You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
26ης Οκτωβρίου 35Α ( Golden Stars Of Sex )
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 184K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ηταν να ερθει αλλα ειδοποιησε οτι της ετυχε κατι και θα κατεβει Δευτερα! Αν ερθει την Δευτερα θα σας ειδοποιησω αμεσως με ολες τις λεπτομερειες βαρδιες κ.τ.λΤι έγινε με την Εμμανουέλα έπιασε δουλειά;
Απο μενα χιλια συγνωμη αλλα ετσι μου ειπε!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Σας ενημερωνουμε οτι αυτη την εποχη η αξιοπιστη εταιρια ΝΙVEA εχει προσφορες στα αποσμητικα.2 στην τιμη του ενος...
Εγω προσωπικα χρησιμοποιω το silver protect και με ελαχιστη επαλειψη οσο και να ιδρωσω δε βρωμαω για κανα 2 μερες μετα.Αν και μεσα στις 2 μερες εγω κανω μπανιο σιγουρα απλα το λεω για να τονισω την καλη και πολυωρη δραση του.
Ενημερωστε και τη Λενα και αν δε μπορει να δωσει 4ε ας το κανονισουν με μια αλλη να δωσουν απο 2ε και να παρει η καθεμια απο ενα αποσμητικο.Κραταει πανω απο ενα μηνα οποτε πιστευω θα γινει η αποσβεση και αξιζει σαν επενδυση.
Αηδια...
Εγω προσωπικα χρησιμοποιω το silver protect και με ελαχιστη επαλειψη οσο και να ιδρωσω δε βρωμαω για κανα 2 μερες μετα.Αν και μεσα στις 2 μερες εγω κανω μπανιο σιγουρα απλα το λεω για να τονισω την καλη και πολυωρη δραση του.
Ενημερωστε και τη Λενα και αν δε μπορει να δωσει 4ε ας το κανονισουν με μια αλλη να δωσουν απο 2ε και να παρει η καθεμια απο ενα αποσμητικο.Κραταει πανω απο ενα μηνα οποτε πιστευω θα γινει η αποσβεση και αξιζει σαν επενδυση.
Αηδια...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Επιτελους ηρθε η κουμπαρα σου Τζο! Απο σημερα θα δουλεψει στις 20 το βραδυ με 8 το πρωι!
Καλως μας ηρθεεεε δε προλαβαμε να βαλουμε μπαλονακια ομως βρε παιδι μου . αργα το μαθαμε
τελος παντως κατι θα κανουμε Παρακαλω να κρατηθει ενημερο το θεματακι σχετικα με τα ωραρια
προς διευκολησνη των ... συνκουμπαρων
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Επιτελους ηρθε η κουμπαρα σου Τζο! Απο σημερα θα δουλεψει στις 20 το βραδυ με 8 το πρωι!
Μια υποδοχη σιγουρα την αξιζει η .... σκουπα φιλιπς
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=424926;image[/img[/URL]]
Λιγο προχειρη και με δανεικα μπαλονια , ομως τα λελουδια ειναι φρεσκα ;D
Καλως μας ηρθε :dancing: ...
Ποσο θα μεινει ? :think: Ενοω ηρθε για να κατσει ολο το καλοκαιρι ας πουμε ή λιγοτερο ? :think:
παρτε και μια καρτα μου να εχετε :P
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=424928;image[/img[/URL]]
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Τι εστι Σοφη ?Απο αυριο μεχρι την Κυριακη Εμανουελα το πρωι 8 μεχρι 8 το βραδυ και Σοφη απο 8 το βραδυ μεχρι 8 το πρωι!
Βλεπω πολλες στο site, αλλα οχι αυτην. Η Αντριαννα ειναι η γνωστη απο Νικ. Ουρανου?
Η Κιρα θα ξαναγυρισει?
Πες τα ολα!!
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Απο αυριο μεχρι την Κυριακη Εμανουελα το πρωι 8 μεχρι 8 το βραδυ και Σοφη απο 8 το βραδυ μεχρι 8 το πρωι!
Αρα η Σοφη ειναι η κουμπαρα του Jo???
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Δεν απαντας εεε??? Καλα, θα μαρτυρυσω λοιπον εγω για την ΣοφηΤι εστι Σοφη ?
Βλεπω πολλες στο site, αλλα οχι αυτην. Η Αντριαννα ειναι η γνωστη απο Νικ. Ουρανου?
Η Κιρα θα ξαναγυρισει?
Πες τα ολα!!
Η Σοφη λοιπον ειναι μια πολυ ομορφη πιτσιρικα! Μελαχρινη, αδυνατη, χαμογελαστη. Αν δεν ηταν η πρωτη σταση θα δοκίμαζα. Την επομενη φορα. Πολύ μαυρισμενη μου φανηκε! Ποτε προλαβε? Ισως φταινε ομως και τα σκοταδια του σαλονιου.
Ξερεις απ οτι μου ειπαν και παρα πολυ καλη μεσα στο δωματιο! Θα ηθελα και την γνωμη σου αν πας!Δεν απαντας εεε??? Καλα, θα μαρτυρυσω λοιπον εγω για την Σοφη
Η Σοφη λοιπον ειναι μια πολυ ομορφη πιτσιρικα! Μελαχρινη, αδυνατη, χαμογελαστη. Αν δεν ηταν η πρωτη σταση θα δοκίμαζα. Την επομενη φορα. Πολύ μαυρισμενη μου φανηκε! Ποτε προλαβε? Ισως φταινε ομως και τα σκοταδια του σαλονιου.
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Θα την εχεις συντομα ;) Φανηκε γλυκεια κοπελα, μακαρι να ειναι και μεσα.Ξερεις απ οτι μου ειπαν και παρα πολυ καλη μεσα στο δωματιο! Θα ηθελα και την γνωμη σου αν πας!
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
Ποιά κοπέλα δουλεύει σήμερα και ποιά τα προγράμματα;
ωραιο κωλαρακι μαν