Νέα

22 μηνες φυλακη επειδη τολμησε να καταγγειλει τους ελεγκτες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Καλα συνεχισες να τον κλοτσας και όταν ειχε πέσει κατω ο ανθρωπος? ελεος εκει ποια ηταν η άμυνα? αφου δεν υπηρχε απειλη ο ανθρωπος ηταν ηδη εξουδετερωμένος.Δικιο έχει ο δικηγόρος σου.
ηθελα να τον εξουδετερωσω απο φοβο πιο πολυ, αμα σηκωνοτανε παλι θα μου εκανε επιθεση..ηταν πολυ επιθετικος..σκεφτειτε οτι περασε με στοπ και με κτυπησε με μπουνια πρωτος..αυτα δεν τα βλεπετε ε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βλεπεις ρε τύπε νοοτροπιες? Ο αλλος νομιζει οτι επειδη εφαγε μια μπουνια, μπορει να τον σαπισει τον αλλο και να μιλαει για "αμυνα". Και μετα βγαινει να δηλωνει αδικημενος.

Είναι δυσκολη κατασταση φιλε όμως γιατι ο άλλος περναει με στοπ πάει να σε σκοτωσει και μετα πάει να σου επιτεθει κιολας.... ου μπλέξεις με βλακες αυτό είναι που πρεπει να ευχομαστε ολοι μας γιατι αυτοι παλευουν να μας μπλέξουν.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Βλεπεις ρε τύπε νοοτροπιες? Ο αλλος νομιζει οτι επειδη εφαγε μια μπουνια, μπορει να τον σαπισει τον αλλο και να μιλαει για "αμυνα". Και μετα βγαινει να δηλωνει αδικημενος.
οχι και αδικημενος( ο αλλος)εκανε και αστικο μετα και ζηταγε 10.000 ευρω η την προσωπικη μου κρατηση..φυσικα τα εδωσα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οχι και αδικημενος( ο αλλος)εκανε και αστικο μετα και ζηταγε 10.000 ευρω η την προσωπικη μου κρατηση..φυσικα τα εδωσα!

Μπορει να φανει λιγο μπαρουφα αυτό που θα γραψω τωρα αλλα πρέπει σε κάτι τετοια σκηνικα να έχουμε σκεφτει από πριν ένα μνημονιο ενεργειων ώστε όταν κατσει η στραβη να ξέρουμε τι να κανουμε ώστε να μπορέσουμε να ελεγξουμε οσο το δυνατον καλυτερα την κατασταση.... και αν μπορέσουμε.

Γιατι τωρα αυτος σε κινησε να τα κανεις όλα αυτά και να μπλέξεις με την επιθετικοτητα του.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Μπορει να φανει λιγο μπαρουφα αυτό που θα γραψω τωρα αλλα πρέπει σε κάτι τετοια σκηνικα να έχουμε σκεφτει από πριν ένα μνημονιο ενεργειων ώστε όταν κατσει η στραβη να ξέρουμε τι να κανουμε ώστε να μπορέσουμε να ελεγξουμε οσο το δυνατον καλυτερα την κατασταση.... και αν μπορέσουμε.

Γιατι τωρα αυτος σε κινησε να τα κανεις όλα αυτά και να μπλέξεις με την επιθετικοτητα του.
μονη λυση να κανουμε τους μαλακες..μου ειπε ο δικηγορος τοτε, μολις εφαγες την μπουνια επρεπε να πεσεις κατω και να κανεις το πτωμα..τωρα θαταν αυτος κατηγορουμενος..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μονη λυση να κανουμε τους μαλακες..μου ειπε ο δικηγορος τοτε, μολις εφαγες την μπουνια επρεπε να πεσεις κατω και να κανεις το πτωμα..τωρα θαταν αυτος κατηγορουμενος..

Αυτό δεν μπορουσες να το κανεις γιατι μπορει να συνεχιζε να σε βαράει από τη στιγμη που ο άλλος σε ακουμπησει θα απαντησεις δε γινεται.
Θα μπορουσες να μην βγεις καθολου από το αμαξι φιλε και να καλουσες την αστυνομια οποτε μετά θα μπορουσες να βασισεις καλυτερα την μηνυση.Βλεπεις περνάει με στοπ και βγαινει και εξω επιθετικος τι περιμενεις? θα επιτεθει.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Αυτό δεν μπορουσες να το κανεις γιατι μπορει να συνεχιζε να σε βαράει από τη στιγμη που ο άλλος σε ακουμπησει θα απαντησεις δε γινεται.
Θα μπορουσες να μην βγεις καθολου από το αμαξι φιλε και να καλουσες την αστυνομια οποτε μετά θα μπορουσες να βασισεις καλυτερα την μηνυση.Βλεπεις περνάει με στοπ και βγαινει και εξω επιθετικος τι περιμενεις? θα επιτεθει.
Βγηκα και περιμενα ο βλακας οτι θα μου ζητησει και συγγνωμην..αντιθετα μου ειπε..ρε κωλοπαιδι γιατι δεν φρεναρησες και καπακι μου εσκασε μπουκετο ο κωλογερος..50αρης ηταν..τον σαπισα μετα γιατι θολωσα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ηθελα να τον εξουδετερωσω απο φοβο πιο πολυ, αμα σηκωνοτανε παλι θα μου εκανε επιθεση..ηταν πολυ επιθετικος..σκεφτειτε οτι περασε με στοπ και με κτυπησε με μπουνια πρωτος..αυτα δεν τα βλεπετε ε?
Ρε τύπε θα με τρελανεις? Τι να δουμε? Εγω βλεπω οτι τον εστειλες στο νοσοκομειο και ηθελες να σου δωσουν και παρασημο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Βγηκα και περιμενα ο βλακας οτι θα μου ζητησει και συγγνωμην..αντιθετα μου ειπε..ρε κωλοπαιδι γιατι δεν φρεναρησες και καπακι μου εσκασε μπουκετο ο κωλογερος..50αρης ηταν..τον σαπισα μετα γιατι θολωσα..
Ε προφανως επειδη "θολωσες" το αναγνωρισε αυτο το δικαστηριο και σου εβαλε τοσο χαμηλη ποινη.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ρε τύπε θα με τρελανεις? Τι να δουμε? Εγω βλεπω οτι τον εστειλες στο νοσοκομειο και ηθελες να σου δωσουν και παρασημο?
δεν ειπα οτι εχω παραπονο απο την δικαιοσυνη φιλε Αλεξ..απλα λεω ποιος οριζει τα ορια της αμυνας..αν ο αλλος θολωσει η φοβηθει εκεινη την ωρα σιγα μην σκεφτει ποια ορια αμυνας επιτρεπει ο νομος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω τύπε αν καποιος μου κανει το ιδιο, θα σκεφτω αυτοματα ποση αποζημιωση θα παρω απο την αγωγη που θα του κανω.
Εσυ προτιμησες να χασεις την ψυχραιμια σου και να τον δειρεις και να τον πληρωσεις απο πανω.

