A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τι περιμενες εσυ κανα στορυ επιπεδου;
οχι ρε φιλαρακο αλλα οι τσοντες συνηθως ειναι 4-5 σκηνες η κανω λαθος, χωρις υποθεση παντα δε περιμενω να δω φελινι
τι περιμενες εσυ κανα στορυ επιπεδου;
οχι ρε αλλα που να παρει αυτο το θεριο μεσα στην κωλαρα της η τζουλια,εγω την θυμαμαι στενη.κουλαρααα
μολις το ξαναδα της τον βαζει κανα 2 φορες ρε συ και μετα δειχνουν αλλο πλανο, ρε συ λες η Τζουλια να κερασε μερενντουλα τον αραπς??
οχι ρε αλλα που να παρει αυτο το θεριο μεσα στην κωλαρα της η τζουλια,εγω την θυμαμαι στενη.
οχι ρε αλλα που να παρει αυτο το θεριο μεσα στην κωλαρα της η τζουλια,εγω την θυμαμαι στενη.
δινειη τζουλια στις βιζιτες δεν δινει κωλο? το παιζει παρθενα
μετα τη προβολή της μικρού μήκους ταινίας (την αγόρασα γιατί πιστεύω πως πρέπει να στηρίζουμε την εγχώρια βιοτεχνία τσόντας ώστε κ άλλες νέες ελλεηνίδες θα ξεκινήσουν το λειτούργημα αυτό) θέλω να καταθέσω το εξής ερώτημα:
τόσο ''ντεκαβλέ'' είναι η πρωταγωνίστρια και δε σηκώνεται με τίποτα στους σκυλάραπες!
και κάτι ακόμη, άντε τώρα να οδηγάς και ξαφνικά να δεις μια γυμνή [size=10pt][size=10pt]ξανθιά[/size][/size] δίπλα σε μια πόρσε να σου γνέφει, εσύ τι πρέπει να κάνεις εκείνη την ώρα?
μελαχροινη .. :-p
12 ευρουδακια για σενα.Καποιος που εχει λινκ απο την ταινια να μου τα στηλει??Αντε μπας και δω αυτη την περιβοητη τσοντα
μην του το λες ετσι απότομα ακαρδε!!!!!!!!!12 ευρουδακια για σενα.
25μεροκαματα δηλαδη με τα σημερινα δεδομενα12 ευρουδακια για σενα.