Επισκέπτης
Βρε αντέ.....να πάνε να γαμηθούν τα "ενημερωτικά" μπλογκς.....άμε στο διάολο...καταντήσαμε να ενημερωνόμαστε από μπλογκς,επειδή η τηλεόραση και το ραδιόφωνο σας ξυνίζουν,που ανάθεμα και αν γνωρίζεις ποιος είναι ο καμμένος που το έχει...
Εγω ΠΠ το εχω ξαναπει.
Πριν καμια εβδομαδα.
Ούτε κανενας μεταναστης θα πεθανει, ούτε πίπα θα φαμε απο την ΕΕ (χρεωκοπία), ούτε εκλογές θα γινουν.
ΠΑΣΟΚ εχουμε. Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Επαγγελματιες δολοφονοι. Σε σκοτωνουν και λες και ευχαριστω.
Ο supermouse δεν με πιστευει, θεωρει οτι σε λιγο θα παρουν τον Γιωργακη με τις κλωτσιες. Ο Περσονας θεωρει οτι θα εχουμε εκλογες το καλοκαιρι. Εγω πιστευω οτι απλως θα εχουμε Γιωργακη ως το 2021. Τουλαχιστον.
Βρε αντέ.....να πάνε να γαμηθούν τα "ενημερωτικά" μπλογκς.....άμε στο διάολο...καταντήσαμε να ενημερωνόμαστε από μπλογκς,επειδή η τηλεόραση και το ραδιόφωνο σας ξυνίζουν,που ανάθεμα και αν γνωρίζεις ποιος είναι ο καμμένος που το έχει...
ΑΝ θυμαμαι καλα ειχες και εσυ καποιο μπλογκ... το οποιο σωθηκε... γιατι σε λυπηθηκα!!! ΧΧαχαχχα πλακα κανω τυπε.
Ακου.... πλεον οι δημοσιογραφοι δεν κανουν εκπομπες απο οσο θα εχεις προσεξει εαν εχεις προσεξει....
τα καναλια δεν εχουν λεφτα να τους πληρωσουν... η κατασταση εχει δυσκολεψει αρκετα για ολους
Τσεκαρε σημερα το βραδυ... αν και τωρα πλεον δεν μπορεις.... απλα επαιζαν επαναληψεις...
ΠΟυ ειναι η Πανια οεο?
ΠΟυ ειναι ο ΤΡιανταφυλλοπουλος οεο???
ΠΟυ ειναι ο Χατζηνικολαου και ο Παυλοπουλος? ;)
Και ο χαρδαβελλας επαναληψη ειχε.
1) Το μπλογκ μου,δεν ήταν ενημερωτικό......είχε να κάνει με το μπιγκ μπράδερ,με θέματα ονομάτων/επωνύμων,και με τραγούδια,κυρίως....
2) Χεσμένη την έχω αυτήν την "κατάσταση",που μας έχουν πρήξει τα παπάρια...ΕΛΕΟΣ δηλαδή......εγώ πιστεύω ακάθεκτος ότι και λεφτά υπάρχουν,και οι καιροί είναι μια χαρά.....τα υπόλοιπα τα γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου
3) Από που και ως που η Πάνια είναι δημοσιογράφος;;;
2) ΕΞαρταται για ποιον μιλαμε.... για ποια κατηγορια ανθρωπων μαλλον... αν και νομιζω πως η κατασταση γενικα ειναι ασχημη. Το θεμα δεν ειναι τι πιστευεις.. το θεμα ειναι να μπορεις να το υποστηριξεις.
Πάντως οι μαλάκες που βάζουν την σημερινή εποχή,ως την πιο δλύσκολη εποχή μετά την κατοχή,έχουν εντελώς χαλασμένο μυαλό,και χρειάζεται μεταμόσχευση
Αλλά εγώ απλά το πιστεύω,ακόμα και αν δεν είναι έτσι.....αυτό που ξέρω είναι μονάχα ένα.....τα κωλομπλόγκς -ενημερωτικού (!!!!!!!!) χαρακτήρα-,έχουν ασκήσει επιρροή στις απόψεις των πολιτών.....είανι το μεγαλύτερο καρκίνωμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή.....δυστυχώς