Η ψηφοφορια μεχρι αυτη τη στιγμη:
Ερώτηση: Τι θα εκανες αν σου εμεναν 24 ωρες ζωης? Θα ζητουσα συγνωμη απο ατομα που ειχα βλαψει η αδικησει 1 (1.5%)
Θα ζητουσα συγχωρεση απο το Θεο 7 (10.4%)
Θα πηγαινα με οσο πιο πολλες γυναικες(επι πληρωμη η μη)μπορω 14 (20.9%)
Θα κλεινομουν σπιτι μου και θα κλαιγα τη μοιρα μου 0 (0%)
Τι μαλακιες ρωτας βραδυατικο? Χεσε μας ρε Κρουγκερ 18 (26.9%)
Θα αυτοκτονουσα-θελω να ειμαι εγω που θα τερματισω τη ζωη μου 1 (1.5%)
Θα ρυθμιζα νομικες,οικογενειακες και λοιπες εκκρεμοτητες 3 (4.5%)
Θα εκανα ενα μεγαλο παρτυ καλωντας τους πιο αγαπημενους μου 8 (11.9%)
Θα εκανα ενα μεγαλο παρτυ και θα καλουσα την αφροκρεμμα των city tour 3 (4.5%)
Θα επαιρνα εκδικηση απο αυτους που δεν μπορεσα οσο ζουσα 3 (4.5%)
Θα ειχα ακρως παραβατικη-εγλκηματικη συμπεριφορα 6 (9%)
θα ημουν ολη τη μερα on line στο bourdela.com 3 (4.5%)
Βλεπω οτι οι πιο πολλοι δεν θεωρουν το θεμα αξιο συζητησης...ενω φανταζομαι βεβαια οτι τα θεματα 'καμακι bourdela 2008','miss bourdela 2008','ξεκατινιασμα room',η αν το 'Μαη θα ναι ωραια με την κουπα στον Πειραια'(ξυπνηστε ρε ο Μαης μας εφυγε!!!
)ειναι αξια για προβληματισμο!!Οκ μαγκες ο,τι πειτε!Εγω ουτως η αλλως πλην καποιων εξαιρεσεων(ξερουν αυτοι ποιοι ειναι ;))σας εχω χεσμενους εσας τους...16!
Βλεπω επισης με εκπληξη οτι μονον ενας θα ζηταγε συγνωμη απο ατομα που εχει βλαψει,ενω 7 θα ζητουσαν συγγνωμη απο το Θεο!!Μα η συγνωμη και η συγχωρεση ειναι για τους ανθρωπους!Ο Θεος ειναι κατι απροσδιοριστο και αυλο!!Ποσο εγωιστικο ειναι να βαζει καποιος πανω απο αυτον μονο το Θεο...ειδικα οταν ειναι οι τελευταιες στιγμες του!!
Εξι ατομα θα ειχαν ακρως παραβατικη εγκληματικη συμπεριφορα(μολις κατα ενα λιγοτερο απο αυτους που θα ζητουσαν συγχωρεση απο το Θεο)....δηλαδη εχουμε αναμεσα μας 6 εν δυναμει εγκληματιες...που στο πισω μερος του μυαλου τους σκεφτονται να παρανομησουν,αλλα δεν το κανουν γιατι φοβουνται τις συνεπειες του νομου...
Τα υπολοιπα αποτελεσματα δεν πιστευω οτι χρηζουν ιδιαιτερης αξιολογησης(14 θα πηδουσαν οσο πιο πολυ μπορουσαν,καποιοι αλλοι-8- θα εκαναν παρτυ με τους αγαπημενους τους,κτλ)Ειναι κατα τη γνωμη μου ακρως δικαιολογημενες αντιδρασεις...
Ευχαριστω ΟΛΟΥΣ τους φιλους που πηραν μερος στην ψηφοφορια so far...