Πριν ειχαμε την κουβεντα για τους ελεγκτες και ενας φιλος αστυνομικος μας ελεγε για παλαιοτερο περιστατικο που ενας ελεγκτης ειχε τσιμπησει μια μαυρη που δεν πληρωνε και εκανε τον ψοφιο κοριο...
Ο ελεγκτης τον πιεζε τον φιλο σαν αστυνομικος να την κανει με το ζορι να πληρωσει το προστιμο και καλα του ελεγε πως στην κοιλια της ειχε κρυμενα 500 ευρω και ειναι ευκαιρια να της παρουμε το προστιμο αφου εχει λεφτα, του λεει ο δικος μου, η τυπισσα κανει τον ψοφιο κοριο και αν την ακουμπησω και κανει οτι επαθε καμμια κριση θα μας κυνηγαει ο κοσμος να μας φαει, απο την αλλη ο ελεγκτης του ζητουσε να την παει ο φιλος με το περιπολικο στο νοσοκομειο για να αποδειχτει οτι δεν εχει, ο φιλος δεν επαιρνε φυσικα την ευθυνη να την παει με το περιπολικο στο νοσοκομειο και πηρε φυσικα το "κεντρο", τους εξηγησε την κατασταση και φυσικα πηρε την εντολη, να αποχωρησει χωρις να πειραξει καποιος τη γυναικα και αν νομιζε πως χρειαζοταν ιατρικη αναγκη να καλεσει το 166, να το κανει, για να μην μπλεξει και ο φιλος σε τιποτα παρατραγουδα...
Φυσικα οι αστυνομικοι αφησαν την γυναικα και ο ελεγκτης κοντευε να σκασει απο το κακο του και του ελεγε οτι κακως δεν την πιεσαν και οτι "εμεις συνεργαζομαστε", ο δικος μου τον αντεκρουσε με κοσμιο τροπο και σηκωθηκε και εφυγε...
Ποιος ξερει μου ειπε αν παθαινε καμμια κριση πραγματικα αν θα μπλεκαμε και εμεις και θα μας κυνηγουσε και εμας ο κοσμος, ετσι πιστευω οτι πρεπει να κανουν αν το παρατραβαει ο επιβατης, ασε και ας σου φυγουν δυο-τρεις μη βρεθεις μπλεγμενος, αλλα βλεπεις τα 12 ευρω αστην τσεπη, δεν ειναι και λιγα ανα παραβαση...
Πολυ κοπτονται για τα χαμενα εσοδα του κρατους