skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.473
- Πόντοι
- 1.720
έχεις δίκιο μάλλον άλλη είναι... με μπέρδεψε το σκουλαρίκι του αφαλού που είναι ίδιο...
έχεις δίκιο μάλλον άλλη είναι... με μπέρδεψε το σκουλαρίκι του αφαλού που είναι ίδιο...
πολλά είναι... 120 +30 ο κώλος...
όποια κι αν είναι...
εδώ με 150 στις Σέρρες έπαιρνες Βούλα που είναι και ψημένη...
μόνο η Χρύσα ζεί στην κοσμάρα της έμαθα οτι προχτές πήρε ένα γνωστό μου να του προτείνει αυτή ραντεβού με 600 το δίωρο... ε ρε γέλια...
Καμια σχεση ομως!
Εκθετεις ασχετη κοπελα!
όχι ρε τύπε... κρίμα το κορίτσι, έχει δίκιο ο φίλος δεν κάνει να τα εκθέτουμε έτσι τα κορίτσια...
πάντως είναι καύλες και οι δύο... ευχαρίστως τις ξεκώλιαζα... και τις δύο... και άμα τις έπαιρνα ντουέτο θα ικανοποιούσα και το φετίχ του να πάω με δίδυμες!!! μα το θεό μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό!!! Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει λάθος... πόσο μάλλον εγώ που είμαι πλέον και μιας ηλικίας και το βλέμμα πάει κατευθείαν στο κωλί...
Χαλάρωσε ρε, σκέψου ότι υπάρχουν χειρότερα. Για φαντάσου να βγει κομμουνίστρια;
Αυτη ειναι τι το κουραζουμε τωρα.. Της χαλαμε το ονομα??έχεις δίκιο μάλλον άλλη είναι... με μπέρδεψε το σκουλαρίκι του αφαλού που είναι ίδιο...
η κατω πορνο δεν εχει γυρισει κι αυτο το ξερω!
όχι μωρέ απλά το'χει μετανιώσει και έχει βάλει λυτούς και δεμένους να εξαφανίσει τις βρώμες...Αυτη ειναι τι το κουραζουμε τωρα.. Της χαλαμε το ονομα??
Και εδώ φαίνεται το τσουλάκι