Νέα

3 Ειδήσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φιλε enforcer  δεν ειχε την ιδια βαρυτητα και σοβαροτητα , η υποθεση υιου Τσιτουριδη( παρανομη μεταγραφη απο σχολη επαρχιας σε Αθηνα) , με την υποθεση του κουκουλοφορου, που ο ΣΥΡΙΖΑ , οπου βρεθει και οπου σταθει αναφανδον τους υποστηριζει!!! Τωρα ομως εξηγειται και ο λογος που το εκανα.... 

Κοιτα, δεν έχεις άδικο.

Εχει αρχίσει και μου τη δίνει και μένα η προστασία που απολαμβάνει ο συγκεκριμένος χώρος.

Και έχεις δίκιο και κάπου αλλού - δε συγκρίνονται οι 2 περιπτώσεις.

Ως εκ τούτου, ανακαλώ την προηγούμενη δήλωσή μου φίλε πολύ ατακτε

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Κοιτα, δεν έχεις άδικο.

Εχει αρχίσει και μου τη δίνει και μένα η προστασία που απολαμβάνει ο συγκεκριμένος χώρος.

Χαιρομαι ειλικρινα που συμφωνουμε στα αυτονοητα , φιλε enforcer.....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
To ωραίο το ακούσατε?Προτείνουν να πάρει ασυλία για αυτό που έκανε ΟΧΙ φίλοι μου γιατί να πάρει αν το έκανα εγώ θα μου έδειναν?ΕΕΕΕ.Αν πάρει τώρα θα πάρει και την επόμενη φορά.Και ίσως την επόμενη φορά να σκοτόσει και άνθρωπο.Και καλά ο πατέρας του βγήκε απο εντατική και μην πάθει τίποτα.Αν ήταν ο δικός μου η ο δικός σας πατέρας θα μου έδιναν ασυλία?ΣΚΑΤΑ σε εμας και ακόμα πιο πολλά ΣΚΑΤΑ σε αυτούς.

ammos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τον γιό του Κατσίκη (πρώην βουλευτή ΝΔ) το 2003 τον θυμάστε που τον διέσυραν τα προοδευτικά ΜΜΕ; Κι αυτόν και τον πατέρα του. Θυμάστε τι είχε κάνει; Με δυό φίλους του μπροστά στην ΕΡΤ στην Μεσογείων παρίσταναν τους μπάτσους για χαβαλέ και σταματούσαν αυτοκίνητα. Βρήγκαν και 2,5 γραμμάρια χασίς στον ένα από τους δύο φίλους. Τα προοδευτικά ΜΜΕ όμως τον έκαναν ρόμπα. Στημένα έξω από το σπίτι του και στο δικαστήριο ήταν τα κανάλια. Αναγκάστηκε ο πατέρας να βγει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τον γιό του. Ο οποίος καταδικάστηκε και σε 4 ή 6 μήνες φυλακή με αναστολή. Για μια νεανική μαλακία!

Και για τον άλλο που έκανε ένοπλη ληστεία μούγκα μέσα στη στρούγκα.

Ο δε υιός Πλεύρη πρέπει να απολογείται στους συνασπιστές για κάθε μαλακία που έχει γράψει ο πατέρας του. Κι όταν λέει εγώ δεν έχω πει ποτέ τα ίδια με τον πατέρα μου, του την πέφτανε ότι υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.

Τώρα δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αλήθεια ειδατε την ειδηση στο παντα εγκυρο σταρ :P
γνωστος μεγαλοδικηγόρος,εσπασε τα μουτρα του πρωην μοντελου γυναικας του..
ο γνωστος αυτος ειναι γνωστος τσαμπουκας(?? ελεος ρε) και η γυναικα του μελαχρινη με καρε μαλλι..
δεν εδειξε φατσες η φωνές.. :P
τι κανει γαβ γαβ?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αυτος ο μεγαλοδικηγόρος δεν είχε πλακώσει στο ξύλο ηγετικό στέλεχος των αδερφών στο κολωνάκι;

Αυτός ο μεγαλοδικηγόρος δεν είναι αυτός που είχε μπουκάρει με τη γυναίκα του σε κάποιο κανάλι;

Ο κατσίκης δεν ειναι αυτός που ο γιός του είχε μια κατασκευαστική που έχτιζε σε καμμένες δασικές εκτάσεις όσο ο μπαμπάς του ήταν υπουργός;

Επισκέπτης
Μπα δεν είναι αυτός.. άλλος είναι.. μα καλά που σου πήγε το μυαλό...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μυαλό; Εγώ; Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον

Επισκέπτης
Κοιτα, δεν έχεις άδικο.