Λιγη συνεση δεν βλαπτει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
δεν ειπα οτι εχω παραπονο απο την δικαιοσυνη φιλε Αλεξ..απλα λεω ποιος οριζει τα ορια της αμυνας..αν ο αλλος θολωσει η φοβηθει εκεινη την ωρα σιγα μην σκεφτει ποια ορια αμυνας επιτρεπει ο νομος
Τα ορια της αμυνας τα καθοριζει ο ιδιος ο νομος. Ως "την απαραιτητη προσβολή στον επιτιθεμενο ωστε να ανακοπεί η αδικη επιθεση".
Την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Καθε παραπανω ειναι υπερβαση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ουτε κωλοπαιδια ουτε βρισιες κτλπ κυριε καντε στην ακρη το αμαξι να μην εμποδιζουμε σας παρακαλω έχω καλέσει την αστυνομια. Με τη μια στο μεταξυ εχεις σημειωσει τις πινακίδες του σε περιπτωση που την κοπανησει.Να εισαι κατοχυρωμένος και να ενημερώσεις και τους αστυνομικούς.

Αμα εγκαταλειψει τοσο το χειροτερο για αυτόν πάει μεσα και για αυτό μετά.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Φιλε Αλεξ στην Αμερικη για κατι τετοιες φασεις ισχυει το ακαταδιωκτο! δλδ αν σου επιτεθουν και τον κτυπησεςι δεν διωκεσαι καν! αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο..

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Τα ορια της αμυνας τα καθοριζει ο ιδιος ο νομος. Ως "την απαραιτητη προσβολή στον επιτιθεμενο ωστε να ανακοπεί η αδικη επιθεση".
Την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Καθε παραπανω ειναι υπερβαση.
σωστα τα λες..αμα ομως ερθει σε πανικο η φοβο και αντιδρασει υπερβολικα η ακομα και απο "θολουρα" θα επρεπε να αθωωνεται..αλλα τεσπα σεβομαι την δικαιοσυνη και τις αποφασεις της..καλη ειναι αλλα λιγο συντηρητικη..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φιλε και με πιστολι να είναι ο άλλος αμα γυρισει την πλάτη και φυγει και εσυ τον πυροβολήσεις θα πάς φυλακή.

Δεν υπάρχει πλεον άμυνα γιατι η επιθεση σταματησε και απειλη δεν υπάρχει. Και με σενα σταματησε η επιθεση από τη στιγμη που επεσε κάτω ο τύπος ο οποιος φυσικα ηταν και 50χρονων και εσυ πιο νέος λαμβάνεται και αυτό υποψη.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
για οσους τυχον δεν γνωριζουν ο πνευμοθωρακας ειναι η εισροη αερα μεσα στον θωρακα..μπορει να επιφερει τον θανατο απο ασφυξια μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα..φυσικα δεν ειχα σκοπο να του κανω τετοια ζημια..απλα το πλευρο που εσπασε τρυπησε τον υπεζωκοτα και εγινε η ζημια..φυσικα δεν ειχα δολο.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Εγω τύπε αν καποιος μου κανει το ιδιο, θα σκεφτω αυτοματα ποση αποζημιωση θα παρω απο την αγωγη που θα του κανω.
Εσυ προτιμησες να χασεις την ψυχραιμια σου και να τον δειρεις και να τον πληρωσεις απο πανω.

Λιγη συνεση δεν βλαπτει.
Αλεξ οταν εισαι 23 ετων δεν σκεφτεσαι ωριμα και με συνεση..αλλο τωρα που ειμαι 34 κι αλλο τοτε..ειπα τωρα κανω τον μαλακα και περναω ζαχαρη χωρις προβληματα..

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
για οσους τυχον δεν γνωριζουν ο πνευμοθωρακας ειναι η εισροη αερα μεσα στον θωρακα..μπορει να επιφερει τον θανατο απο ασφυξια μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα..

Τύπε, ο Δρ Κώστας Λα-λα-λά αναλαμβάνει βάρδια στο μπου-κομ οσονούπω και θα μας τα εξηγήσει, μην αγχώνεσαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom