kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
άρα...?Γιατί ο φασισμός είναι φασισμός....η εθνική του ταυτότητα δεν έχει καμία σημασία.
Η Ελλάδα ήταν σε δικτατορικό καθεστώς.
άρα...?Γιατί ο φασισμός είναι φασισμός....η εθνική του ταυτότητα δεν έχει καμία σημασία.
Δεν απαντάς...Εκτός από την ικανοποίηση του μεγαλομανούς δικτάτορα Μεταξά τί ακριβώς κέρδισε η Ελλάδα από την ιμπεριαλιστική συμμετοχή της στον πόλεμο;;;
Τζάμπα νεκροί...ούτε οι γερμανικές αποζημιώσεις από τον πόλεμο εισπράχτηκαν ποτέ...ούτε τίποτα.
Χώρες που κράτησαν ουδετερότητα όπως η Ελβετία μια χαρά κερδισμένες.....η Ε.Σ.Σ.Δ. κέρδισε κ πήρε τον μισό ευρωπαϊκό χώρο...η Ελλάς;;;;
Άρα ξανα διάβασε το άρθρο.άρα...?
Άντε γιατί κατάντησε βαρετό να παρουσίαζεται ο δικτάτορας Ι.Μεταξάς ως αντιστασιακός ήρωας κ αντιναζιστής...ίδιας πολιτικής φιλοσοφίας άτομο.
Βάλε κ μεγάλη γραμματοσειρά...χρυσαυγούλη!!!!ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ
δεν μπορώ ξανά ρε φίλε μου φαίνεται εντελώς μαλακίαΆρα ξανα διάβασε το άρθρο.
κοσμα αυριο θα ψησεις μουζακαδεν μπορώ ξανά ρε φίλε μου φαίνεται εντελώς μαλακία
Γιατί ο φασισμός είναι φασισμός....η εθνική του ταυτότητα δεν έχει καμία σημασία.
Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ το υποθετικό στην ερώτηση μου.
Με βάση την διεθνή ιστοριογραφία για την συγκεκριμένη περίοδο η πραγματική στρατιωτική συνεισφορά του Ελληνικού αντάρτικου στην πορεία του Β' ΠΠ ήταν πρακτικά μηδενική ενώ η συνεισφορά του στην επίσπευση της αποχώρησης των κατοχικών δυνάμεων από την χώρα επίσης ανύπαρκτη.
Ταυτοχρόνως οι άμαχοι κάτοικοι πόλεων και χωριών υπέφεραν τα πάνδεινα λόγω αντιποίνων των δυνάμεων κατοχής μετά από κάθε επιχείρηση του ΕΛΑΣ.
Το ισοζύγιο αίματος ήταν λοιπόν καθαρά εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Και ξαναρωτάω γιατί δεν εφαρμόζεις την ίδια συλλογιστική περί ιμπεριαλιστικού πολέμου - κατ αναλογία - στα πλαίσια τους Ελληνικού αντάρτικου!?
Βάλε κ μεγάλη γραμματοσειρά...χρυσαυγούλη!!!!
σκατα....καποτε ηταν το πρωτο μπραντυ....τα τελευταια χρονια εχει γινει νεροπλυμα....ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ
:o«Είναι φυσικό, κράτη παραθαλάσσια σαν εμάς να είμεθα φιλικά με τους Αγγλους και κράτη μεσόγεια σαν τη Βουλγαρία, με τους Γερμανούς. Η διαφορά των πολιτευμάτων δεν παίζει ρόλο, γιατί και το Αγγλικό το δρόμο μας θα ακολουθήση. Γι' αυτό είναι τραγική η θέσις της Ιταλίας... Και η Ιταλία στο βάθος, τη φιλία προς την Αγγλία ζητά. Μόνο που αυτή ακολουθεί το δρόμο του μεγάλου, ενώ εμείς είμαστε μικροί»(Ι. Μεταξά: «Το προσωπικό του ημερολόγιο», τόμος Δ', σελ. 467)
Άρα για εσένα δεν υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής συμπεράσματος,υπάρχει: δεν μπορώ.δεν μπορώ ξανά ρε φίλε μου φαίνεται εντελώς μαλακία
δωκε σε μενα θειο:o
να σου δώκω ενα 50 ευρω να πας να τραβήξεις 2 κανονιές;
εριξα χθες:o
να σου δώκω ενα 50 ευρω να πας να τραβήξεις 2 κανονιές;
δηλαδή π.χ. ένα δημοκρατικό κράτος αποκλείεται να αμυνθεί απέναντι στην εισβολή ενός επίσης δημοκρατικού κράτους, επειδή είναι και τα δύο της ίδιας πολιτικής φιλοσοφίαςΆντε γιατί κατάντησε βαρετό να παρουσίαζεται ο δικτάτορας Ι.Μεταξάς ως αντιστασιακός ήρωας κ αντιναζιστής...ίδιας πολιτικής φιλοσοφίας άτομο.
σκατα....