εγώ θέλω να κάνω όμως την εξής ερώτηση μήπως η ασυλία που έχει ο συριζα είναι σκόπιμη αφού έτσι και αλλιώς το αν είναι αριστερό κόμμα στην ουσία στο μιλητό  είναι και όχι στην ουσία και την πράξη του στην πολιτική και δεν είναι και το μόνο άτομο ο συγκεκριμένος που έχει αυτή την δραστηριότητα αλλά αν ξύσε τε λίγο το κεφάλι σας θα ανακαλύψετε και άλλα άτομα που πρόσφατα έχουν ανάλογες δραστηριότητες και έχουν σχέσεις με τον πολιτικό χώρο αυτό.

epicouros

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Μήνυση από την Εύη Βατίδου στο σύζυγό της

Μήνυση για ξυλοδαρμό κατέθεσε εναντίον του συζύγου της, η Εύη Βατίδου. Οπως ισχυρίζεται το γνωστό μοντέλο, το βράδυ της Πέμπτης, ο σύζυγός της αφού την ξυλοκόπησε, την κλείδωσε έξω από το σπίτι όπου διαμένουν και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα της απαγορεύει την είσοδο.

Η Εύη Βατίδου έφθασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης, ξυπόλητη, με σκισμένα ρούχα και με σημάδια στο λαιμό και την πλάτη. Οπως κατέθεσε στην αστυνομία, λίγες ώρες πριν είχε βγει για φαγητό με φιλικό της ζευγάρι. Οταν γύρισε στο σπίτι, ο σύζυγός της, άρχισε να την βρίζει και να την χτυπά, ενώ κατά τα λεγόμενά της εκείνος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και εργαλείο από το τζάκι του σπιτιού για να επιτεθεί.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια η Κα Βατίδου, ούτε ο πατέρας της κατάφερε να γλιτώσει, αφού και εκείνος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Λίγη ώρα αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα κατέφθασε και ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης κατήγγειλε ξυλοδαρμό. Ακολούθησαν αλληλομηνύσεις.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο σύζυγος της Εύης Βατίδου και γνωστός δικηγόρος (το όνομα του οποίου απαγορεύεται δια νόμου να δημοσιευθεί), βρίσκεται στο σπίτι του ζευγαριού με το ένα από τα δύο τους παιδιά και την οικιακή βοηθό και δεν επιτρέπει σε κανέναν να μπει.

Παρά το γεγονός ότι η Μις Ελλας 1999 ζήτησε από τον αστυνομικό διοικητή του τμήματος να την συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Λίγο μετά τις 11:00, η ίδια προσήλθε στο ιατροδικαστικό τμήμα Παγκρατίου για εξέταση από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά.

Η Εύη Βατίδου και ο σύζυγός της είναι παντρεμένοι εδώ και επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

cosmo.gr

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αρίωνα εννοείς πως το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα με την παρουσία και τη δράση του απλά εξυπηρετεί κάποιες ανάγκες όλων των υπολοίπων;

Επισκέπτης
Μήνυση από την Εύη Βατίδου στο σύζυγό της

Μήνυση για ξυλοδαρμό κατέθεσε εναντίον του συζύγου της, η Εύη Βατίδου. Οπως ισχυρίζεται το γνωστό μοντέλο, το βράδυ της Πέμπτης, ο σύζυγός της αφού την ξυλοκόπησε, την κλείδωσε έξω από το σπίτι όπου διαμένουν και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα της απαγορεύει την είσοδο.

Η Εύη Βατίδου έφθασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης, ξυπόλητη, με σκισμένα ρούχα και με σημάδια στο λαιμό και την πλάτη. Οπως κατέθεσε στην αστυνομία, λίγες ώρες πριν είχε βγει για φαγητό με φιλικό της ζευγάρι. Οταν γύρισε στο σπίτι, ο σύζυγός της, άρχισε να την βρίζει και να την χτυπά, ενώ κατά τα λεγόμενά της εκείνος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και εργαλείο από το τζάκι του σπιτιού για να επιτεθεί.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια η Κα Βατίδου, ούτε ο πατέρας της κατάφερε να γλιτώσει, αφού και εκείνος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Λίγη ώρα αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα κατέφθασε και ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης κατήγγειλε ξυλοδαρμό. Ακολούθησαν αλληλομηνύσεις.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ο σύζυγος της Εύης Βατίδου και γνωστός δικηγόρος (το όνομα του οποίου απαγορεύεται δια νόμου να δημοσιευθεί), βρίσκεται στο σπίτι του ζευγαριού με το ένα από τα δύο τους παιδιά και την οικιακή βοηθό και δεν επιτρέπει σε κανέναν να μπει.

Παρά το γεγονός ότι η Μις Ελλας 1999 ζήτησε από τον αστυνομικό διοικητή του τμήματος να την συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Λίγο μετά τις 11:00, η ίδια προσήλθε στο ιατροδικαστικό τμήμα Παγκρατίου για εξέταση από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά.

Η Εύη Βατίδου και ο σύζυγός της είναι παντρεμένοι εδώ και επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

cosmo.gr

Να μην σχολιάσω γιατί θα μας βάλουν όλους μέσα....  :headbang:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Μην την ψάχνετε...

το ξέρετε ότι το ονοματεπώνυμο της 19χρονης που έπιασαν στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ γράφτηκε στις εφημερίδες...

επίσης όπως είπε εχθές (είχε και ρεπορτάζ) ο «Ζούγκλας» το Μάρτιο του 2007 εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών (στην κατοχή τους πέρα από τα ναρκωτικά – κόκα, βρήκαν  αυτόματα όπλα, περίστροφα ,κλπ)... μπλεγμένη στην εν λόγω σπείρα ήταν η κόρη μεγαλό στελέχους του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ...

μήπως άκουσε ή διάβασε κανείς σας πουθενά τίποτα για αυτή την υπόθεση   :headbang:  

ammos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο κατσίκης δεν ειναι αυτός που ο γιός του είχε μια κατασκευαστική που έχτιζε σε καμμένες δασικές εκτάσεις όσο ο μπαμπάς του ήταν υπουργός;

Ο Κατσίκης δεν υπήρξε ποτέ Υπουργός. Ο συγκεκριμένος γιός ήταν το 2003 (που έγινε το θέμα που λέμε) 22 χρονών φοιτητής.

Μιλάμε για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα και ένα πολύ συγκεκριμένο περιστατικό. Δεν είπα ότι το παιδί του Κατσίκη ήταν καλό ενώ του Βούτση κακό. Ένα μαλακισμένο του κερατά είναι ο γιός Κατσίκης. Μιλάω για την αντιμετώπιση που είχαν τα δύο θέματα ενώ έχουν τελείως διαφορετική βαρύτητα.

Κατανοητό;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο Κατσίκης δεν υπήρξε ποτέ Υπουργός. Ο συγκεκριμένος γιός ήταν το 2003 (που έγινε το θέμα που λέμε) 22 χρονών φοιτητής.

Μιλάμε για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα και ένα πολύ συγκεκριμένο περιστατικό. Δεν είπα ότι το παιδί του Κατσίκη ήταν καλό ενώ του Βούτση κακό. Ένα μαλακισμένο του κερατά είναι ο γιός Κατσίκης. Μιλάω για την αντιμετώπιση που είχαν τα δύο θέματα ενώ έχουν τελείως διαφορετική βαρύτητα.

Κατανοητό;

Όσον αφορά στο όνομα, με διόρθωσε άλλο μέλος πριν και σε ευχαριστώ που το κανεις και εσυ.

Οσον αφορά στην κατανόηση, έχει υπάρξει κάποια αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη;

Επισκέπτης
Όσον αφορά στο όνομα, με διόρθωσε άλλο μέλος πριν και σε ευχαριστώ που το κανεις και εσυ.

Οσον αφορά στην κατανόηση, έχει υπάρξει κάποια αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη;

εμ δήλωσες ότι δεν έχεις μυαλό και βρήκε ευκαιρία ο αρίωνας...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αυτή η κραυγαλέα κ σκανδαλώδης προστασία του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου κ των στελεχών του που εκπορεευται από πολύ συγκεκριμένα κέντρα τα οποία όλοι (οι νοήμονες) αντιλαμβανόμαστε τι σκοπούς και μύχιες σκέψεις εκπροσωπούν δεν θα περάσει έτσι.
Ότι σπέρνετε θα θερίσετε
Να το θυμάστε αυτό.
Την Υβρι ακολουθεί πάντα η Νεμεσις
Παλιο υποκριτές :birdman: :ak: :knuppel: :uzi:

Επισκέπτης

ο βίος και η πολιτεία του Κατσίκη γνωστή μια βόλτα στα Γλυκά Νερά Παιανείας θα σας λύσει πολλές απορίες που αν της μάθετε αν είσαστε στην θέση του Μητσοτάκη τότε που με τον ψήφο του Κατσίκη είχε στην βουλή το 150 συν 1 νομίζω θα προτιμούσατε να μην πάρετε αυτό δυναμία.

Επισκέπτης
Και αρίωνα για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους αυτή η θεωρία σου σχετικά με τον συριζα είναι αλλή μια συνομοσιολογική μπαρούφα.
Συγνώμη που εκφράζομαι έτσι για τις απόψεις σου αλλά δεν μπορώνα ακούω σοβαρούς ανθρώπους να εκφράζουν μια τέτοια άποψη για την "ασυλία" που έχουν τα αριστερά κόμματα. Είναι λογικό να υπάρχει αυτή η ευαισθησία στα κόμματα αυτά για ιστορικούς λόγους - λογικό πρόσεξε όχι θεμιτο (μην μου πεις και εμένα κατανοητό μετά..χαχα) Εν πάσει περιπτώσει θεωρώ ότι όλοι οι βουλευτές ή αξιοματούχοι αν το παιδί τους προβεί σε παράνομες ενέργειες θα σπεύσουν να το βοηθήσουν και να αποσιωπήσουν το γεγονός, ή ανα μπορούν να προάγουν την καριέρα του επίσης θα το κάνουν και τούτο δεν είναι ίδιον αριστερών ή δεξιών. Είναι γνώρισμα των γονιών που έχουν την τάση το δικό τους το παιδί να το προστατεύουν.. έτσι λέω εγώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom