Νέα

21 ετών ταρίφας μαχαίρωσε και σκότωσε 19 άγγλο τουρίστα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οι Ζακυνθινή είναι κότες, απολίτιστοι, κομπλεξικοί και χωριάτες, εγώ για τουρισμό δεν τους έχω αφήσει ούτε ένα ευρώ, και στο κωλογηπεδό τους τσάμπα μπήκα, αλλά έφριξα... όσοι είναι από εκεί ξέρουν για ποιον αγώνα λέω...
Ζακυνθος-Παναχαικη 3-2 το 2009?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Σίγουρα κρίμα το παιδί! Απο κει και πέρα οι Αγγλοι είναι γνωστά μπουρδέλα και δεν τους δίνω κανένα δίκιο! Τους έχω δει με τα μάτια μου και είναι για δορυφορικές σφαλιάρες! Τώρα με όλα αυτά που μας αναγκάζουν να περνάμε ως λαός διστυχώς όλο και θα αγριεύουμε και όλο και χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
15
Πόντοι
6
Ουτε χερι ξυλο ειναι μια χαρα σε εναν μεθυσμενο.καλεις την αστυνομια και καθαριζουν αυτοι.
ναι καλυτερο αυτο που λες, αν λυτουργουσε οπος πρεπει η αστυνομια.σε ενα τουριστικο μερος στην τουρκια παρομοιου χαρακτηρα, οι μπατσοι ηταν παροντες και δεν ηταν ταυτοχρονα. και εξηγω, ενω γηνοτανε το ελα να δεις μεσα και εξω απο τα μαγαζια αυτοι κανανε φανερη φανεροτατη περιπολια. τους εβλεπαν ολοι, και ολοι ξεραν οτι ηταν εκει.και ολοι ξεραν οτι αν γινει κατι περα των οριων (τσαμπουκας σπασιματα κανα χοντρο πεσιμο σε τιποτα μεθισμενες κτλ)τοτε θα καθαριζαν.....δεν θελω να κανω εμεση συγκριση τουρκιας ελλαδας. απλα αυτο εχω δει κκαι αυτο λεω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν νομιζω τακη,ο φονος σε μια και καλα δυτικη ευνομουμενη χωρα,ειναι γεγονος γκραντε αν με πιανεις.Αν γινοτανε στην τουρκια η στη νιγηρια ,θα ψιλοπερναγε στο ντουκου...
Θυμισου και αυτον τον μοσχαρο τον πορτιερη που φαγε το παιδακι τον αυστραλο στη μυκονο...ΔΕΝ εχουν δικαιολογια αυτα τα πραγματα εδω.Αν υποθεσουμε οτι οι μπατσοι εκαναν εστω και λιγο τη δουλεια τους στο λαγανα,το χειροτερο που θα χε συμβει θα ηταν ο πιτσιρικας να περναγε κανα βραδυ στην ψειρου να ξεσουρωσει και το αλλο το φυντανι ο "δικος" μας σημερα θα βγαζε κανα μεροκαματακι...
+ οτι δεν θα μας ειχε ξεφωνησει ολη η υφηλιος για τριτοκοσμικους...
Ναι, και μετα θα μιλαγαμε για "αστυνομοκρατια" στο Λαγανα, για πτωση του τουρισμου, οι μαγαζατορες θα εκαναν πορεια στο κεντρο της Ζακυνθου καταγγελοντας το αστυνομικο κρατος, το ΠΑΜΕ θα μοιραζε φυλλαδια στο λιμανι και καποιοι εδω μεσα θα ελεγαν "πεθυμησα μπεικον"...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι, και μετα θα μιλαγαμε για "αστυνομοκρατια" στο Λαγανα, για πτωση του τουρισμου, οι μαγαζατορες θα εκαναν πορεια στο κεντρο της Ζακυνθου καταγγελοντας το αστυνομικο κρατος, το ΠΑΜΕ θα μοιραζε φυλλαδια στο λιμανι και καποιοι εδω μεσα θα ελεγαν "πεθυμησα μπεικον"...
τυπε λες η αστυνομια να εχει παρει εντολη να κανει τα στραβα ματια σε μεθυσμενους τουριστες?
λεω εγω τωρα :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ναι, από τότε τους σιχάθηκα
Τότε που ελεγε ο Κουγιας τους Ζακυνθινους αχαριστους επειδη δεν εκατσαν να χασουν, επειδη οι πατρινοι φιλαθλοι ενισχυσαν την οικονομια της Ζακυνθου?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
οι Ζακυνθινή είναι κότες, απολίτιστοι, κομπλεξικοί και χωριάτες, εγώ για τουρισμό δεν τους έχω αφήσει ούτε ένα ευρώ, και στο κωλογηπεδό τους τσάμπα μπήκα, αλλά έφριξα... όσοι είναι από εκεί ξέρουν για ποιον αγώνα λέω...
Για προσεξε λιγο πως μιλας για το νησι μου!!Οσο για τον αγωνα τι σας νοιαζει, τωρα εσεις ανεβηκατε
ενω εμεις σωθηκαμε απ τον γκρεμο τελευταιο αγωνα!!

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
Aντι να κοπανιεσαι εχεις να πεις κατι πανω σε αυτο που ειπε ο παιχτης?

τι να σχολιασω?πως καταφερε σε μια φραση να συγκεντρωσει τοσες παπαριες ειναι αξιο λογου.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τι να σχολιασω?πως καταφερε σε μια φραση να συγκεντρωσει τοσες παπαριες ειναι αξιο λογου.....

ΚΑΤΑΡΧΑΣ συλληπητηρια στην οικογενεια του 19χρονου αγγλου.ΜΕ αφορμη το προσφατο αυτο λυπηρο γεγονος εκτιμω οτι κατι πρεπει να γινει επιτελους και να προστατευτει η βαρια "βιομηχανια" μας ,ο τουρισμος.Ο ΛΟΓΟΣ που τονιζω το επαγγελμα του θυτη(ταξιτζης)και την ιδιοτητα του θυματος(τουριστας),ειναι προφανης.Ο πρωτος εχει απολυτη αναγκη την υπαρξη του δευτερου και κατ επεκταση η χωρα ,ιδιαιτερα στις μερες μας δεν εχει αναγκη απο αλλη δυσφημιση.

Για να δουμε τις παπαριες μια μια.
1) Ειπε συλληπητηρια στην οικογενεια του νεκρου.
2) Ειπε οτι πρεπει να προστατευτει ο τουρισμος.
3) Ειπε οτι ο τουριστας εχει αναγκη τον ταξιτζη και ο ταξιτζης τον τουριστα.
4) Ειπε οτι η χωρα μας δεν αντεχει αλλη δυσφημιση.

Αυτα εκτιμηθηκαν ως παπαριες.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
ΚΑΤΑΡΧΑΣ συλληπητηρια στην οικογενεια του 19χρονου αγγλου.ΜΕ αφορμη το προσφατο αυτο λυπηρο γεγονος εκτιμω οτι κατι πρεπει να γινει επιτελους και να προστατευτει η βαρια "βιομηχανια" μας ,ο τουρισμος.Ο ΛΟΓΟΣ που τονιζω το επαγγελμα του θυτη(ταξιτζης)και την ιδιοτητα του θυματος(τουριστας),ειναι προφανης.Ο πρωτος εχει απολυτη αναγκη την υπαρξη του δευτερου και κατ επεκταση η χωρα ,ιδιαιτερα στις μερες μας δεν εχει αναγκη απο αλλη δυσφημιση.

Για να δουμε τις παπαριες μια μια.
1) Ειπε συλληπητηρια στην οικογενεια του νεκρου.
2) Ειπε οτι πρεπει να προστατευτει ο τουρισμος.
3) Ειπε οτι ο τουριστας εχει αναγκη τον ταξιτζη και ο ταξιτζης τον τουριστα.
4) Ειπε οτι η χωρα μας δεν αντεχει αλλη δυσφημιση.

Αυτα εκτιμηθηκαν ως παπαριες.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

.....εσυ τι ρολο παιζεις?δικηγορος?
να προστατευτει ο τουρισμος,η βαρια βιομηχανια της χωρας μας. βαρια βιομηχανια για ποιον?για σενα?για μενα?για τον κακομοιρη τον ξενοδοχουπαλληλο?Προφανως οχι. τον τουρισμο που εμεις πληρωνουμε αδρα για να αυξανουν τα κερδη τους μια χουφτα κορακια. δεν καταλαβαινω για ποιον λογο να ζητησω την ακομα μεγαλυτερη αφαιμαξη μου?
την σχεση τουριστα και ταξιτζη αρνουμαι να την καταλαβω...
γιατι ειναι αυτο δυσφημηση?και δεν ειναι τα παοιχνιδια που παιζουν καποιοι εις βαρος μας?
εγινε ενας φονος.κατακριτεο,αλλα μεχρι εκει.μην μεγαλοποιυμε τα πραγματα...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
να προστατευτει ο τουρισμος,η βαρια βιομηχανια της χωρας μας. βαρια βιομηχανια για ποιον?για σενα?για μενα?για τον κακομοιρη τον ξενοδοχουπαλληλο?Προφανως οχι. τον τουρισμο που εμεις πληρωνουμε αδρα για να αυξανουν τα κερδη τους μια χουφτα κορακια. δεν καταλαβαινω για ποιον λογο να ζητησω την ακομα μεγαλυτερη αφαιμαξη μου?
γιατι ειναι αυτο δυσφημηση?και δεν ειναι τα παοιχνιδια που παιζουν καποιοι εις βαρος μας?
δηλαδη δεν προσφερει τιποτα ο τουρισμος...ουτε ενα σωρο δουλειες ουτε εσοδα στο κρατος τιποτα μονο μια μικρη κλικα τα κονομαει...μπας και εισαι ενας απο αυτους που θελουν να αρχισουμε γεωτρησεις σε αιγαιο ιονιο και κρητη μεχρι να γινει καμια καταστροφη οπως στον κολπο του μεξικου και γαμησουμε την χωρα αυτη για τα επομενα 1000 χρονια?γιατι εκει σιγουρα θα τα κονομησουν λιγοι και μαλιστα οχι ελληνες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλα δεν παιζεται ο τυπος,πηγε και τον σκοτωσε για ποιο λογο?

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
δηλαδη δεν προσφερει τιποτα ο τουρισμος...ουτε ενα σωρο δουλειες ουτε εσοδα στο κρατος τιποτα μονο μια μικρη κλικα τα κονομαει...μπας και εισαι ενας απο αυτους που θελουν να αρχισουμε γεωτρησεις σε αιγαιο ιονιο και κρητη μεχρι να γινει καμια καταστροφη οπως στον κολπο του μεξικου και γαμησουμε την χωρα αυτη για τα επομενα 1000 χρονια?γιατι εκει σιγουρα θα τα κονομησουν λιγοι και μαλιστα οχι ελληνες.
ποιες γεωτρησεις?ειπα εγω κατι τετοιο?τι ειναι αυτο,καινουργια βλακεια? αν τα κονομαγαν ελληνες δεν θα σε χαλαγε,φανταζομαι...εκει ειναι το προβλημα σου...
προσφερει ο τουρισμος.ναι, αλλα σε ποιον..σιγουρα οχι στους νησιωτες ή στον απλο κοσμακη.
καλα,αυτο που ειπες για το κρατος,ακομα γελαω...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ποιες γεωτρησεις?ειπα εγω κατι τετοιο?τι ειναι αυτο,καινουργια βλακεια? αν τα κονομαγαν ελληνες δεν θα σε χαλαγε,φανταζομαι...εκει ειναι το προβλημα σου...
προσφερει ο τουρισμος.ναι, αλλα σε ποιον..σιγουρα οχι στους νησιωτες ή στον απλο κοσμακη.
καλα,αυτο που ειπες για το κρατος,ακομα γελαω...
πρωτον σε ρωτησα δεν ειπα οτι το ειπες.οντως ειναι καινουρια βλακεια.αφου λες οτι δνε προσφερει στους νησιωτες και στους ελληνες εισαι εκτος τοπου και χρονου.οσο για το κρατος με τετοια μυαλα φτασαμε να μην εοχυμε εσοδα και να χρωσταμε και να ειμαστε τωρα στον καιαδα.

JaSakraHodneCZ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εντάξει αλλά δεν νομίζω ο ταρίφας να έβγαλε το μαχαίρι και να άρχισε να τον βαράει χωρίς λόγο.
δλδ προς χάρη του τουρισμού πρέπει ο καθένας να στήνει κόλο στο καθένα ότι και να του κάνουνε...?
κάποιος λόγος θα υπήρχε..

Σωστός ! Οι Εγγλέζοι κάνουν χουλιγκανοτουρισμό όπου κι αν πάνε... Αρκετές χώρες δυστυχώς τους ανέχονται... Εγώ παραδέχομαι τους Ρώσους που δεν ανέχτηκαν τις αηδίες κάποιων Άγγλων αλητοτουριστών και τους πλάκωσαν κανονικότατα ακόμη κι αν διέμεναν στο ξενοδοχείο τους (receptionists και security).
Προσωπικά είμαι παρα πολύ ανεκτικός, ισορροπημένος και ευγενής με όλους!
Δεν χρησιμοποιώ την τέχνη μου εάν δεν κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα αλλα μια φορα παραβίασα τον κανόνα μου και τσάκισα δυο κωλόπαιδα (19-20 ετών) στην Ostrava όπου ενοχλούσαν αρκετό κόσμο μέσα σε μια disco..... Τον έναν (αυτόν που τόλμησε να μου βγάλει σουγιά) μόλις έπεσε κάτω τον πάτησα δυνατά στον ωμο και του τράβηξα το χέρι σε σημείο να μην μπορεί να ουρλιάζει άλλο..... Ευτυχώς οι φίλοι μου οι Τσέχοι (barman και πορτιέρης) όχι μονο δεν με έδωσαν στην αστυνομία αλλα μου έδωσαν και συγχαρητήρια ! Μετά από μέρες έμαθα πως ο ένας έφυγε για UK με καθυστέρηση ενώ ο άλλος που τον πάτησα κάτω ήταν ακόμα στο νοσοκομείο και του έκαναν μια σειρά από επεμβάσεις για να του βάλουν βίδες στα οστά....

Επισκέπτης
Αίμα πήραν από τον ταρίφα για ανίχνευση THC ?????????????
Όπως θα μας πουν και οι δικηγόροι του φόρουμ,
θα πέσει στα μαλακά ,
λόγω ηλικίας ,
που βάση των σοφών νόμων μας ,
αποτελεί ελαφρυντικό (μετεφηβικής ηλικίας).

Προσωπικά θεωρώ αυτόν που τραβάει μαχαίρι γιατί του πέταξαν σκατά στο αμάξι,
τραγικά μαλάκα ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αίμα πήραν από τον ταρίφα για ανίχνευση THC ?????????????
Όπως θα μας πουν και οι δικηγόροι του φόρουμ,
θα πέσει στα μαλακά ,
λόγω ηλικίας ,
που βάση των σοφών νόμων μας ,
αποτελεί ελαφρυντικό (μετεφηβικής ηλικίας).

Προσωπικά θεωρώ αυτόν που τραβάει μαχαίρι γιατί του πέταξαν σκατά στο αμάξι,
τραγικά μαλάκα ...
Τετραϋδροκαναβιννολη?
Δεν θα πρεπει οι μετεφηβοι να εχουν ελαφρυντικο δηλαδη κατα τη γνωμη σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom