You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
21 ετών ταρίφας μαχαίρωσε και σκότωσε 19 άγγλο τουρίστα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 247
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καλα το κανε το μπασταρδο το αγγλακι
βγηκε για μεροκαματο ο ανθρωπος και του κανει λειζερ στα ματια επειδη ηπιε και σουρωσς το μπασταρδακι και αν εχανε τον ελεγχο του οχηματος εκεινη την ωρα και ειχε μεσα πελατες
και σκοτονωνταν ολοι τι θα λεγανε μετα τα καθικια οι δημοσιογραφοι
καλα το κανε το πουστρακι ετσι για παραδειγματισμο
βγηκε για μεροκαματο ο ανθρωπος και του κανει λειζερ στα ματια επειδη ηπιε και σουρωσς το μπασταρδακι και αν εχανε τον ελεγχο του οχηματος εκεινη την ωρα και ειχε μεσα πελατες
και σκοτονωνταν ολοι τι θα λεγανε μετα τα καθικια οι δημοσιογραφοι
καλα το κανε το πουστρακι ετσι για παραδειγματισμο
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Καλα τους κανουν τα εγγλεζακια στα μερη που τους μαζευουν αν δεν τους γουσταρουν ας τους διωξουν
αυτο ξαναπεστο....γιατι οι κακοι αγγλοι τουριστες μαζευονται σε 3-4 συγκεκριμενα μερη? και γιατι τους ανεχονται στην τελικη οι ντοπιοι? γιατι για τα φραγκα ξεπουλιουνται...ειναι απλα τα πραγματα....και οταν ξεπουλιεσαι για τα φραγκα καποια στιγμη μπλεκεις....καποιος ελεγε πριν τι να εκανε ο καημενος ο ταξιτζης που του την πεσανε 10 ατομα στην περιουσια του...ας εμπαινε στο ταξακι του κι ας εφευγε αν δεν ειχε υπομονη...μπηκε στο ταξι για να παρει τον σουγια πραγμα το οποιο δειχνει οτι προφανως σκεφτηκε αυτο που εκανε...δεν τον ειχε επανω του...υπολογος των πραξεων του ο καθενας...ας πανε να κανουν αυτες τις μλκιες τα αγγλακια στην αγγλια οπου ο bobby αοπλος θα τον σαπισει στο ξυλο και θα τον μπουζουριασει....εδω που ειναι μπατε σκυλοι αλλεστε και δινουν κωλο οι νησιωτες για τα εξτρα φραγκα προφανως και θα τα κανουν
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ποια φραγκα;αφου αν το δεις μεσα μπαινουν,νοικιαζουν το δωματιο 20 ευρω το πολυ και 2 ευρω το ποτο,αν βαλεις τις κλεψιες που κανουν σε σουπερ μαρκετ,περιπτερα κλπ συν οτι απωθουν τοσο κοσμο που θα ηθελε να παει σε αυτα τα μερη ποιο το κερδος τους;δηλαδη πανε 100 μαλακες με 15 ευρω το δωματιο και 2 ευρω το ποτο,αν εχουν 40 ευρω το δωματιο και 5 ευρω το ποτο θα πανε 50 σωστοι,δεν θα βγαλουν πιο πολλα συν οτι δεν θα τρωνε στην μαπα ολο το σκουπιδαριο της αγγλιας;καλα τους κανουν και τουςγαμανε στα κολομερη τουςαυτο ξαναπεστο....γιατι οι κακοι αγγλοι τουριστες μαζευονται σε 3-4 συγκεκριμενα μερη? και γιατι τους ανεχονται στην τελικη οι ντοπιοι? γιατι για τα φραγκα ξεπουλιουνται...ειναι απλα τα πραγματα....και οταν ξεπουλιεσαι για τα φραγκα καποια στιγμη μπλεκεις....καποιος ελεγε πριν τι να εκανε ο καημενος ο ταξιτζης που του την πεσανε 10 ατομα στην περιουσια του...ας εμπαινε στο ταξακι του κι ας εφευγε αν δεν ειχε υπομονη...μπηκε στο ταξι για να παρει τον σουγια πραγμα το οποιο δειχνει οτι προφανως σκεφτηκε αυτο που εκανε...δεν τον ειχε επανω του...υπολογος των πραξεων του ο καθενας...ας πανε να κανουν αυτες τις μλκιες τα αγγλακια στην αγγλια οπου ο bobby αοπλος θα τον σαπισει στο ξυλο και θα τον μπουζουριασει....εδω που ειναι μπατε σκυλοι αλλεστε και δινουν κωλο οι νησιωτες για τα εξτρα φραγκα προφανως και θα τα κανουν
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
καποιος ελεγε πριν τι να εκανε ο καημενος ο ταξιτζης που του την πεσανε 10 ατομα στην περιουσια του...ας εμπαινε στο ταξακι του κι ας εφευγε αν δεν ειχε υπομονη...μπηκε στο ταξι για να παρει τον σουγια πραγμα το οποιο δειχνει οτι προφανως σκεφτηκε αυτο που εκανε...δεν τον ειχε επανω του...υπολογος των πραξεων του ο καθενας...ας πανε να κανουν αυτες τις μλκιες τα αγγλακια στην αγγλια οπου ο bobby αοπλος θα τον σαπισει στο ξυλο και θα τον μπουζουριασει....εδω που ειναι μπατε σκυλοι αλλεστε και δινουν κωλο οι νησιωτες για τα εξτρα φραγκα προφανως και θα τα κανουν
Εγώ το πα! Καλά έκανε και δεν μπήκε στο ταξάκι του να το παίξει λαγόκοτα! Απλά δεν ξηγήθηκε καλά! (εκεί μίλησε η απειρία του και η ηλικία του. Μαχαιρώνεις μπροστά σε ΤΟΣΟΥΣ μάρτυρες? Ελεος!) Εγώ δεν θα τον μαχαίρωνα, θα φώναζα άλλους 10 ταρίφες/αδέρφια/ξαδέρφια κτλ κτλ και θα τον είχα πάει πίσω Αγγλία ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ αυτόν και όλα τα μπασταρδάκια!
Επίσης, σιγά τα λεφτά που βγάζουν οι νησιώτες! Εχεις δει τι τιμές έχουν αυτά τα τουριστικά πακέτα? Για βάλε και τις ζημιές που κάνουν τα καραγκιοζάκια να δεις αν βγάζουν λεφτά! Οκ, θα μου πεις ΓΙΑΤΙ το δέχονται και ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ εχεις δίκιο! Αλλά υπάρχουν καλώς ή κακώς κάποιοι που δεν δέχονται μαλακίες για 10euro παραπάνω μωρή
PS: ΠΟΛΥ θα χαρώ να δω τσαμπουκαλεμένους τουρίστες σε μια βρομάδα που θα την κάνω! Θα περάσουν όμορφα!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ποια φραγκα;αφου αν το δεις μεσα μπαινουν,νοικιαζουν το δωματιο 20 ευρω το πολυ και 2 ευρω το ποτο,αν βαλεις τις κλεψιες που κανουν σε σουπερ μαρκετ,περιπτερα κλπ συν οτι απωθουν τοσο κοσμο που θα ηθελε να παει σε αυτα τα μερη ποιο το κερδος τους;δηλαδη πανε 100 μαλακες με 15 ευρω το δωματιο και 2 ευρω το ποτο,αν εχουν 40 ευρω το δωματιο και 5 ευρω το ποτο θα πανε 50 σωστοι,δεν θα βγαλουν πιο πολλα συν οτι δεν θα τρωνε στην μαπα ολο το σκουπιδαριο της αγγλιας;καλα τους κανουν και τουςγαμανε στα κολομερη τους
και τοτε για ποιο λογο τους ανεχονται και "ζουνε" απο αυτου του ειδους τον τουρισμο? και εγω απο νησι ειμαι αλλα τετοιο χαλι δεν εχουμε δει ποτε....η νοοτροπια του γιδοχαρου καραγκουνοβλαχου κουτοπονηρου ελληναρα που προσπαθει να εκμεταλλευτει τον ντοπιο και να "τα βγαλει" με οποιο κοστος απο τον ξενο δεν θα φυγει ποτε απο αυτη τη χωρα? γιαυτο μας παει ασαλιωτα η τουρκια στον τουρισμο...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εγώ το πα! Καλά έκανε και δεν μπήκε στο ταξάκι του να το παίξει λαγόκοτα! Απλά δεν ξηγήθηκε καλά! (εκεί μίλησε η απειρία του και η ηλικία του. Μαχαιρώνεις μπροστά σε ΤΟΣΟΥΣ μάρτυρες? Ελεος!) Εγώ δεν θα τον μαχαίρωνα, θα φώναζα άλλους 10 ταρίφες/αδέρφια/ξαδέρφια κτλ κτλ και θα τον είχα πάει πίσω Αγγλία ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ!
Επίσης, σιγά τα λεφτά που βγάζουν οι νησιώτες! Εχεις δει τι τιμές έχουν αυτά τα τουριστικά πακέτα? Για βάλε και τις ζημιές που κάνουν τα καραγκιοζάκια να δεις αν βγάζουν λεφτά! Οκ, θα μου πεις ΓΙΑΤΙ το δέχονται και ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ εχεις δίκιο! Αλλά υπάρχουν καλώς ή κακώς κάποιοι που δεν δέχονται μαλακίες για 10euro παραπάνω μωρή
συγγνωμη με ειπες μωρη?
καλα απο μαγκιες κλανιες εχουμε χορτασει...θα τον μαχαιρωνα ο ενας, θα τον σαπιζα ο αλλος...σιγα αγορια μαζευτε τα μπαλακια σας μην τα πατησουμε....το ειδε ο τρελος τον μεθυσμενο και φοβηθηκε το εχεις ακουστα? ποσο μαλλον 10 μεθυσμενους....και εν πασει περιπτωσει αυτο που ξεχωριζει τον "πολιτισμενο" απο τον μη ειναι η χειραγωγηση των ενστικτων και των ορμων του...τελικα αποφασιστε αν ανηκετε στην ανατολη ή τη δυση
και να ρωτησω και κατι ακομα...γιατι τους δεχονται ΜΟΝΟ στο λαγανα ΜΟΝΟ στο φαληρακι και οχι σε ολη τη ζακυνθο ή ολη η Ροδος ή ολη η Κερκυρα ή ολη η Κως? γιατι εχουν συγκεκριμενα αγγλικα χωρια?
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
και τοτε για ποιο λογο τους ανεχονται και "ζουνε" απο αυτου του ειδους τον τουρισμο?
Γιατί υπάρουν τα στατιστικά νούμερα και οι επιδοτήσεις που βγαίνουν από αυτά.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Εγώ το πα! Καλά έκανε και δεν μπήκε στο ταξάκι του να το παίξει λαγόκοτα! Απλά δεν ξηγήθηκε καλά! (εκεί μίλησε η απειρία του και η ηλικία του. Μαχαιρώνεις μπροστά σε ΤΟΣΟΥΣ μάρτυρες? Ελεος!) Εγώ δεν θα τον μαχαίρωνα, θα φώναζα άλλους 10 ταρίφες/αδέρφια/ξαδέρφια κτλ κτλ και θα τον είχα πάει πίσω Αγγλία ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ αυτόν και όλα τα μπασταρδάκια!
PS: ΠΟΛΥ θα χαρώ να δω τσαμπουκαλεμένους τουρίστες σε μια βρομάδα που θα την κάνω! Θα περάσουν όμορφα!
και τοτε για ποιο λογο τους ανεχονται και "ζουνε" απο αυτου του ειδους τον τουρισμο? και εγω απο νησι ειμαι αλλα τετοιο χαλι δεν εχουμε δει ποτε....η νοοτροπια του γιδοχαρου καραγκουνοβλαχου κουτοπονηρου ελληναρα που προσπαθει να εκμεταλλευτει τον ντοπιο και να "τα βγαλει" με οποιο κοστος απο τον ξενο δεν θα φυγει ποτε απο αυτη τη χωρα? γιαυτο μας παει ασαλιωτα η τουρκια στον τουρισμο...![]()
Και οι ακτές της Ανδαλουσίας είναι γεμάτες από Βρετανούς αυτήν την εποχή, αλλά εκεί δεν κάνουν τα γνωστά τους επεισόδια. Γιατί άραγε;
Επισκέπτης
και τοτε για ποιο λογο τους ανεχονται και "ζουνε" απο αυτου του ειδους τον τουρισμο? και εγω απο νησι ειμαι αλλα τετοιο χαλι δεν εχουμε δει ποτε....η νοοτροπια του γιδοχαρου καραγκουνοβλαχου κουτοπονηρου ελληναρα που προσπαθει να εκμεταλλευτει τον ντοπιο και να "τα βγαλει" με οποιο κοστος απο τον ξενο δεν θα φυγει ποτε απο αυτη τη χωρα? γιαυτο μας παει ασαλιωτα η τουρκια στον τουρισμο...![]()
ενταξει σαυτο εχεισ δικιο τους δεχοντε με εξευτελιστικες τιμες αλλα και παλι δε καταλαβα γιατι καποιος να παει διακοπες και να ενοχλει τον κοσμο πιες ρε πουστη αλλα μην ενοχλεις μη κανεις μαλακιες γαμημενε αφου δεν το σηκωνεις
το συμπερασμα ειναι οτι ειναι για τον πουτσο φυλη ρε μονο για σκοτωμα ειναι δεν ειναι ανθρωποι αυτοι οι καραγκιοζηδες
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και οι ακτές της Ανδαλουσίας είναι γεμάτες από Βρετανούς αυτήν την εποχή, αλλά εκεί δεν κάνουν τα γνωστά τους επεισόδια. Γιατί άραγε;
μα προφανως υπαρχουν και αλλοι αγγλοι τουριστες ακομα και σε αυτην την χωρα σε αλλες περιοχες...τα επεισοδια ομως τα βλεπουμε καθε χρονο σε 3-4 συγκεκριμενα μερη....δεν πανε ολοι οι αγγλοι μονο εκει!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι να σου πω;πραγματικα ποτεδεν καταλαβα τον λογο,αλλα μην βγαινουν οι υπολοιποι κατοικοι των συγκεκριμενων νησιων και κλαψομουνιαζουν οτι τους κανουν αυτο και το αλλο,προφανως αυτοι δεν εχουν καποιο οφελος για αυτο κλαψουριζουν,αν θελουν να κανουν κατι και δεν τους αρεσει ας τα βαλουν με τους δημαρχους τους και τους συμπολιτες τους που δεχονταικαι τοτε για ποιο λογο τους ανεχονται και "ζουνε" απο αυτου του ειδους τον τουρισμο? και εγω απο νησι ειμαι αλλα τετοιο χαλι δεν εχουμε δει ποτε....η νοοτροπια του γιδοχαρου καραγκουνοβλαχου κουτοπονηρου ελληναρα που προσπαθει να εκμεταλλευτει τον ντοπιο και να "τα βγαλει" με οποιο κοστος απο τον ξενο δεν θα φυγει ποτε απο αυτη τη χωρα? γιαυτο μας παει ασαλιωτα η τουρκια στον τουρισμο...![]()
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
συγγνωμη με ειπες μωρη?
καλα απο μαγκιες κλανιες εχουμε χορτασει...θα τον μαχαιρωνα ο ενας, θα τον σαπιζα ο αλλος...σιγα αγορια μαζευτε τα μπαλακια σας μην τα πατησουμε....το ειδε ο τρελος τον μεθυσμενο και φοβηθηκε το εχεις ακουστα? ποσο μαλλον 10 μεθυσμενους....και εν πασει περιπτωσει αυτο που ξεχωριζει τον "πολιτισμενο" απο τον μη ειναι η χειραγωγηση των ενστικτων και των ορμων του...τελικα αποφασιστε αν ανηκετε στην ανατολη ή τη δυση
και να ρωτησω και κατι ακομα...γιατι τους δεχονται ΜΟΝΟ στο λαγανα ΜΟΝΟ στο φαληρακι και οχι σε ολη τη ζακυνθο ή ολη η Ροδος ή ολη η Κερκυρα ή ολη η Κως? γιατι εχουν συγκεκριμενα αγγλικα χωρια?
Ναι σε είπα μωρή! Δεν είναι μαγκιά κλανιά. Συντάσσομαι πλήρως με τη ρήση: όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!
Δεν ανήκουμε πουθενά! Κάποτε το παν για να πουλήσουν πατριωτισμό αλλά έτσι είναι: η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες. Ούτε ανατολή ούτε Δύση. Ελλάδα!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ενταξει σαυτο εχεισ δικιο τους δεχοντε με εξευτελιστικες τιμες αλλα και παλι δε καταλαβα γιατι καποιος να παει διακοπες και να ενοχλει τον κοσμο πιες ρε πουστη αλλα μην ενοχλεις μη κανεις μαλακιες γαμημενε αφου δεν το σηκωνεις
το συμπερασμα ειναι οτι ειναι για τον πουτσο φυλη ρε μονο για σκοτωμα ειναι δεν ειναι ανθρωποι αυτοι οι καραγκιοζηδες
εγω να σε ρωτησω κατι? στο euro στην πορτογαλλια γιατι δεν κουνηθηκε ουτε ενας ελληνας φιλαθλος και εδω στο ελλαδισταν τα κανουν μπαχαλο? στο εξωτερικο γιατι δεν παραβιαζουν τους νομους ή κανονες ενω εδω κανουν ο,τι θελουν στους δρομους, στις δουλειες, στα μαγαζια? μηπως απλα ειμαστε για τον πουτσο χωρα και δε μας φταινε οι αγγλοι σε αυτο? δεν τους δικαιολογω αλλωστε τους εφαγα αρκετα στη μαπα στην αγγλια αλλα εγω νομιζω οτι οπου βρισκεις τα κανεις....
Επισκέπτης
ε γιατι εκει πανε ολα τα τσογλανια με 10 ευρω ενω οι κιριλε οικογενειαρχες πληρωνουν γιαυτομα προφανως υπαρχουν και αλλοι αγγλοι τουριστες ακομα και σε αυτην την χωρα σε αλλες περιοχες...τα επεισοδια ομως τα βλεπουμε καθε χρονο σε 3-4 συγκεκριμενα μερη....δεν πανε ολοι οι αγγλοι μονο εκει!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αφου ειναι ολα χυμαδιο εδω,καλα κανουνεγω να σε ρωτησω κατι? στο euro στην πορτογαλλια γιατι δεν κουνηθηκε ουτε ενας ελληνας φιλαθλος και εδω στο ελλαδισταν τα κανουν μπαχαλο? στο εξωτερικο γιατι δεν παραβιαζουν τους νομους ή κανονες ενω εδω κανουν ο,τι θελουν στους δρομους, στις δουλειες, στα μαγαζια? μηπως απλα ειμαστε για τον πουτσο χωρα και δε μας φταινε οι αγγλοι σε αυτο? δεν τους δικαιολογω αλλωστε τους εφαγα αρκετα στη μαπα στην αγγλια αλλα εγω νομιζω οτι οπου βρισκεις τα κανεις....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
μα προφανως υπαρχουν και αλλοι αγγλοι τουριστες ακομα και σε αυτην την χωρα σε αλλες περιοχες...τα επεισοδια ομως τα βλεπουμε καθε χρονο σε 3-4 συγκεκριμενα μερη....δεν πανε ολοι οι αγγλοι μονο εκει!
Άρα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι σε εκείνα τα 3-4 και πολύ συγκεκριμένα μέρη, υπάρχουν οι συνθήκες που ευνοούν ή αν θέλετε ανέχονται αυτές τις καταστάσεις.
Επισκέπτης
εγω να σε ρωτησω κατι? στο euro στην πορτογαλλια γιατι δεν κουνηθηκε ουτε ενας ελληνας φιλαθλος και εδω στο ελλαδισταν τα κανουν μπαχαλο? στο εξωτερικο γιατι δεν παραβιαζουν τους νομους ή κανονες ενω εδω κανουν ο,τι θελουν στους δρομους, στις δουλειες, στα μαγαζια? μηπως απλα ειμαστε για τον πουτσο χωρα και δε μας φταινε οι αγγλοι σε αυτο? δεν τους δικαιολογω αλλωστε τους εφαγα αρκετα στη μαπα στην αγγλια αλλα εγω νομιζω οτι οπου βρισκεις τα κανεις....
οχι αν εισαι σωστος ανθρωπος δεν ισχυει το οπου βρισκεις τα κανεις αυτο ειναι μαλακια δηλαδη εδω τι βρηκαν ελυθερια βρηκαν
δηλαδη θελουν με το βουρδουλα ετσι ειναι καλυτερα? α ρε ζωα
Επισκέπτης
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
οχι αν εισαι σωστος ανθρωπος δεν ισχυει το οπου βρισκεις τα κανεις αυτο ειναι μαλακια δηλαδη εδω τι βρηκαν ελυθερια βρηκαν
δηλαδη θελουν με το βουρδουλα ετσι ειναι καλυτερα? α ρε ζωα
δεν ειναι θεμα βουρδουλα αλλα η ασυδοσια ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο τη δημοκρατια (ή τελος παντων αυτο που ονομαζεται δημοκρατια σε αυτη τη χωρα)...θα σε ρωτησω το εξης απλο....υπαρχει νομος που απαγορευει το καπνισμα ετσι? θελουν βουρδουλα ολοι αυτοι που εξακολουθουν και καπνιζουν στα μαγαζια? στην αγγλια γιατ δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ ελληνας να καπνιζει μεσα σε μαγαζι? επειδη υπαρχει βουρδουλας ή μπατσοι? οχι...θα του βαλει χερι ο καταστηματαρχης και οι υπολοιποι θαμωνες εαν και εφοσον τολμησει να το κανει...οι πιο πολλοι δεν το τολμουν καν ομως ;)