Νέα

2η τσόντα Τζούλιας Αλεξανδράτου! Παρτούζα με δύο μαύρους!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε η 2η τσοντα της Τζουλιας?

• Ναι

Ψήφοι: 89 22,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 170 43,8%
  • Μετρια

Ψήφοι: 129 33,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    388

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
επιβάλλεται ένας Woodman να τη ξεκωλλιάσει
Mαλλον ασχετο, αλλα μια και το εφερε η κουβεντα, αν κρινω απο τον τροπο που τις πηδαει ο τυπος καθως και απο την κατακοκκινη του φατσα, τα μπλε χαπακια πρεπει να τα τιμαει...

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω ρε παιδια εχω απογοητευτει πληρως.
αυτος ο σειρινακης τοσο ακαυλος ειναι για να θεωρει τσοντα αυτο το πραμα;

σειρηνακη????????????????????????????
ακου.
αν θες να πουλησεις τσοντα στο ελληνικο κοινο,
θα παρεις εναν ελληναρα που να μιλαει ελληνικα!, φουλ στην τριχα και με ενα κοινο σωμα και θα τον βαλεις να σκισει  τη τζουλια. θα της λεει συνεχεια βρωμολογα κι αυτη η μαλακω θα πρεπει να απανταει και να προσθετει κι αλλα δικα της.
μονο ετσι υπαρχει περιπτωση να μου καυλωσεις την πουτσα. μη σου πω να την αφησεις κι αυτην αξυριστη. και να αναστεναζουν συνεχεια θα τους πεις.

μου βαλες εκει δυο ακαυλους  μαυρους ξυρισμενους κοντρα με κατι μαυρες πουτσες που μετα βιας ξεχωριζες στην εικονα, ειχες εκει μια τζουλια με ενα παιδικο μουνι και τους εβαλες να γαμιουνται στα μουγγα. δε γινεται δουλεια ετσι.
θελει προστυχια το πραμα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εγω ρε παιδια εχω απογοητευτει πληρως.
αυτος ο σειρινακης τοσο ακαυλος ειναι για να θεωρει τσοντα αυτο το πραμα;

αν θες να πουλησεις τσοντα στ ελληνικο κοινο.
θα παρεις εναν ελληναρα που να μιλαει ελληνικα!, φουλ στην τριχα και με ενα κοινο σωμα και θα τον βαλεις να σκισει  τη τζουλια. θα της λεει συνεχεια βρωμολογα κι αυτη η μαλακω θα πρεπει να απανταει και να λεει κι αλλα δικα της.
μονο ετσι υπαρχει περιπτωση να μου καυλωσεις την πουτσα. μη σου πω να την αφησεις κι αυτην αξυριστη. και να αναστεναζουν συνεχεια θα τους πεις.
:helpplea: :helpplea:

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
επισης ρε μαλακα σειρηνακη, τη τζουλια δε θα την εχεις με ενα ψευτικο αχυρο μαλλι και την κορωνα του βασιλια απο πανω.
με τοση κιτσαρια πως διαολο να σηκωθει το καυλι. δε γινεται. ξενερωνει εντελως.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
άσε το σειρηνάκη, δεν υπάρχει σωτηρία
μείνε στον ντορσελ να βρεις την υγειά σου  :pipa1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αλλη μια μουφα του σειρηνακη....επισης 30 λεπτα δεν τα λες ταινια...αλλα σποτακι κακης ποιοτητας....ας δει λιγο vivid ή dp και μετα γυρναει την επομενη....
εχεις ιδεα ποσο κοστιζει η καθε ταινια της VIVID;οταν ολοι τις κατεβαζουμε αντι να τις αγοραζουμε,πως περιμενεις να γυριστει κατι καλυτερο;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι ρε βελβυ, ζητας βοηθεια. καυλωσες με το τερατουργημα, εσυ;
αν καυλωσες, δεν ξερεις τι εστι γαμησι ακομη.
ωραια ολα αυτα,αλλα πρεπει και εσυ να αρχισεις να γαμας,να πας με γυναικα,τυπε.καιρος ειναι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γιατι ρε βελβυ, ζητας βοηθεια. καυλωσες με το τερατουργημα, εσυ;
αν καυλωσες, δεν ξερεις τι εστι γαμησι ακομη.

δεν ειχε εμοτ που να ξερναει κ βαριομουν να ψαξω.
ναι οντως τι να φτουρησει το σωμα του μαυρου μπρος στην τριχα κ το πατσοκοιλι του ελληνα που προτεινες :2funny:
κ επισης, ριλι?? οντως περιμενες να δεις ελληνικη τσοντα κ να καυλωσεις? :|

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχεις ιδεα ποσο κοστιζει η καθε ταινια της VIVID;οταν ολοι τις κατεβαζουμε αντι να τις αγοραζουμε,πως περιμενεις να γυριστει κατι καλυτερο;
ρε συ μαν, για να γυριστει μια καλη τσοντα, δε χρειαζονται λεφτα. ενας πουτσος ενα μουνι και περισσεια καυλα χρειαζεται.
οταν μου χεις 3 ακαυλα ατομα να διεκπεραιωνουν μια πραξη, ειναι αδυνατο να βγει τσοντα το αποτελεσμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε συ μαν, για να γυριστει μια καλη τσοντα, δε χρειαζονται λεφτα. ενας πουτσος ενα μουνι και περισσεια καυλα χρειαζεται.
οταν μου χεις 3 ακαυλα ατομα να διεκπεραιωνουν μια πραξη, ειναι αδυνατο να βγει τσοντα το αποτελεσμα.
αστο,δεν το εχεις.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επειδη το χω, γι αυτο στο λεω.

άμα είσαι αυτός που πήδαγε τη νεκταρία και την άλλη την ξανθιά καυλίτσα, ένα έχω να σου πω
άλλαξε κάλυμμα, το φλοράλ είναι εντελείως ντεκαυλέ

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
άμα είσαι αυτός που πήδαγε τη νεκταρία και την άλλη την ξανθιά καυλίτσα, ένα έχω να σου πω
άλλαξε κάλυμμα, το φλοράλ είναι εντελείως ντεκαυλέ
κοριτσακι δνε ξερω τι μου λες.προς τι το μπουμπ; εχεις μεγαλα βυζακια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom