Νέα

24 hours and counting...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι θα εκανες αν σου εμεναν 24 ωρες ζωης?

• Θα ζητουσα συγνωμη απο ατομα που ειχα βλαψει η αδικησει

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα ζητουσα συγχωρεση απο το Θεο

• Θα πηγαινα με οσο πιο πολλες γυναικες /ανδρες(επι πληρωμη η μη)μπορω

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Θα κλεινομουν σπιτι μου και θα κλαιγα τη μοιρα μου

• Τι μαλακιες ρωτας βραδυατικο? Χεσε μας ρε Κρουγκερ

• Θα αυτοκτονουσα-θελω να ειμαι εγω που θα τερματισω τη ζωη μου

• Θα ρυθμιζα νομικες,οικογενειακες και λοιπες εκκρεμοτητες

• Θα εκανα ενα μεγαλο παρτυ καλωντας τους πιο αγαπημενους μου

• Θα εκανα ενα μεγαλο παρτυ και θα καλουσα την αφροκρεμμα των city tour

• Θα επαιρνα εκδικηση απο αυτους που δεν μπορεσα οσο ζουσα

• Θα ειχα ακρως παραβατικη-εγλκηματικη συμπεριφορα

• θα ημουν ολη τη μερα on line στο bourdela.com

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
γεια σου φρεντι!! ευχομαι κουραγιο σε οσους τους εχει θεσει καποιος γιατρος οριο ζωης. με δυναμη και γενναιοτητα μπορει να τους διαψευσουν

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
[youtube=425,350]opQSq2cS9Fc[/youtube]

Γιατί δεν αναρωτιέστε τι προλάβατε να κάνετε όσο ζήσατε, πάρα τι θα κάνετε σε 24 ώρες ζωής ακόμα....;;
Το θεωρώ μαλάκια, άσε που αν δεν έχεις προλάβει να κάνεις αυτά που θέλεις θα σε πιάσει καμιά κατάθλιψη σκεπτόμενος ότι έχεις 24 ώρες ακόμα... Τι να πρωτοκάνεις...

Προσωπικά, νομίζω ότι το τελευταίο 24ωρο θα ήταν μέρα απολογισμού...
Αγαπητε Παθος για τη γυναικα(και η ζωη γυναικα ειναι χαχα),αναλογα με το τι εχει προλαβει να κανει κανεις ενω εζησε,πραττει και το τελευταιο 24ωρο της ζωης του:Αν καποιος ειναι χορτασμενος απο γυναικες κι απο σεξ ας πουμε, επελεγει κατι αλλο εκτος απο το να εχει οσο το δυνατο περισσοτερες σεξουαλικες επαφες εκεινη τη μερα,οπως να εκδικηθει πχ αυτους που δεν προλαβε ενω η ζωη του κυλουσε ομαλα,η να τακτοποιησει οικογενειακες εκκρεμοτητες...αλλος μπορει να εψαχνε να βρει τα ατομα που εχει αδικησει,για να ζητησει συγνωμη,κοκ...Τα βιωματα μας,οι εμπειριες της ζωης μας μεχρι εκεινη τη στιγμη που πληροφορουμαστε για το υπολοιπο αυτης,ειναι το 'βαρυκεντρο' με το οποιο θα αποφασισουμε ΤΙ θα κανουμε το τελευταιο μας 24ωρο...

ΥΓ:RESPECT για το βιντεακι...το σωστο ερωτημα ειναι:Και ποιος ΔΕΝ θα θελε να ζησει για παντα?Οχι τοσο γιατι θα φοβαταν το θανατο,αλλα γιατι δεν θα ειχε απειρες ευκαιριες να διορθωσει τα σφαλματα που εκανε στη ζωη ;)

Επισκέπτης
Αγαπητε Παθος για τη γυναικα(και η ζωη γυναικα ειναι χαχα),αναλογα με το τι εχει προλαβει να κανει κανεις ενω εζησε,πραττει και το τελευταιο 24ωρο της ζωης του:Αν καποιος ειναι χορτασμενος απο γυναικες κι απο σεξ ας πουμε, επελεγει κατι αλλο εκτος απο το να εχει οσο το δυνατο περισσοτερες σεξουαλικες επαφες εκεινη τη μερα,οπως να εκδικηθει πχ αυτους που δεν προλαβε ενω η ζωη του κυλουσε ομαλα,η να τακτοποιησει οικογενειακες εκκρεμοτητες...αλλος μπορει να εψαχνε να βρει τα ατομα που εχει αδικησει,για να ζητησει συγνωμη,κοκ...Τα βιωματα μας,οι εμπειριες της ζωης μας μεχρι εκεινη τη στιγμη που πληροφορουμαστε για το υπολοιπο αυτης,ειναι το 'βαρυκεντρο' με το οποιο θα αποφασισουμε ΤΙ θα κανουμε το τελευταιο μας 24ωρο...

ΥΓ:RESPECT για το βιντεακι...το σωστο ερωτημα ειναι:Και ποιος ΔΕΝ θα θελε να ζησει για παντα?Οχι τοσο γιατι θα φοβαταν το θανατο,αλλα γιατι δεν θα ειχε απειρες ευκαιριες να διορθωσει τα σφαλματα που εκανε στη ζωη ;)

Φίλτατε Freddie,

H ζώη καταρχήν έχει μεγάλη φαντασία. Τη μια είσαι χαρούμενος, την αλλη ευτυχισμένος, την άλλη δυστυχισμένος, τη μια είσαι πλούσιος, την άλλη μπορεί να ξυπνήσεις στην ψάθα, τη μια είσαι ερωτευμένος, την άλλη είσαι κυνικός και πάει λέγοντας... Αν σου έμεναν για παραδειγμα 24 ώρες ζωής τι θα πρωτοέκανες, εφόσον, είσαι άνθρωπος που κάνει όνειρο και ζεις κ ελπίζεις;; Τίποτα. Δεν θα προλάβαινες να κάνεις τίποτα γιατι το τελευταίο 24ωρο -εφόσον ξέρεις ότι είναι τελευταίο- μετανιώνεις για πράγματα που δεν έκανες ενώ μπορούσες να κάνεις... Το να τακτοποιησεις τη διαθήκη σου ή να ζητήσεις από ένα φίλο σου συγνωμη που τον πλήγωσες τι νόημα έχει αφόυ όσο ζούσες του φερόσουν σαν σκουπίδι...;; τι νόημα έχει να κάνεις περισσότερο σεξ το τελευταίο σου 24ωρο όταν σε όλη σου τη ζωή φοβόσουν να βγεις από το καβούκι σου; Τι νόημα έχει να τακτοποιήσεις τις οικογενειακες σου εκκρεμότητες όταν πάντα δεν σεβόσουν τη γυναίκα σου και ζούσες έναν συμβατικό γάμο; Τα παιδία σου; τι έκανες για να είναι ευτυχισμένα;;

Το βιντεάκι δεν το έβαλα τυχαία....
Για μένα η ζωή είναι στιγμές, που όσο πιο πολλές ζεις τόσο πιο αθάντος μπορείς να νιώθεις...
Διαλέγεις κ παίρνεις....

Υ.Γ. Όσο για το τι θα έκανα; μάλλον έναν προσωπικό απολογισμό και θα έκλεινα τα μάτια μου με το κεφάλι ψηλά... Γιατί, όταν έρθει αυτή η ώρα, το μόνο που θα έχουμε είναι ο εαυτός κ η ψυχή μας, όσο πιο δικαια ζήσαμε τόσο πιο ψηλά θα είναι το κεφάλι μας, όσο πιο σκατά φερθήκαμε, ανάλογα κ θα φοβομαστε...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φίλτατε Freddie,

H ζώη καταρχήν έχει μεγάλη φαντασία. Τη μια είσαι χαρούμενος, την αλλη ευτυχισμένος, την άλλη δυστυχισμένος, τη μια είσαι πλούσιος, την άλλη μπορεί να ξυπνήσεις στην ψάθα, τη μια είσαι ερωτευμένος, την άλλη είσαι κυνικός και πάει λέγοντας... Αν σου έμεναν για παραδειγμα 24 ώρες ζωής τι θα πρωτοέκανες, εφόσον, είσαι άνθρωπος που κάνει όνειρο και ζεις κ ελπίζεις;; Τίποτα. Δεν θα προλάβαινες να κάνεις τίποτα γιατι το τελευταίο 24ωρο -εφόσον ξέρεις ότι είναι τελευταίο- μετανιώνεις για πράγματα που δεν έκανες ενώ μπορούσες να κάνεις... Το να τακτοποιησεις τη διαθήκη σου ή να ζητήσεις από ένα φίλο σου συγνωμη που τον πλήγωσες τι νόημα έχει αφόυ όσο ζούσες του φερόσουν σαν σκουπίδι...;; τι νόημα έχει να κάνεις περισσότερο σεξ το τελευταίο σου 24ωρο όταν σε όλη σου τη ζωή φοβόσουν να βγεις από το καβούκι σου; Τι νόημα έχει να τακτοποιήσεις τις οικογενειακες σου εκκρεμότητες όταν πάντα δεν σεβόσουν τη γυναίκα σου και ζούσες έναν συμβατικό γάμο; Τα παιδία σου; τι έκανες για να είναι ευτυχισμένα;;

Για μένα η ζωή είναι στιγμές, που όσο πιο πολλές ζεις τόσο πιο αθάντος μπορείς να νιώθεις...
Διαλέγεις κ παίρνεις....

Υ.Γ. Όσο για το τι θα έκανα; μάλλον έναν προσωπικό απολογισμό και θα έκλεινα τα μάτια μου με το κεφάλι ψηλά... Γιατί, όταν έρθει αυτή η ώρα, το μόνο που θα έχουμε είναι ο εαυτός κ η ψυχή μας, όσο πιο δικαια ζήσαμε τόσο πιο ψηλά θα είναι το κεφάλι μας, όσο πιο σκατά φερθήκαμε, ανάλογα κ θα φοβομαστε...
Αγαπητε Παθος,

δε διαφωνω οτι το να αλλαξει καποιος σταση λογω συνθηκων ειναι υποκριτικο...κι επιπλεον πως 24ωρες δεν φτανουν για ν αλλαξει κανεις τη ζωη του προς το καλυτερο,μα ουτε και να βελτιωσει τις μεχρι εκεινη τη στιγμη κακιστες σχεσεις με καποιους συνανθρωπους του η με την οικογενεια του...

...αλλα συμφωνεις οτι ακομη και η σκεψη της προοπτικης να φτασεις στη δυσαρεστη θεση να εχεις μονο 24 ωρες ζωης,ειναι απο μονη της αρκετη για να σε κανει να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ωστε να  ΖΗΣΕΙΣ οσο πιο πολλες στιγμες της ζωης σου μπορεις?...Κατι που στην πραξη δε σημαινει τιποτα περισσοτερο απ το να βαλεις ολη αυτη τη φαντασια που μου περιγραφεις να λειτουργησει...επιπλεον να φροντισεις ωστε να εισαι σωστος και ξεκαθαρος τοσο απεναντι στους κοντινους σου ανθρωπους(φιλους,οικογενεια)οσο και στους πιο μακρινους...ωστε εκεινη την υστατη  στιγμη της ζωης σου,  να σηκωσεις περηφανα κεφαλι στο θανατο και να του πεις 'δε σε φοβαμαι ρε πουστη...'

Λες ακομη πως 'η ζωη ειναι στιγμες,που οσο περισσοτερες απ αυτες ζεις,τοσο πιο αθανατος μπορεις να νοιωθεις'...Και σε ρωτω εδω:Ακομη κι αυτος που δεν εχει μεριμνησει ωστε να εχει ζησει αληθινα και σε βαθος,αυτος που ειναι κλεισμενος στο καβουκι του,αυτος που εχει αδικησει τους παντες κι εχει γειωσει τα παντα με τη σταση του,δεν δικαιουται μια μικρη εστω 'γευση' αθανασιας λιγο πριν πεθανει? ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα ετσι κ αλλιως μπορει να εχεις μονο 24 ωρες ζωης κ να μη το ξερεις
περιμενεις να στο πουν δλδ για να αρχισεις να φερεσαι σωστα στους ανθρωπους γυρω σου ή να ζησεις οτι δεν εχεις ζησει?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα ειχα ακρως παραβατικη συμπεριφορα.......δηλαδη πως λεμε θα ζητουσα συγχωρεση απο το θεο?? το ακριβως αντιθετο :2funny:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αυτο ακριβως εξηγω στη μεσαια παραγραφο του ποστ μου,αγαπητη Μπαιτ!Η γνωση και συνειδητοποιηση εκ των προτερων οτι δεν ειμαστε αιωνιοι και ο προβληματισμος μας γυρω απο το τι θα καναμε ,αν υποθετικα  μας εμενε λιγος ακομη χρονος,μας κανει καλυτερους σαν ανθρωπους, μας μαθαινει να ζουμε το τωρα,αλλα και να φερομαστε σωστα στους συνανθρωπους μας...χωρις να ειναι απαραιτητο να φτασουμε και στο σημειο  να μας πληροφορησουν πως εχουμε μονο μια μερα ζωης...

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω θα εκανα παρτυ με ολα τα αγαπημενα μου προσωπα ακομα και με ατομα που εχω χρονια να δω αλλα τα αγαπαω πολυ και θα περναγα απιστευτα ωραια και για μια φορα θα αδειαζα το μυαλο μου απο οτι με χαλαει...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ο δευτερος που θα ηταν ολη τη μερα on line στο bourdela.com ποιος ειναι αραγε? :grin:  Αυτο το χιουμορ μου ειναι πολυ γνωριμο χμμμμ.... :rolleyes: :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω θα εκανα παρτυ με ολα τα αγαπημενα μου προσωπα ακομα και με ατομα που εχω χρονια να δω αλλα τα αγαπαω πολυ και θα περναγα απιστευτα ωραια και για μια φορα θα αδειαζα το μυαλο μου απο οτι με χαλαει...

μου κλεψες τη φωτο ατιμη εεεεεεεεεεε?????? αχαχαχαχα

Επισκέπτης
Τι καμενο θρεντακι ειναι παλι αυτο ρε Φρεντυ :2funny:
Σορρυ  :'( αλλα ψηφισα την επιλογη "Τι μαλακιες ρωτας βραδυατικο? Χεσε μας ρε Κρουγκερ"
:dunno:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τι καμενο θρεντακι ειναι παλι αυτο ρε Φρεντυ :2funny:
Σορρυ  :'( αλλα ψηφισα την επιλογη "Τι μαλακιες ρωτας βραδυατικο? Χεσε μας ρε Κρουγκερ"
:dunno:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Σε εχω χεσμενο λοιπον κι εσενα Whitey!!! :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φίλτατε Freddie,

Διαλέγεις κ παίρνεις....

Απεριοριστο ρεσπεκτ :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν μπορουσε να υπαρξει καλυτερο ποστ  απο το παραπανω που να με εκφραζει τοσο στο θρεντ αυτο :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :headbang2:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παραδεχομαι φιλη μου!!! :) Συγχαρητηρια για τη δυναμη ψυχης που εδειξες!Φανταζομαι οτι τα πραγματα πλεον θα τα βλεπεις πολυ πιο ελαφρια,αφου ξεπερασες το πιο βαρυ ολων!Ηρθες αντιμετωπη με το Θανατο και τον νικησες!Χιλια μπραβο!!Ελαχιστοι εχουν την αρχικη ατυχια να μαθουν πως θα ζησουν πολυ λιγο και κατοπιν την τυχη να καταφερουν να ξεπερασουν το εμποδιο τους!!Πραγματικα ο,τι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τα παραλές Φρέντυ. Η αλήθεια είναι απλώς ότι οι γιατροί κάνουν χοντρές  :jerking:.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παιδια και συγχωρεση να ζητησει κανεις αν ηταν πουστης μια ζωη και γαμουσε ζωες ο Θεος δεν θα λυπηθει καθολου πιστεψτε με.

ΠΑΙΖΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

Επισκέπτης
αμα δε σου τυχει δεν ξερεις.ετσι ενδεικτικα παντως θα εβρισκα μια πουτανα θα την πληρωνα οτι ειχα για να το παιξει γκομενα μου για δυο ωρες και να με κανει να περασω οσο πιο καλα γινεται και μετα θα εκοβα βολτες ολη την υπολοιπη μερα κι αμα μου την εσπαγε κανεις θα τον καθαριζα,αλλα μονο αν ηταν πολυ μαλακας.θα ημουν χεσμενος απο φοβο αλλα θα κοιταγα να το φχαριστηθω τουλαχιστον

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
τελικα εβγαλα το συμπερασμα οτι η ζωη ειναι πολυ μικρη και οτι πρεπει να ζουμε τη καθε της στιγμη και να μη κραταμε κακια σους συνανθρωπους μας.
χτες συγκλονιστηκα με την αυτοκτονια του παιχτη του διαγορα ροδου.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
τελικα εβγαλα το συμπερασμα οτι η ζωη ειναι πολυ μικρη και οτι πρεπει να ζουμε τη καθε της στιγμη και να μη κραταμε κακια σους συνανθρωπους μας.

Η ζωή είναι μία και σύντομη, αλλά δεν ξέρουν όλοι τι σημαίνει αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom