Νέα

32χρονη παρέσυρε 14χρονο από το πάρκο στο σπίτι της για να κάνουν σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μια μητέρα τριών παιδιών από το Γλόστερσαϊρ της Αγγλίας κάλεσε δύο έφηβα αγόρια που έπαιζαν ποδόσφαιρο στο πάρκο στο σπίτι της για να «πιουν νερό» και, στη συνέχεια, ξεμονάχιασε το ένα από αυτά για να κάνουν σeξ, παρότι ήταν μόλις 14 ετών!

Ο Εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμιθ περιέγραψε στο δικαστήριο πώς η Βίνσεντ κάλεσε τα δύο παιδιά στο σπίτι της δήθεν για να πιουν νερό το απόγευμα εκείνης της μέρας. Οι έφηβοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση καθώς ο ένας από αυτούς - οχι το θύμα - τη γνώριζε. Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην κουβέντα το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 και πήγαινε σχολείο. Οι τρεις τους μίλησαν κάμποση ώρα για το σχολείο, όμως σύντομα η Βίνσεντ έφερε την κουβέντα στο σώμα της και στο σeξ.

Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο, χωρίς εκείνος να έχει πάρει μυρωδιά. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα. Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της.Έπειτα βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει...

Το θύμα περιέγραψε τη σκηνή του σeξ λέγοντας ότι η γυναίκα τον «καβάλησε» και άρχισε να «χοροπηδά πάνω του», για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια κατάφερε να την σπρώξει και να φύγει. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου κάτω ότι πρέπει να φύγουμε».

Ο φίλος του αγοριού είπε ότι άκουσε σeξουαλικούς ήχους από τον πάνω οροφο, αισθάνθηκε αμήχανα και βγήκε έξω από το σπίτι για λίγο, προτού τελικά επιστρέψει. Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε. Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη σε μια άλλη φίλη τους, εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του. Όταν η μητέρα του 14χρονου έμαθε την αλήθεια και πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα λέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου». Ο πατέρας του θύματος πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα.

tea-1.jpg

vin4.jpg

:headbang::headbang::headbang:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.665
Πόντοι
3.656
αν τα φύλλα ήταν αντίθετα, ποιος θα ήταν ο τίτλος της είδησης; 32χρονος παρασέρνει ανήλικο κορίτσι και το βιάζει. ο Ηνωμένο Βασίλειο αποτελείται από τις δικαιοδοσίες της Αγγλίας, της Ουαλίας, της Σκωτίας και της Βόρειας Ιρλανδίας. Η εθνική νομοθεσία περί ηλικίας συναίνεσης του Ηνωμένου Βασιλείου δεν ισχύει για τις εξαρτήσεις της, αλλά όλοι τις έχουν ορίσει στα 15.

matakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
145
Πόντοι
1
Θέλω να παρασύρει κι εμένα. Αλλά θα της πέφτω μεγάλος λογικά.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τυποι γελατε , αλλα θα την πανε μεσα για παιδοφιλια? Γιατι το συστημα ειναι επιεικο με γυναικες που κανουν τετοια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.665
Πόντοι
3.656
Τυποι γελατε , αλλα θα την πανε μεσα για παιδοφιλια? Γιατι το συστημα ειναι επιεικο με γυναικες που κανουν τετοια.

Μόνο το Σύστημα; Η Κοινή γνώμη να δεις ....Θέλω να παρασύρει κι εμένα. Αλλά θα της πέφτω μεγάλος λογικά..... Ήδη απάντησε μέλος

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
θα το φαει μαι μαλιστα ασχημα.
οι γονεις του παιδιου ασφαλως θα κινηθουν και νομικα για αποζημιωσεις.
θα μεινει αφραγκη

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σίγουρα τον κάρφωσε ο φίλος του επειδή δεν έκατσε σ'αυτόν

Ε ρε πούστη,14 χρονών να σε βάλει κάτω μια τέτοια έκφυλη,γαμώ την τύχη που έχουν κάποιοι :headbang:

Απορίας άξιο και πώς άντεξε ο τύπος καβάλημα 5 λεπτά,εμεις στα 14 χύναμε με το που ακουμπούσαμε την πούτσα μας :cheesy:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.024
Πόντοι
3.425
δεν το κόβω και φανατικό αντράκι τον πιτσιρικά

Ποιος δεν θα έκανε το Σταύρο του αν του τύχαινε τέτοιο πράγμα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
δεν το κόβω και φανατικό αντράκι τον πιτσιρικά

Ποιος δεν θα έκανε το Σταύρο του αν του τύχαινε τέτοιο πράγμα
Είναι πολλά που μπορώ να σκεφτώ τα οποία ξεχωρίζουν τη φαντασία από την πράξη και το "θέλω" από το "τελικά δε θέλω".

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
18.991
Πόντοι
20.686
Γλυτωσε και ο πατερας του τα λεφτα που θαδινε στην πουτανα για να ξεπαρθενεψει τον γιο του.:grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μαλλον οι πιτσιρικαδες σκεφτηκαν οτι αν τη δωσουν μπορει να παρουν κανα πλεϊστεϊσιο με τα φραγκα της αποζημιωσης λογω αποπλανησης

eridon1877

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.427
Πόντοι
6.490
Γενικά κατάπτυστο και αίσχος και ντροπή κλπ κλπ...Άλλα ρε πούστη, τί πρόβλημα έχουν μερικά παιδιά και αντί να ευγνωμονούν την τύχη τους, το λένε στη μαμά για να ζητήσει το λόγο.... Πόσο να ύπεφερε που τον καβάλησε το έκφυλο βρετανικό μιλφ;.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
Μαλλον οι πιτσιρικαδες σκεφτηκαν οτι αν τη δωσουν μπορει να παρουν κανα πλεϊστεϊσιο με τα φραγκα της αποζημιωσης λογω αποπλανησης

σε 2-3 χρονια που θα καταλαβει τι εκανε και τι εχασε, θα κρεμαστει στο δωματιο του απο ντροπη..ειναι ηδη νεκρος, αλλα δεν το ξερει...:confused:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Αυτά είναι μαλακίες.
Αν ήταν άντρας με κοριτσάκι όλοι θα λέγανε τι φρίκη,
Ενώ τώρα τι τυχερός ο πιτσιρίκος.
Αίσχος είναι και στις δύο περιπτώσεις.
Και είναι μεγάλο λάθος να έχουμε αυτά τα double standards εφόσον μιλάμε για ισότητα των φύλων.

Βέβαια αν ήταν σύμφωνα με ελληνική ή ευρωπαϊκή νομοθεσία το 14 δεν είναι τόσο τραγικό.
Στην Ελλάδα το όριο είναι 15, οπότε για 14 δε θα έτρωγε τόσο μεγάλη ποινή είτε άντρας η γυναίκα.
Σε αυτό το όριο συμφωνώ. Το Αμερικάνικό όριο του 18 είναι πολύ τραβηγμένο.

Στα 15 και στα 16 τα παιδιά ξέρουν αρκετά για το σεξ ώστε να παίρνουν μόνοι τους αποφάσεις.
Παρ' όλα αυτά παραμένει εμετική αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας και ανήθικη.
Αλλά όχι ποινικά κολάσιμη.
Αυτή είναι η αποψή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom