You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
18χρονη Μαριλένα-Η άγνωστη Ελληνίδα φοιτήτρια! (Sirina)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 316
- Εμφανίσεις 154K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
Δώσε στο λαό ψωμί!!!!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
την σπατουλα μια χαρα την δουλευει...
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
την σπατουλα μια χαρα την δουλευει...
Κ το πινέλο μη σου πω!!!
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Την δουλεύει πάρα πολύ καλά... Θα ανεβάσω δύο που έχω ανεβάσει πριν,που προσωπικά δίνει τα ρέστα της...την σπατουλα μια χαρα την δουλευει...
Συνημμένα
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τι....? Ξέρει και να...βάφει,εκτός των άλλων?Κ το πινέλο μη σου πω!!!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ταλαντουχο πλασμα.. ;) ;) ;) ;)Τι....? Ξέρει και να...βάφει,εκτός των άλλων?
manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
ταλαντουχο πλασμα.. ;) ;) ;) ;)
Προκομένο κορίτσι!!
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
για σπιτι.....για να σου το κλεισει..Προκομένο κορίτσι!!
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εεε....ναί Άλλωστε φαίνεται...ταλαντουχο πλασμα.. ;) ;) ;) ;)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
η προυπηρεσια μετριεται στα θετικα οταν γυριζεις τσοντα...πολυ δουλεμενες οι τρυπουλες του κοριτσιου ... ή ιδεα μου ;
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σε χρόνο ρεκόρ...για σπιτι.....για να σου το κλεισει..
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Νομίζω πως δεν είναι ιδέα σου...την ίδια άποψη έχω... Ανεβάζω πάλι μία φωτογραφία που έχω ανεβάσει στην σελίδα 10,που είναι ενδεικτική... ;)πολυ δουλεμενες οι τρυπουλες του κοριτσιου ... ή ιδεα μου ;
Συνημμένα
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Σαν παρθεναςΝομίζω πως δεν είναι ιδέα σου...την ίδια άποψη έχω... Ανεβάζω πάλι μία φωτογραφία που έχω ανεβάσει στην σελίδα 10,που είναι ενδεικτική... ;)
AYTH EINAI ..Και εδώ φαίνεται το τσουλάκι
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Καταρχήν δεν υπάρχει θεμα ιδιωτικότητας... Όταν παίζεις σε τσόντα που πωλείται στα περιπτερα (εστω φορώντας μια σκατουλα γύρω απο τα ματια) δεν μπορείς να μιλάς για ιδιωτικότητα και διαπόμπευση, ηταν επιλογή της...
Ομως... Παίδες δεν ειναι η χορεύτρια πραγματικά... Τζαμπα την κάνετε ρόμπα... Δείτε τα χείλη της, το στόμα της, ακούστε τη φωνή της που οποίος την ξέρει ειναι χαρακτηριστική... Εκτός αν την χορεύτρια τη λένε Δεσποινα Μ. και στη φωτό δε μοιάζει καθόλου με την πραγματικότητα. Κατα τ'αλλα εγγυημένα δεν ειναι αυτη... Οποιος γνωρίζει και θέλει μπορούμε να πούμε prive ποια ειναι... Μην την κάνουμε και ρόμπα εδω μεσα πριν σιγουρευτούμε 1000%... Αν δεν είχε κλείσει το FB της (όπου εχει αλλάξει πολλά ονόματα) θα βλέπαμε καμια φωτό για να σιγουρευτειτε και εσείς, ομως εγω ειμαι σίγουρος, οποίος την ξέρει (οποίος βγαίνει Θεσσαλονίκη σε μαγαζιά τύπου vogue την ξέρει μιας και ειναι απο γνωστή μουνοπαρεα) μπορεί εύκολα να καταλάβει και την παρά πολυ χαρακτηριστική νταβατζοφωνη της...
Ομως... Παίδες δεν ειναι η χορεύτρια πραγματικά... Τζαμπα την κάνετε ρόμπα... Δείτε τα χείλη της, το στόμα της, ακούστε τη φωνή της που οποίος την ξέρει ειναι χαρακτηριστική... Εκτός αν την χορεύτρια τη λένε Δεσποινα Μ. και στη φωτό δε μοιάζει καθόλου με την πραγματικότητα. Κατα τ'αλλα εγγυημένα δεν ειναι αυτη... Οποιος γνωρίζει και θέλει μπορούμε να πούμε prive ποια ειναι... Μην την κάνουμε και ρόμπα εδω μεσα πριν σιγουρευτούμε 1000%... Αν δεν είχε κλείσει το FB της (όπου εχει αλλάξει πολλά ονόματα) θα βλέπαμε καμια φωτό για να σιγουρευτειτε και εσείς, ομως εγω ειμαι σίγουρος, οποίος την ξέρει (οποίος βγαίνει Θεσσαλονίκη σε μαγαζιά τύπου vogue την ξέρει μιας και ειναι απο γνωστή μουνοπαρεα) μπορεί εύκολα να καταλάβει και την παρά πολυ χαρακτηριστική νταβατζοφωνη της...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις