You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
26ης Οκτωβρίου 35Α ( Golden Stars Of Sex )
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 184K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ναι αυτη η Σανελ!Η Σανελ η ξανθια που ήταν στο Αν.Γεωργιου 50 τελευταία????
καλουτσικη μεσα αλλα παγιδα στο σωμα κ στην φατσαΝαι αυτη η Σανελ!
απο κοντα χαλαει παρα πολυ
Γεια σου Τζο που χαθηκες? Ναι η καινουρια!Κουκου
Γεια σου Μισελ τι κανεις ? η Κριστι ειναι η καινουρια που ειπες ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Γεια σου Τζο που χαθηκες? Ναι η καινουρια!
Εδω ειμαι , ολα καλα
Δεν αθλούμαι οπως πριν , και το καλοκαιρι δεν σερφαριζα και τοσο...
Ηταν και μεγαλο παναθεμα το , 72 Αυγουστου σημερα
Ειπα να εντοπισω στοχους για μελλοντικη εξορμηση ( προς τα Χριστουγεννα )
Κριστι λοιπον , πιπινι κατσε να το σημειωσω
Ευχαριστω για την ειδοποιηση :-*
ΥΓ
Παρακαλειτε ο Αρχικαταρδομεας Συνταγματαρχης Μαανες οπως επικοινωνησει με το ΚΕΠΙΚ .
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Το μυστηρια παραμενουν... Ενα πουλακι μου ειπε για καποια Ειρηνη που ειναι βραδυνη
ενω η Κριστυ που δεν ειδαμε αγνοειτε ...
Πρεπει να αποσταλει καταδρομεας να κρυφτει στην ντουλαπα και να παρακολουθησει τον εχρθο απο κοντα
Ταγματαρχη Μαανες , εχεις αποστολη
Πρεπει να αποσταλει καταδρομεας να κρυφτει στην ντουλαπα και να παρακολουθησει τον εχρθο απο κοντα
Επισκέπτης
Το μυστηρια παραμενουν... Ενα πουλακι μου ειπε για καποια Ειρηνη που ειναι βραδυνη
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=406095;image[/img[/URL]]
[/quote]
Πάω στοίχημα θα είναι μια νταρτανογεματούλα αυτή η Ειρήνη γιατί αυτή έχει δουλέψει εκεί so no go :P
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Πάω στοίχημα θα είναι μια νταρτανογεματούλα αυτή η Ειρήνη γιατί αυτή έχει δουλέψει εκεί so no go
Φοβερος τηλεαταδρομεας στοχος επετευχθει χωρις επεισκεψη
ειπα μηπως ειναι κανα πιπινι , μιας και μια σχετικη φημη την ειχε το καταστημα
και δε την θυμομουν αυτη την Ειρηνη
Case & ntoulapa , Closed !
Επισκέπτης
η σανελ που ειναι?
Στην πατριδα της οταν γυρισει θα ειδοποιησω!η σανελ που ειναι?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Στην πατριδα της οταν γυρισει θα ειδοποιησω!
Απο που ειναι η Δεσπινις ?
ελεγα μηπως μας εφερνε καμια σοκολατα
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Δειτε τι βρηκα
Πως περναει ο καιρος βρε παιδακι μου .... Ο γυφτος θα εχει κανα δυο παιδια τωρα
προχτες εγινε καταθεση στο τσιρκο στην λαουρα. μπαινω μεσα και η κοπελα ηταν στο δωματιο. ακουω το προγραμμα απο την τσατσα και της λεω πως την ξερω την κοπελα και δεν χρειαζεται να μου πει περισσοτερα. καποια στιγμη βγαινει απο το δωματιο νο3 και ερχεται και καθεται επανω μου και κωλοτριβεται. δεν ηθελα και πολυ να αναψουν τα αιματα και γι αυτο περιμενα πως και πως να αδειασει το δωματιο. η κοπελα συνεχισε και πηγε και στο αλλο το μικρο δωματιο. μετα απο 1 λεπτο βγαινει απο το νο 3 δωματιο ενας γυφτος. Επειδη με την συγκεκριμενη κοπελα γουσταρω φιλακια και χαδακια τρωω την πρωτη ξενερα. μετα απο μερικα δευτερα απτοητος παω βουρ στο δωματιο και εκει ερχεται η δευτερη ξενερα. Ενα δωματιο που ειναι τεραστιο αλλα λες και ειχε ψοφισει ενα αλογο μεσα. λεω στην τσατσα ρε συ μυριζει πολυ ασχημα και μ λεει ναι οντως τι να τον κανω τον αλλον. Ο γυφτος ηταν ακομα εξω και περιμενε το φιλαρακι του( 2 γυφτοι στη σειρα ειχαν παρει την λαουρα). εντωμεταξυ μπαινει ενα παλικαρι που ηθελε να δει την κοπελα και οπως καθομαστε μ ρωτουσε για την λαουρα. του λεω οτι ειναι αστερι και πολυ καλη μεσα. κι αυτος μ προτεινε την ανδριαννα απο βιλλα ερωτικα. σε μια φαση η τσατσα εκραζε τον γυφτο και το παλικαρι με ρωταει τι ειναι τουτος?? του λεω πελατης (ξινησε και αυτος). βγαινei απο το δωματιο η λαουρα φευγει ο συναγωνιστης και παω να κανω μια δευτερη προσπαθεια να μπω στο δωματιο, αλλα ματαια. Η τσατσα εντωμεταξυ ειχε αδειασει ενα ολοκληρο μπουκαλι αποσμητικο μεσα. Μου προτεινει να αλαξει και τα σεντονια. Τα αλαζει και αυτα αλλα και παλι. οταν εφυγαν οι γυφτοι της λεω
γιατι τους αφηνετε και μπαινουν τετοιοι τυποι μεσα??
εεεε μου λεει πελατες ειναι και αυτοι.
ναι αλλα για 2 γυφτους διωχνετε περισσοτερο κοσμο. εχετε τοσο ωραιο χωρο και μια τοσο ομορφη κοπελα και δυσφιμηζετε το μαγαζι.
τελικα η θα εμπαινα να γαμησω με την μποχα, η υα εφευγα. διαλεξα το πρωτο. (η μαλακο η τσατσα μ λεει μπες μεσα και μετα απο 1 λεπτο θα την συνηθησεις την μυρωδια)
μπαινει το μωρο μεσα με σηκωνει με αγκαλιαζει και αρχιζει τα χαδακια και τα φιλακια. (ευτυχως η τσικνα των γυφτων δεν κολλησε επανω της). πιπα οχι deepthroat αλλα καλη και με μεγααλη διαρκεια. κανει καλο καραμπαlicking και γενικα τρομερη περιοποιηση. στο κυριως πιατο πολυ καλη συμετοχη.
για μενα απο τις πρωτες επιλογες αλλα παιδες καλο θα ειναι και εσεις να κραζετε λιγο οταν βλεπετε τετοια. και να μην εχετε προθεση να περασετε, δειξτε πως λογο αυτου φευγετε.
zironvenom
Οποιος εχει φραγγα γαμαει (συνηθος) δεν ξερω αν ηθελε , ουτε αν μπορουσε να τους διωξει η τσατσα (χωρις φασαριες)
Θυμαμαι παντως στο Λουξ , ηταν η Λινα και η τσατσα ειπε σε δυο πακιστανογυφτους οτι θα κλεισουν σε λιγο ή κατι τετοιο
Καλα εκανες και το ανεφερες , πραγματι ειναι ξενρωτικο
εγω θα ειχα φυγει μαλλον , πιθαννον γιαυτο να εφυγε και ο συναγωνιστης .
Αμα ξεραμε ποσοι τετοιοι εχουν περασαει χωρις να τους δουμε....
αλλο να τους βλεπειςς παντως , αλλο να τους νοιωθεις κιολας στα ρουθουνια σου
:S :S :S
Για να ανατρεψουμε λιγο το αρνητικο κλιμα , σας παραθετω την κριτκη του φιλου μας του γυφτου
Ιπισκιψη προυχτε στου τσιρκου μι ενα φιλαρακι , τι φιλαρακι ..Αντερφο πες καλυτερα
για τουν Χρησταρα που πουλαει τα πηλινα σε μιλαω , παιντι τζιμανι
Παμι εκει και ηταν μια Λαουρα απο μια ξενη χωρα μπηκαμε και οι ντυο
εγκω απιντις ειμαι μαγκας και ξερω τα κολπα μπηκα σε ενα μεγκαλο ντοματιο ενω ου Χρησταρας στο μικρο
Ευτηχος του μουρο ηρτε πρωτα σε μενα , τα χαλιωμουν αμα πηγαινε στουν Χρησταρα
γιατι , ειπαμε καλο παιντι αλλα εχει να κανει μπανιο απο το καλοκαιρι που πηγε στην ταλασσα ... ε ειπαμε ρε Χρησταρα , οχι κι ετσι
Εγγω ειμι τυπηκος σ αυτα ,εκανα τα Χριστρουγεννα
Τελως παντων να μη τα πολυλογαμε ηρτε του μουρο και το πηντηξα
.............................................................
Οταν βγηκα εξω ηταν δυο φλουφληδες και κρατουσαν την μυτη τους
πρεπει να εκλασε η τσατσα μαλλον
εμενα παντως ντε μου ηρτε η μυρουντια
μετα βγηκε και η Χρησταρας και φυγαμε με του ντατσουν σπινιαροντας με τα καινουρια
ζαντολαστηχα απο BΜW που κλεψαμε προυχτες απ την Καλαμαρια ...
Πως περναει ο καιρος βρε παιδακι μου .... Ο γυφτος θα εχει κανα δυο παιδια τωρα