Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
277
Πόντοι
21
δυσκολο το 7 το απογευμα ειδικα τωρα που ειναι ακομα μερα τετοια ωρα και ειναι ακομα ανοιχτα οι επιχειρησεις γυρω γυρω
προφανως παει να μαζεψει το κοσμο μεχρι να παρει την αδεια
ειναι καιρο κλειστο..
το θεμα ειναι μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.005
Πόντοι
81
Τα περισσότερα swingers club στο εξωτερικό ανοίγουν νωρίς και μάλιστα τις Κυριακές κάποια ανοίγουν από το μεσημέρι. Δεν κατάλαβαινω γιατι το σεξ πρέπει να έχει μεταμεσονύχτιο ωράριο δηλαδη? Μια χαρά ειναι να ανοιγει στις 19.00 να γεμίζει κατα τις 9 με 10 και να μπορεις 12 η ωρα να εισαι σπίτι σου, ειδικα να δουλευεις την επομένη.
Ας γίνει τότε το πρώτο all day swingers club :P

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.661
Πόντοι
201
Η ανακοίνωση λέει από 19:00 κ το ζευγάρι δίνει 20€ (και οι δύο ) με δύο ποτά ......νομίζω τίμιο έριξε της τιμές
Τώρα λόγικα από 19:00 μέχρι όσο πάει,ειδικά Σάββατο!!??
Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα
Ας μας πει κ κάποιος άλλος?!
Αν έχει και τηλεοράσεις να δείχνουν τούς αγώνες την Κυριακή μέσα θα έρθουμε το τερπνών μετά του ωφέλιμου γιατί να δώσεις δεκάρικο για δύο καφέδες στην παλιοκαφετέρια? Δίνεις ένα εικοσάρικο εκεί και έχει με κάτι να ασχολείται η κυρία μην σου ζαλίζει τα ούμπαλα με το κλασικό πάλι αγώνα? Αλλά θέλω σίγουρη πληροφορία :happy:

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
3
Like
218
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγκες. Την Παρασκευή θα είμαι Αθήνα με την κοπέλα μου και θα ήθελα να μου πείτε σε πιο swinger club προτείνετε.Εγω είμαι 28 η κοπέλα μου 24 και έχουμε πάει άλλες δύο φορές σε παρόμοιο μαγαζί στο Παρίσι χωρίς να έχει γίνει κάτι με άλλο ζευγάρι απλά μαθαίναμε την φάση. Είχαμε περάσει καλά την πρώτη φορά επειδή ο κόσμος μέσα συμπεριφερόταν σαν ένα κανονικό μπαρ και ήταν όλοι καλά ντυμένοι και έπαιζαν ολοι και κάποιοι μόνοι τους.Την δεύτερη φορά είπαμε να πάμε κάπου αλλού για να δούμε και εκεί τι γίνεται αλλά η φάση ήταν χάλια λίγος κόσμος κακή αισθητική και κόσμος οπότε ιπιαμε ποτό και φύγαμε. Και εγώ προσωπικά θα ήθελα ένα μαγαζί σαν αυτό που πέρασα την πρώτη φορά και δεν θα ήθελα να την πατήσουμε όπως την δεύτερη γιατί έχουμε σκοπό να παίξουμε και με άλλο ζευγάρι ή να συμμετέχουμε κάπου ομαδικά.Οποτε άμα μπορείτε προτείνετε
Γιατί δεν λες το όνομα του πρώτου μαγαζιού στο Παρίσι, όπου είχατε περάσει καλά;

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
156
Πόντοι
0
Η ανακοίνωση λέει από 19:00 κ το ζευγάρι δίνει 20€ (και οι δύο ) με δύο ποτά ......νομίζω τίμιο έριξε της τιμές
Τώρα λόγικα από 19:00 μέχρι όσο πάει,ειδικά Σάββατο!!??
Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα
Ας μας πει κ κάποιος άλλος?!
Το κλαμπ ανοίγει στις 7 με μουσική μέχρι της 10. Μετα κλείνει η μουσική και οι θαμώνες απολαμβάνουν τα "ποτα" χωρίς μουσική υπόκρουση!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
16.963
Πόντοι
3.846
Σουιγκεράδικο στα μουγκά δηλαδη - καλή φάση για αυτάκηδες.

Ο κοσμος ανταποκρίνεται;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.005
Πόντοι
81
Θυμήθηκα πριν χρόνια που μου είχε τύχει να πάω σε κλαμπάκι στην επαρχία, Πρωτοχρονιά φάση, να είμαστε έξω κατά την 1 και καπουτ η μουσική για κανένα μισάωρο :P Και όντως λέγαμε οι πιο πολλοί "να παραγγείλουμε καφέ" ή άστο, θα βάλουμε από το κινητό μας μουσική και τέτοια :)

Οταν υπάρχει καλή θέληση, λύσεις βρίσκονται :P

gk.kost01

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2025
Κριτικές
5
Like
372
Πόντοι
280
Τα περισσότερα swingers club στο εξωτερικό ανοίγουν νωρίς και μάλιστα τις Κυριακές κάποια ανοίγουν από το μεσημέρι. Δεν κατάλαβαινω γιατι το σεξ πρέπει να έχει μεταμεσονύχτιο ωράριο δηλαδη? Μια χαρά ειναι να ανοιγει στις 19.00 να γεμίζει κατα τις 9 με 10 και να μπορεις 12 η ωρα να εισαι σπίτι σου, ειδικα να δουλευεις την επομένη.
Ναι σωστό και αυτό.Καλο είναι να ανοίγει νωρίς για κάποιους που δεν Μπορούν να καθίσουν μέχρι αργά

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
277
Πόντοι
21
η αληθεια ειναι οτι ειναι νωρις! αν δν πιεις ενα ποτακι πως θα φτιαχτεις και λιγο..

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Χθεσινή επίσκεψη στις 0030, λίγος κόσμος αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ , οπότε παιχνίδι φουλ, μια χαρά!Λήξη στις 0200.Επιμενω να λέω ότι αν με 20€ μπορείς να συμμετέχεις σε παρτούζες, το μαγαζί είναι το τέλειο vfm.Θέμη να είσαι καλά!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.661
Πόντοι
201
Αν έχει και τηλεοράσεις να δείχνουν τούς αγώνες την Κυριακή μέσα θα έρθουμε το τερπνών μετά του ωφέλιμου γιατί να δώσεις δεκάρικο για δύο καφέδες στην παλιοκαφετέρια? Δίνεις ένα εικοσάρικο εκεί και έχει με κάτι να ασχολείται η κυρία μην σου ζαλίζει τα ούμπαλα με το κλασικό πάλι αγώνα? Αλλά θέλω σίγουρη πληροφορία :happy:
Τελικά δεν είχε αγώνες :angry:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom