ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αυτό σημαίνει ότι δεν δύνασαι να εξάγεις συμπεράσματα.
δεν το εκανα. μη ξαναλεμε τα ιδια, παλι επαναλαμβανεσαι αυτιστικουλη
αυτό σημαίνει ότι δεν δύνασαι να εξάγεις συμπεράσματα.
η πάπια παρασόλησε σήμερα.
του πέσαν όλα μαζί, και εθνική εορτή και αλλαγή ώρας, κοντεύει να πηδήξει από τον λευκό πύργο.
έλα ρε τύπε, όχι ακόμα, το δρομολογώ για το καλοκαίρι και μετά.Που εισαι συναδελφε τι κανεις??? πηγες στρατο?
έλα ρε τύπε, όχι ακόμα, το δρομολογώ για το καλοκαίρι και μετά.
αναμένω εξελίξεις για να δω τι παίζει με 1-2 δουλειές που έχω σταμπάρει
Βρηκες τυιποτα???? μια χαρα.
Πανω σε τι ? τι θα κανεις εκει?
τυπε ο αβραμομορτης εχει και μια αδυναμια στην ελληνικη υπαιθρο
κοιτάζω εταιρίες ελληνικές σαν την οι οποίοι αναπτύσουν κυκλώματα asic για διάφορες λειτουργίες όπως το jpeg-2000, γιατί και η πτυχιακή μου ήταν πάνω σε verilog.Βρηκες τυιποτα???? μια χαρα.
τύπε για μένα το λέει.τυπε ο αβραμομορτης εχει και μια αδυναμια στην ελληνικη υπαιθρο
μην αγχώνεσαι τύπε και ελιές και γίδια και μελίσσια έχουμε.
ΜΠΟΥΧΤΙΣΜΕΝΟΣ
28.10.2012 | 01:31
ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΡΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ. ΑΚΡΗ ΔΕ ΒΓΑΖΩ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΣΚΟΠΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ [ΒΛΕΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ]. ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΥΧΕ.
*3 χρόνια αυτοκριτική και αυτομαστίγωμα, αυτός τουλάχιστον το πήρε απόφαση
το ξερω ρε τυπετύπε για μένα το λέει.
ξέχασα να σου πω ρε για το coursera.orgΒρηκες τυιποτα???? μια χαρα.
παρεα με τον αβραμη ομως τυπεΜια χαρα ειναι η αγροτια ρε αμα βγαζεις χρηματα χαχα ποιος τα λεει αυτα
ξέχασα να σου πω ρε για το coursera.org
μπες και πάρε κανένα μάθημα, δίνουν πιστοποιητικά και έχει μέσα πανεπιστήμια σαν τον princeton.
εγώ περιμένω εδώ και ένα μήνα να ξεκινήσει το μάθημα για ετερογενή παράλληλα συστήματα και θα κάνουν opencl cuda και MP.
παρεα με τον αβραμη ομως τυπε
να σας ποτιζουν συχνα