Νέα

22 μηνες φυλακη επειδη τολμησε να καταγγειλει τους ελεγκτες!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
παντως τελευταια επικρατει αυτη η μοδα..κανεις μηνυση σε καποιον που σε αδικησε, σου κανει κι αυτος κι αν δεν καταφερεις να αποδειξεις το δικιο σου τρως και ποινη! δλδ κερατας και ζημιωμενος που λεει και η παροιμια!!!  :headbang:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
ρε παίκτη μου ο εισαγγελέας δεν εξετάζει τίποτε άλλο εκτός από αυτό που γράφει η μήνυση... αν εγραψε ότι του κάνανε παράνομη κατακράτηση και έκρινε ότι οι ελεγκτές ενεργήσανε στα πλαίσια της δικαιοδοσίας τους (δηλαδή δεν κάνανε κάτι παράνομο) την βάλανε στο αρχείο... δεν τους έκανε μήνυση για εξύβριση κλπ κλπ κλπ...
τους εκανε και για προσβλητικη συμπεριφορα αν διαβασες καλα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
παντως τελευταια επικρατει αυτη η μοδα..κανεις μηνυση σε καποιον που σε αδικησε, σου κανει κι αυτος κι αν δεν καταφερεις να αποδειξεις το δικιο σου τρως και ποινη! δλδ κερατας και ζημιωμενος που λεει και η παροιμια!!!  :headbang:
Δεν ειναι καθολου "τελευταια".
Πάγια τακτικη ειναι η αντιθετη μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και ψευδη καταμηνυση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κατ αρχας ευχαριστω για την απαντηση..ομως δεν καλυφτηκα πληρως..την στιγμη που υπηρχε μαρτυρας οτι οντως φερθηκαν ασχημα στο παλληκαρι πως η μηνυση κριθηκε απαραδεκτη? επισης για να καταδικαστει καποιος για ψευδη μηνυση πρεπει λεει ο νομος να το κανει με δολο, να γνωριζει δηλαδη οτι λεει ψεμματα..το παιδι απλα θεωρησε οτι αδικηθηκε για αυτο προχωρησε σε μηνυση..οποτε μαλλον επρεπε να αθωωθει,,γενικα η ποινη πολυ βαρια νομιζω.. :helpplea:
Την μηνυση την κρινει ο εισαγγελεας. Ούτε εγω ουτε εσυ. Προφανως εκρινε οτι δεν υπηρχε αδικημα παρανομης κατακρατησης και την εθεσε στο αρχειο. Η ευθυνη του νεαρου ειναι ενα αλλο θεμα, αν ειχε δηλαδη δολο να βλαψει τους ελεγκτες.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Θα προχωρήσω σε μηνύσεις με τα θρεντ που έχεις ανοίξει μπαγασάκο, χαρά στο κουράγιο σου για τόσο τρολάρισμα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και πολύ καλά σου κάνει...

αν δεν μπορείς να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου τότε σημαίνει ότι λες ψέμματα και σέρνεις κάποιον ο οποίος δεν φταίει στα δικαστήρια... κανονικά ο ίδιος ο δικαστής που δικάζει την μήνυση σου πρέπει να σου ρίχνει ποινή γιατί έκανες μήνυση που δεν μπορείς να στηρίξεις και να μην χρειάζεται αυτός που κατηγόρησες άδικα να υποβάλλεται σε έξοδα και άγχη...

έκανες μήνυση και απορίφθηκε..? σκάσε πλήρωσε τις δαπάνες, πλήρωσε μια αποζημίωση για την ταλαιπωρία αυτού που μήνυσες φάε και μια φυλακή γιατί είσαι ψεύτης για να μην το ξανακάνεις...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Δεν ειναι καθολου "τελευταια".
Πάγια τακτικη ειναι η αντιθετη μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και ψευδη καταμηνυση.
δλδ φιλε Αλεξ αν ειμαστε μονοι μας χωρις μαρτυρες και φαμε μια μπουνια η μια προσβολη μαλλον πιο καλα να κανουμε τουμπεκι η να αυτοδικησουμε, γιατι αν παμε δικαστικως μπορει να βρεθουμε κι απο κατω..γενικα εγω κανω τον μαλακα και εχω το κεφαλι μου ησυχο.. ειναι δυσκολοι και περιεργοι καιροι..αν παριστανεις τον ευγενικο και δεν πας κοντρα ειδικα σε οσους εχουν εξουσια μαλλον κερδισμενος θασαι..

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Θα προχωρήσω σε μηνύσεις με τα θρεντ που έχεις ανοίξει μπαγασάκο, χαρά στο κουράγιο σου για τόσο τρολάρισμα.
πραγματικα μοιαζει με τρολλ η ιστορια,,δυστυχως για ολους μας αδερφε, ειναι αληθινη..φερσου οπως σου αρμοζει δλδ σαν ραγιας για ναχεις το κεφαλι σου ησυχο..εγω τουλαχιστον αυτο κανω..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
δλδ φιλε Αλεξ αν ειμαστε μονοι μας χωρις μαρτυρες και φαμε μια μπουνια η μια προσβολη μαλλον πιο καλα να κανουμε τουμπεκι η να αυτοδικησουμε, γιατι αν παμε δικαστικως μπορει να βρεθουμε κι απο κατω..γενικα εγω κανω τον μαλακα και εχω το κεφαλι μου ησυχο.. ειναι δυσκολοι και περιεργοι καιροι..αν παριστανεις τον ευγενικο και δεν πας κοντρα ειδικα σε οσους εχουν εξουσια μαλλον κερδισμενος θασαι..
Εδω λεμε οτι τεθηκε στο αρχειο η μηνυση απο τον εισαγγελεα.
Δηλαδη ηταν εντελως αβασιμη και αστηρικτη.

Δεν προκειται για περιπτωση που εγινε δικαστηριο και αθωωθηκε ο μηνυομενος.
Αρα ηταν μια εντελως ακυρη μηνυση και αυτο αποτελει κριτηριο για να καταδικασθει ο μηνυτης για ψευδη καταμηνυση.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Την μηνυση την κρινει ο εισαγγελεας. Ούτε εγω ουτε εσυ. Προφανως εκρινε οτι δεν υπηρχε αδικημα παρανομης κατακρατησης και την εθεσε στο αρχειο. Η ευθυνη του νεαρου ειναι ενα αλλο θεμα, αν ειχε δηλαδη δολο να βλαψει τους ελεγκτες.
δεν θελω να σε κουρασω Αλεξ, ομως πεσ μας, δεν πρεπει να υπρχει δολος απο την πλευρα του μηνυτη για να καταδικαστει για ψευδη καταμηνυση? αν ναι πως αποδειχτηκε ο δολος του νεαρου, που μαλλον ηταν ασχετος με τα νομικα και νομιζε οτι αδικηθηκε..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
δεν θελω να σε κουρασω Αλεξ, ομως πεσ μας, δεν πρεπει να υπρχει δολος απο την πλευρα του μηνυτη για να καταδικαστει για ψευδη καταμηνυση? αν ναι πως αποδειχτηκε ο δολος του νεαρου, που μαλλον ηταν ασχετος με τα νομικα και νομιζε οτι αδικηθηκε..
Πρωτον. Δεν ειναι αναγκη να εισαι σχετικος με τα νομικα για να εχεις δολο ψευδους καταμηνυσης.

Δευτερον. Το πώς αποδειχθηκε ο δολος, το ξερει το δικαστηριο που τον καταδικασε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πρωτον. Δεν ειναι αναγκη να εισαι σχετικος με τα νομικα για να εχεις δολο ψευδους καταμηνυσης.

Δευτερον. Το πώς αποδειχθηκε ο δολος, το ξερει το δικαστηριο που τον καταδικασε.

Αμα καποιος σου κανει μηνυση χωρις λογο και πατε σε δικη και την χάσει μετα πληρωνει και τα δικα σου εξοδα? μαζι με δικηγόρους παραβολα κτλπ? 

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16

επιτρεψτε μου να σας πω την δικη μου περιπετεια με τηνη δικαιοσυνη,,τοχω ξαναγραψει, εφαγα 8 μηνες με αναστολη πριν απο 10 χρονια..τι ειχε γινει? τρακαρα με ενα που περασε με στοπ κατεβαινει ζηταει τα ρεστα και μου ριχνει γροθια στο προσωπο..ακολουθησε συμπλοκη του εσπασα 3 πλευρα με κλωτσιες οταν επεσε κατω..ενα απο τα πλευρα γυερισε μπρος τα μεσα και του εκανε πνευμοθωρακα! παρα λιγο να πεθανει! ακουστε τωρα...το δικαστηριο αναγνωρισε οτι ημουν ο αμυνομενος( υπηρχαν μαρτυρες) αλλα εγινε δεκτη η προταση του εισαγγελεα να καταδικαστω γιατι υπερεβην τα ορια της αμυνης! ακουσον ακουσον..και ποιος οριζει ποσο θα φοβηθει η θα νευριασει καποιος που θα δεχτει επιθεση? ο δε δικηγορος μου, μου ειπε..ασε μην κανεις εφεση..πηγες να τον σκοτωσεις..μια χαρα ποινη σου βαλανε! δηλαδη ουσιαστικα μας απαγορευον να αμυνθουμε!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αμα καποιος σου κανει μηνυση χωρις λογο και πατε σε δικη και την χάσει μετα πληρωνει και τα δικα σου εξοδα? μαζι με δικηγόρους παραβολα κτλπ? 
Αν κριθει οτι εκανε τη μηνυση απο κακοβουλια ή μεγαλη αμελεια, τοτε επιδικαζονται σε βαρος του τα "εξοδα της δικης", που ειναι απλως ενα ποσο που προσδιοριζει το κρατος αναλογα με το ειδος του δικαστηριου. Στο τριμελες δικαστηριο ειναι 120 ευρω ας πουμε. Σαν φόρος δηλαδη.
Τα εξοδα του δικηγορου και τα παραβολα, οχι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επιτρεψτε μου να σας πω την δικη μου περιπετεια με τηνη δικαιοσυνη,,τοχω ξαναγραψει, εφαγα 8 μηνες με αναστολη πριν απο 10 χρονια..τι ειχε γινει? τρακαρα με ενα που περασε με στοπ κατεβαινει ζηταει τα ρεστα και μου ριχνει γροθια στο προσωπο..ακολουθησε συμπλοκη του εσπασα 3 πλευρα με κλωτσιες οταν επεσε κατω..ενα απο τα πλευρα γυερισε μπρος τα μεσα και του εκανε πνευμοθωρακα! παρα λιγο να πεθανει! ακουστε τωρα...το δικαστηριο αναγνωρισε οτι ημουν ο αμυνομενος( υπηρχαν μαρτυρες) αλλα εγινε δεκτη η προταση του εισαγγελεα να καταδικαστω γιατι υπερεβην τα ορια της αμυνης! ακουσον ακουσον..και ποιος οριζει ποσο θα φοβηθει η θα νευριασει καποιος που θα δεχτει επιθεση? ο δε δικηγορος μου, μου ειπε..ασε μην κανεις εφεση..πηγες να τον σκοτωσεις..μια χαρα ποινη σου βαλανε! δηλαδη ουσιαστικα μας απαγορευον να αμυνθουμε!!

Καλα συνεχισες να τον κλοτσας και όταν ειχε πέσει κατω ο ανθρωπος? ελεος εκει ποια ηταν η άμυνα? αφου δεν υπηρχε απειλη ο ανθρωπος ηταν ηδη εξουδετερωμένος.Δικιο έχει ο δικηγόρος σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πολυ καλα ειπε ο εισαγγελεας, γιατι οντως υπερεβης τα ορια αμυνης, πολυ καλα ειπε ο δικηγορος σου, πολυ καλα εκανες και δεν εκανες εφεση, να εισαι ευχαριστημενος κιολας που εφαγες τοσο μικρη ποινη.

Αν θελεις τη γνωμη μου, εν προκειμενω εισαι ευνοημενος. Αδικημενο μπορει να θεωρει ο αλλος τον εαυτο του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλα συνεχισες να τον κλοτσας και όταν ειχε πέσει κατω ο ανθρωπος? ελεος εκει ποια ηταν η άμυνα? αφου δεν υπηρχε απειλη ο ανθρωπος ηταν ηδη εξουδετερωμένος.Δικιο έχει ο δικηγόρος σου.
Βλεπεις ρε τύπε νοοτροπιες? Ο αλλος νομιζει οτι επειδη εφαγε μια μπουνια, μπορει να τον σαπισει τον αλλο και να μιλαει για "αμυνα". Και μετα βγαινει να δηλωνει αδικημενος.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Πολυ καλα ειπε ο εισαγγελεας, γιατι οντως υπερεβης τα ορια αμυνης, πολυ καλα ειπε ο δικηγορος σου, πολυ καλα εκανες και δεν εκανες εφεση, να εισαι ευχαριστημενος κιολας που εφαγες τοσο μικρη ποινη.

Αν θελεις τη γνωμη μου, εν προκειμενω εισαι ευνοημενος. Αδικημενο μπορει να θεωρει ο αλλος τον εαυτο του.
λογω λευκου ποινικου μητρωου και μετεφηβικης ηλικιας την γλυτωσα Αλεξ..απο τοτε κανω τον μαλακα και εχω το κεφαλι μου ησυχο!  :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αν κριθει οτι εκανε τη μηνυση απο κακοβουλια ή μεγαλη αμελεια, τοτε επιδικαζονται σε βαρος του τα "εξοδα της δικης", που ειναι απλως ενα ποσο που προσδιοριζει το κρατος αναλογα με το ειδος του δικαστηριου. Στο τριμελες δικαστηριο ειναι 120 ευρω ας πουμε. Σαν φόρος δηλαδη.
Τα εξοδα του δικηγορου και τα παραβολα, οχι.

Καλα μου τα ελεγε μια γνωστη που εμπλεξε με έναν τελειως ηλιθιο  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom