alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο δεν ειναι κομμα, ειναι κόμματος...Ποια Ντορα και μαλακιες, εγω προτεινω Τζουλια
Αυτο δεν ειναι κομμα, ειναι κόμματος...Ποια Ντορα και μαλακιες, εγω προτεινω Τζουλια
μαζι σου δικε μουΠοια Ντορα και μαλακιες, εγω προτεινω Τζουλια
μαζι σου δικε μου
ποιες θα προτεινες τυπε?εγώ λέω συγκυβέρνηση της Τζούλιας με κανά δύο άλλες του συναφιού της, και θα ξεχρεώναμε μέσα σε μία τριετία,
θα πλήρωναν σε είδος
Νομιζω Ηλεκτρα και Βουλα μακραν τυπε.ποιες θα προτεινες τυπε?
ο κατάλογος είναι μεγάλος κ με ποικιλία, (Σάσα Μπάστα, Ντούβλη,) είναι δύο μικρά παραδείγματα
Για υπουργο οικονομικων παντως προτεινω Στελλα Μπεζεντακου
προτεινω Στελλα Μπεζεντακου
Πω και η ραπτη καλο πορνιδιο ειναι αλλα αυτη η ξανθια ποιος μουναρος ειναι?Γουστάρω με τρέλα.
Η Ράπτη μου θυμίζει κάτι πλούσιες γκόμενες που γνώριζα από Ζηρίδη/Μωραΐτη
Δε νομίζω ότι είναι ώριμη η Ελληνική κοινωνία για κάτι τέτοιο
Πολύ περισσότερο από εμάς. Δε ξέρω καμία πολιτική οικογένεια στη Τουρκία που να βρίσκεται στο πολιτικό προσκύνιο για πάνω από 50 χρόνια! Ούτε καν ο γιος ή η κόρη του Κεμάλ! Εδώ έχουμε 3 (Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής) Για να μην αναφέρω για άλλες πολιτικές οικογένειες που ο γιος γίνεται βουλευτής επειδή ο μπαμπάς του ήταν πριν από αυτό. Στην Ελλάδα ο πολιτικός πάει να γίνει κλειστό επάγγελμα (και πως να μη γίνει με τα λεφτά και τα προνόμια που έχουν)Γιατί ρε φίλε?
Οι Τούρκοι πιο ώριμοι ήταν δηλαδή που έβγαλαν την Τσίλερ?
Ναι, έτσι πιστεύω και δεν το θέτω στη βάση του αδιαμφισβήτητου χαρακτηριστικού της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.Γιατί ρε φίλε?
Οι Τούρκοι πιο ώριμοι ήταν δηλαδή που έβγαλαν την Τσίλερ?