Νέα

1η Οκτωβρίου το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Έχει νεκρούς ή τσάμπα καίει η λάμπα?
Δυστυχως για τους πασης φυσεως λάτρεις της ανωμαλίας και της αναταραχής, που τους αρεσει να περιφερουν πτώματα και να τρεφουν με νεκρους τις επαναστατικες τους ονειρωξεις, οχι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτό που έγραψες για το ποδέμος δεν είναι απόλυτα ακριβές: μάλλον η στάση του είναι "και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ".

ακριβώς... όπως η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ελληνικό...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τι ειπε το ΕΔΑΔ? Καμια φορα αναρωτιεμαι αν αξιζει να κανω συζητηση. Εχεις την παραμικρη ιδεα τι ειπε ο αρειος παγος και τι ειπε το ΕΔΑΔ? Οχι. Μολαταυτα πετας την εξυπναδα.

σιγα μην και δεν υπερασπιζοσουν την σφηκοφωλια της εε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ειναι παρανομο το δημοψηφισμα στην Καταλανία ή οχι?
το δημοψιφισμα ειναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ
η ασκηση βιας απο τον ραχοι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ
αλλα μεχρι στιγμης περιεργως δεν εχω δει δηλωση ουτε απο την ευρωπαικη ενωση, αλλα ουτε και απο τον οηε

μηπως εχουμε επαναληψη της αδυναμιας της κοινοτητας των εθνων οπου με την αποτυχια τους ξεκινησε ο β παγκοσμιος πολεμος με την αδυναμια του οηε  λιγο πριν την νεα καταιγιδα?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
αλλα μεχρι στιγμης περιεργως δεν εχω δει δηλωση ουτε απο την ευρωπαικη ενωση, αλλα ουτε και απο τον οηε

μηπως εχουμε επαναληψη της αδυναμιας της κοινοτητας των εθνων οπου με την αποτυχια τους ξεκινησε ο β παγκοσμιος πολεμος με την αδυναμια του οηε  λιγο πριν την νεα καταιγιδα?

ενταξει αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι
ασε το συνταγμα της ισπανιας να το απαγορευει  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

μηπως εχουμε επαναληψη της αδυναμιας της κοινοτητας των εθνων οπου με την αποτυχια τους ξεκινησε ο β παγκοσμιος πολεμος με την αδυναμια του οηε  λιγο πριν την νεα καταιγιδα?
Το αν ειναι κατι νομιμο ή οχι, δεν το αποφασιζουμε ούτε εγω ούτε εσυ αλλά οι αρμοδιοι.
Και εφοσον η Καταλανία ειναι τμημα της Ισπανιας, οι αποφασεις του Συνταγματικου Δικαστηριου της Ισπανιας την αφορούν απολυτα.
Ουδείς λογος υφισταται να κανει καμια παρεμβαση ο ΟΗΕ και κανενας αλλος.
Η ισπανικη κυβερνηση εχει απολυτο δικιο, αντιμετωπισε οπως επρεπε μια άνομη κατάσταση και οσοι παρανομησαν θα τιμωρηθουν οπως αρμοζει.
Ενα απολυτως εσωτερικο ζητημα μιας χωρας, που η κυβερνηση τους το χειριστηκε με τον απολυτα ενδεδειγμενο για σοβαρο κρατος τροπο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

οτι πει ο θειος σαμ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506

μηπως εχουμε επαναληψη της αδυναμιας της κοινοτητας των εθνων οπου με την αποτυχια τους ξεκινησε ο β παγκοσμιος πολεμος με την αδυναμια του οηε  λιγο πριν την νεα καταιγιδα?

Ποιός το λέει αυτό τύπε; Εκτός από σένα εννοώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
σιγα μην και δεν υπερασπιζοσουν την σφηκοφωλια της εε
Εγω ρωτησα αν ξερεις τι λενε ο αρειος παγος και το εδαδ. Επακριβως. Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε. Προφανως δεν ξερεις. Αρα παμε παρακατω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Το αν ειναι κατι νομιμο ή οχι, δεν το αποφασιζουμε ούτε εγω ούτε εσυ αλλά οι αρμοδιοι.
Και εφοσον η Καταλανία ειναι τμημα της Ισπανιας, οι αποφασεις του Συνταγματικου Δικαστηριου της Ισπανιας την αφορούν απολυτα.
Η ισπανικη κυβερνηση εχει απολυτο δικιο, αντιμετωπισε οπως επρεπε μια άνομη κατάσταση και οσοι παρανομησαν θα τιμωρηθουν οπως αρμοζει.
Ενα απολυτως εσωτερικο ζητημα μιας χωρας, που η κυβερνηση τους το χειριστηκε με τον απολυτα ενδεδειγμενο για σοβαρο κρατος τροπο.

Μιλάς τώρα σε αυτούς που λένε οτι τα Εξάρχεια είναι "μια χαρά".

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ωραία αντε και να πούμε ότι είναι παράνομο χωρίς να ξεχνάμε οτι η καταλονία υπομένει απο εποχή φράνκο,άυριο αποφασίζει δημιουργήσει δικό της κράτο τι θα τις κάνουν?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ποιός το λέει αυτό τύπε; Εκτός από σένα εννοώ.
ακου και προσκυνα εσυ τον ραχοι-φρανκο  :thubsdown: :thubsdown:

που καταντησε η νεα δημοκρατια να υποστηριζει φασιστοειδη καθεστωτα   :thubsdown:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύπε τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Δεν καταλαβαινω γιατι κλαψουριζουν καποιοι για βια και ανοιγμενα κεφαλια.
Ειπε το Συνταγματικο Δικαστηριο της χωρας οτι το δημοψηφισμα ειναι παρανομο.
Τελειωσαμε.
Αναλαμβανει η αστυνομια του κρατους να το σταματησει.
Και καποιοι πανε να το παιξουν μαγκες.
Ε θα ασκηθει η νομιμη κρατικη βια για την επιβολη του κρατους.
Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.
Υπαρχουν και αυτονοητα πραγματα , νισαφι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Μήν γίνεσε μαλάκας το πρόβλημα της Καταλονίας έχει ρίζες πολύ βαθιά δεν είναι η αιτία το οικονομικό αλλά ίσως η αφορμή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ακου και προσκυνα εσυ τον ραχοι-φρανκο  :thubsdown: :thubsdown:

που καταντησε η νεα δημοκρατια να υποστηριζει φασιστοειδη καθεστωτα  :thubsdown:
Πολυ παρεξηγημενη ιδεα της δημοκρατιας εχετε καποιοι. Η δημοκρατια εχει κανονες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ωραία αντε και να πούμε ότι είναι παράνομο χωρίς να ξεχνάμε οτι η καταλονία υπομένει απο εποχή φράνκο,άυριο αποφασίζει δημιουργήσει δικό της κράτο τι θα τις κάνουν?
Κι εγω θελω να δημιουργησω κρατος στην πολυκατοικια μου. Τι θα μου κανουν?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
ακου και προσκυνα εσυ τον ραχοι-φρανκο  :thubsdown: :thubsdown:

που καταντησε η νεα δημοκρατια να υποστηριζει φασιστοειδη καθεστωτα   :thubsdown:

Ρε βλήμα, απάντα ως μη κομμουνιστής επιτέλους, είναι νόμιμο ή παράνομο το δημοψήφισμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom