντο μαλλι, αλλα αρκετα σεξυ σαν παρουσια.
Ναταλια. Η γνωστη 50+ αρα Ρωσιδα του καταστηματος που εχει και ατυη φανατικο κοινο.. ;)
Κλειστα τις Κυριακες, προγραμματα απο 50 ευρω τα 45 λεπτα
Ναταλια. Η γνωστη 50+ αρα Ρωσιδα του καταστηματος που εχει και ατυη φανατικο κοινο.. ;)