apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εδω πηραν τον γιωτομορτη ρε τυπεΑπ'όσο ξέρω κ πούστης να δηλώσω πάλι με παίρνουν....όχι;;;
καταλαβαινεις τωρα
εδω πηραν τον γιωτομορτη ρε τυπεΑπ'όσο ξέρω κ πούστης να δηλώσω πάλι με παίρνουν....όχι;;;
Απ'όσο ξέρω κ πούστης να δηλώσω πάλι με παίρνουν....όχι;;;
Απ'όσο ξέρω κ πούστης να δηλώσω πάλι με παίρνουν....όχι;;;
εδω πηραν τον γιωτομορτη ρε τυπε
καταλαβαινεις τωρα
3 χρόνια ακόμα έχω μέχρι να έρθει η αποφράδα εκείνη μέρα που θα ντυθώ στο χακί...μην με αγχώνεις από τώρα...πάψε.ολοι παιρνουν τον πουστη μη σε πιανει αγχος γιαυτο
χαχαχα ρε αστους να λενε θα σε βαλω εγω σε θεση... καθε μερα εξοδου3 χρόνια ακόμα έχω μέχρι να έρθει η αποφράδα εκείνη μέρα που θα ντυθώ στο χακί...μην με αγχώνεις από τώρα...πάψε.
Θα στείλω pm στον μόρτη όταν έρθει η ώρα να με συμβουλεύσει.
τυπε απτο πολυ ποτισμα χτες στην υπηρεσια του την φυλαξη τουαλετας εχει καει το κυκλωμα και εχει χρονοκαθυστερηση ο αβραμομορτης :-τυπε μη λεμε ανακριβειες, στο τεστ πυρ και κινησης απετυχε παταγωδως.
πως να εισαι γιωτοβυσμα τυπε?και να σε ποτιζουν στην τουαλετα?Θα στείλω pm στον μόρτη όταν έρθει η ώρα να με συμβουλεύσει.
Και θα ζηλεύουν οι κομπλεξικοί...και θα σκάνε που αυτοί έκαναν το σκατό τους παξιμάδι κ εμείς την βγάλαμε ζάχαρη!!!χαχαχα ρε αστους να λενε θα σε βαλω εγω σε θεση... καθε μερα εξοδου
και σαββατοκυριακα οφφ.
συγχρονησου ρε εριναλομορτη :-χαχαχα ποιος μιλαει ο απολυτος
που εχει παρει τις παρκαδες να μου την πει
επειδη εχει ξεμεινει απο ατακες
Τύπε αυτά τα λέτε από φθόνο κ ζήλια επειδή εσείς πήξατε κ ο μόρτης ΕΤΥΧΕ να μην πήξει σαν εσάς.πως να εισαι γιωτοβυσμα τυπε?και να σε ποτιζουν στην τουαλετα?
αυτη ειναι η ειδικοτητα του γιωτομορτη
Και θα ζηλεύουν οι κομπλεξικοί...και θα σκάνε που αυτοί έκαναν το σκατό τους παξιμάδι κ εμείς την βγάλαμε ζάχαρη!!!
Τύπε αυτά τα λέτε από φθόνο κ ζήλια επειδή εσείς πήξατε κ ο μόρτης ΕΤΥΧΕ να μην πήξει σαν εσάς.
Ζηλιάρηδες,κακοί,κομπλεξικοί άνθρωποι....
τυπε το οτι τον ποτιζουν στα παρκα μαζι με αβραμη δεν θα το ελεγα οτι γαμαειΚαι επισης ο μορτης γαμαει ενω αυτοι πιρφοριζουν και πηγαινουν στα μπουρδελα και πληρωνουν για να γαμησουν
καλα ρε γιωτομορτη εσυ δεν ελεγες οτι ειστε φιλοι και ειναι οκ ατομο και τετοια
και πατε βολτες μαζι
σε παρκαδες φανταζομαι
Πολεμος δεν προκειται να γινει.
Και επισης ο μορτης γαμαει ενω αυτοι πιρφοριζουν και πηγαινουν στα μπουρδελα και πληρωνουν για να γαμησουν