Η τσοντα ειναι μια χαρα και οσοι μου μαυρισατε την κριτικη
ειστε απλα αγαμητοι
να δω εσεις αμα συμμετειχατε τι θα κανατε
ουτε καν θα σας σηκωνοτανε κοροιδα... ε κοροιδα. Εχετε και αποψη ολοι
οι καναπεδατοι. Απο τον καναπε του σπιτιου μου και εγω αποψη εχω !!!!
διαβασα την κριτικη σου και ο λογος που εγω δεν εβαλα πολυ μεγαλο βαθμο στην κριτικη μου νομιζω ειναι ιδιος με τον λογο που καποιοι μαυρισανε την κριτικη σου
το γεγονος οτι αυτο το βιντεο πλασαρεται ως ελληνικο ερασιτεχνικο ενω δεν ειναι εμφανως και λογω καταγωγης και των 2 ηθοποιων και λογω του οτι εχουν παιξει και οι 2 ηδη σε κανονικες ταινιες, νομιζω αρκει για να μην το αξιολογησει καποιος θετικα
ναι μεν οπως λες παιζουν κολ γκερλς σε κατι αλλα ερασιτεχνικα, αλλα τουλαχιστον το ενα απο τα 2 ατομα ειναι ελληνικης καταγωγης
εδω περα εχουμε πληρη ισοπεδωση της εννοιας ελληνικο ερασιτεχνικο
δεν νομιζω πως οσοι εχουν αυτη την αποψη πιστευουν παραλληλα οτι ολα τα υπολοιπα ελληνικα ερασιτεχνικα της sirina ειναι οντως ελληνικα ερασιτεχνικα οπως λες
απλα εδω κανει περισσοτερο μπαμ
υγ: στο dvd οπως θα ειδατε στην εικονα του τορρεντ ο τιτλος γραφει ''η κελλυ στο κομμωτηριο''
στο Μenu του dvd γραφει ''κελλυ η κομμωτρια''
αν δει καποιος το βιντεο, βλεπει πως η κελλυ κανει την πελατισσα στο κομμωτηριο, ενω ο κομμωτης ειναι αντρας
πειτε με γραφικο ή λεπτολογο, αλλα κάτι τέτοια λαθη κατα την γνωμη μου δειχνουν την προχειροτητα των παραγωγων
γιατι οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα
βεβαια εδω η sirina μεχρι στιγμης δεν εχει αλλη εταιρεια να την ανταγωνιζεται για να προσπαθει να γινει καλυτερη