tsouxteros
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι ρε μαλακα,απο τον αιαντα,τον αχιλλεα και τον μεγα αλεξανδρο... γιατι ειχανε καταγαμησει απο πολυ παλια τους παντες...
Με ολο το σεβασμο...επειδη φευγω... και ειναι μεγαλη αναλυση...σε ενοχλει να τα πουμε καποια αλλη στιγμη????Υ.Γ. Ο καθε ανθρωπος πρεπει να ψαχνει απο που καταγεται....στο Δημαρχειο του Ηρακλειου Κρητης, ειναι μεχρι σημερα μεσα.... η φωτογραφια του προπαππου μου..που ηταν Οπλαρχηγος του 1821!!!!!!!(απο το δεντρο της συγχωρεμενης μανουλας μου).και τι βρήκες ψάχνοντας, άπαιχτε παίχτουρα;
Με ολο το σεβασμο...επειδη φευγω... και ειναι μεγαλη αναλυση...σε ενοχλει να τα πουμε καποια αλλη στιγμη????Υ.Γ. Ο καθε ανθρωπος πρεπει να ψαχνει απο που καταγεται....στο Δημαρχειο του Ηρακλειου Κρητης, ειναι μεχρι σημερα μεσα.... η φωτογραφια του προπαππου μου..που ηταν Οπλαρχηγος του 1821!!!!!!!(απο το δεντρο της συγχωρεμενης μανουλας μου).
το πιο πιθανον ειναι οι αλλοι να εχουν και μια ριζα ελληνικη....
μαλακαντρεα μια ριζα ειπα... γιαυτο και επαψαν να ειναι ανθρωποφαγοι... λογω της ριζας της ελληνικης.. απο εκει και περα η βαρβαροτητα τους περισσευει..απο την γυφτοκωλοκαταγωγη τους...άρα όλοι αδέλφια είμαστε;
μαλακαντρεα μια ριζα ειπα... γιαυτο και επαψαν να ειναι ανθρωποφαγοι... λογω της ριζας της ελληνικης.. απο εκει και περα η βαρβαροτητα τους περισσευει..απο την γυφτοκωλοκαταγωγη τους...
αρα αφού έχουμε κοινες ρίζες είμαστε αδέλφια / ξαδέλφια ή όχι;
σου εξηγησα μαλακαντρεα.. οτι ο μεγα αλεξανδρος τους καταγαμησε ολους...αρα εγω δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να προηλθα απο τουρκο..αφου οι μανες τους ρουφηξανε ελληνικα χυσια... απο εκει και περα σημαινει οτι εχουν καποιες λιγες σταγονες ελληνικες και ειναι αυτες που τους βοηθησαν να ξεχωρισουν απο το ζωικο βασιλειο... η γυφτοβαρβαροκαταγωγη τους ευθυνεται για το βαρβαρο κομματι τους... μικρη ελληνικη επιρροη για οτι πολιτισμενο εχουν...γκε-γκε τωρα?
εσενα παντως οχι μονο η γιαγια σου τα ρουφηξε αλλα και ο παππους σου και ολο σου το σοι με χαρα!
γιατι μαλακα ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕς ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ... Ο μωαμεθ που λες εζησε χιλιαδες χρονια μετα τον αλεξανδρο... αφου ειχε ηδη ρουφηξει η προγιαγια του τα ελληνικα περηφανα καρπερα χυσια... οποτε ηδη ειχε και ελληνικο αιμα..οπως και ολες οι σκατοφυλες που γαμησαν οι ελληνες...για αυτο και ασπρισανε τα μουτρα τους...ο μωάμεθ ο πορθητής και οι δικοί του δεν γαμούσανε;
ο τσάρος σαμουήλ και τα στρατά του δε γαμούσανε;
ομοίως κι όλοι οι άλλοι που περάσανε από δω...
γιατί αποκλείεις κάποια γιαγιά σου να ρούφηξε τούρκικα βουλγάρικα σλάβικα ιταλικά φράγκικα χύσια;
Οταν ψαχνεις μαθαινεις!!!!!!!!τελικά ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ πως ξερεις ότι κατάγεσαι από τον αίαντα και όχι από τον ιμπραήμ ή τον σαμουήλ;
Πραγματικά πάντως αναρωτιέμαι πώς γίνεται να είσαι τόσο σίγουρος;!Οταν ψαχνεις μαθαινεις!!!!!!!!
έλληνας είναι οποιοσδήποτε αισθάνεται έλληνας, εσύ τι ζόρι τραβάς;τελικά ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ πως ξερεις ότι κατάγεσαι από τον αίαντα και όχι από τον ιμπραήμ ή τον σαμουήλ;