Νέα

17ο Ελληνικό Ερασιτεχνικό SIRINA - H Κέλυ στο κομμωτήριο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχει γαμηθει στην εμπνευση ο σιρινας. σειρα εχει η κελι στη λαϊκη και η κελι στην εφορια.

Επισκέπτης
παντως η κελλυ ειναι τρελο μουνι!!
κριμα που γαμιεται μονο με αυτον, καβλωτικο θα ηταν να γαμιωταν με καναν αλλο εκτος απο τον γκομενο της..
ή ακομα καλυτερα με τον κενζο και κανα αλλο!!

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
επισης και ο τεο και ινα ειναι ζευγαρι και μεχρι στιγμης το ιδιο γινεται και με αυτους (δηλαδη γαμιουνται μονο μεταξυ τους στις ταινιες)

Επισκέπτης
ρε φιλε αυτο με τα ζευγαρια ειναι τρελη μαλακια!
σαν τιν καπρις και τον μαλακα τον γκομενο της. βεβαια οταν τελικα γαμιεται και με αλλους ειναι καβλωτικο αλλα...

κανα λινκ παιζει για το 17 ερασιτεχνικο?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδεια αν εδινε κανα 5χιλιαρο σε μια φοιτητρια μουναρα και της εδινε και μια καμερα για το σπιτι να γαμιετε με 2 η 3 γκομενους η ταυτοχρονα η σε διαφορετικες σκηνες θα χε κανει τρελες πωλησεις ο σειρηνας αλλα αμα δεν εχεις μυαλο

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
ρε φιλε αυτο με τα ζευγαρια ειναι τρελη μαλακια!
σαν τιν καπρις και τον μαλακα τον γκομενο της. βεβαια οταν τελικα γαμιεται και με αλλους ειναι καβλωτικο αλλα...

κανα λινκ παιζει για το 17 ερασιτεχνικο?
εντος της ημερας θα το εχω ανεβασει για να γελασουμε εκτος αν με προλαβει κανενας αλλος συναγωνιστης  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εν προκειμενω νομιζω οτι ο κενζο ειναι παντρεμενος με την κελλυ, αρα για αυτο τον βλεπουμε να τη γαμαει αυτος συνεχεια στις τσοντες
γενικοτερα ισχυει αυτο που λες παντως με αποκορυφωμα στην τελευταια ταινια

ειδικα στην αλλη τσοντα στο γυμναστηριο αυτον τον χοντρο τι τον εβαλαν?

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Λοιπον συναγωνιστες μολις ειδα το βιντεακι
συνοπτικα
αξιοπρεπες αλλα δεν ειναι και κατι το φοβερο
υποθεση: o kenzo σκαει στο κομμωτηριο και ο κομμωτης και καλα λούζει την κελλυ η οποια ειναι πελατισσα
πεταει μια ευστοχη ατακα ο κενζο με το που μπαινει: ''για αυτο ερχομαι σε σενα και ξυριζω το κεφαλι μου''
ο εμφανώς μικροψωλης αλλάς καλος στο γαμησι κενζο εν συνεχεια γαμαει την πελατισσα κελλυ σε διαφορες στασεις αφου πρωτα της κανει γλειφομουνι/γλειφοκωλι
στο τελος του κλιπ που εχει διαρκεια 24 σχεδον λεπτων ο κενζο χυνει στο στομα και στα μουτρα γενικα την κελλυ
ως κομπαρσοι παιζουν και ο τεο και η ινα τους οποιους δειχνει λιγο η καμερα στην αρχη με το που μπαινει ο κενζο (η ινα λουζει τον τεο)
μια παρατηρηση: περα απο το γεγονος οτι δεν ειναι ελληνικο ουτε ερασιτεχνικο (μεχρι και ο τεο και η ινα εμφανιζονται εστω και ως κομπαρσοι στο κλιπ)(ο μονος ασημος ειναι ο κομμωτης ο παιρνει ματι απλα και λεει και κανα βρωμολογο για να φτιαξει κλιμα) ένα αλλο στοιχειο το οποιο αλλοιώνει την εννοια του ελληνικου ερασιτεχνικου ειναι οτι προκειται για μια εντελως φανταστικη ιστορια, μη μου πειτε οτι εχει μπει κανεις σε κομμωτηριο και εχει γαμησει γκομενα μπροστα στον κομμωτη και στους αλλους πελατες
κατα τα αλλα υποτιθεται πως στα ελληνικα ερασιτεχνικα έχουμε ''ζευγαρια της διπλανης πορτας''
το βιντεο αυτο λογω του concept θα μπορουσε καλλιστα και πιο ταιριαστο θα ηταν κι ολας να αποτελει κομματι καποιας κανονικης ταινιας της sirina

ps: θα την ανεβασω σε λιγο  

Επισκέπτης
Λοιπον συναγωνιστες μολις ειδα το βιντεακι
συνοπτικα
αξιοπρεπες αλλα δεν ειναι και κατι το φοβερο
υποθεση: o kenzo σκαει στο κομμωτηριο και ο κομμωτης και καλα λούζει την κελλυ η οποια ειναι πελατισσα
πεταει μια ευστοχη ατακα ο κενζο με το που μπαινει: ''για αυτο ερχομαι σε σενα και ξυριζω το κεφαλι μου''
ο εμφανώς μικροψωλης αλλάς καλος στο γαμησι κενζο εν συνεχεια γαμαει την πελατισσα κελλυ σε διαφορες στασεις αφου πρωτα της κανει γλειφομουνι/γλειφοκωλι
στο τελος του κλιπ που εχει διαρκεια 24 σχεδον λεπτων ο κενζο χυνει στο στομα και στα μουτρα γενικα την κελλυ
ως κομπαρσοι παιζουν και ο τεο και η ινα τους οποιους δειχνει λιγο η καμερα στην αρχη με το που μπαινει ο κενζο (η ινα λουζει τον τεο)
μια παρατηρηση: περα απο το γεγονος οτι δεν ειναι ελληνικο ουτε ερασιτεχνικο (μεχρι και ο τεο και η ινα εμφανιζονται εστω και ως κομπαρσοι στο κλιπ)(ο μονος ασημος ειναι ο κομμωτης ο παιρνει ματι απλα και λεει και κανα βρωμολογο για να φτιαξει κλιμα) ένα αλλο στοιχειο το οποιο αλλοιώνει την εννοια του ελληνικου ερασιτεχνικου ειναι οτι προκειται για μια εντελως φανταστικη ιστορια, μη μου πειτε οτι εχει μπει κανεις σε κομμωτηριο και εχει γαμησει γκομενα μπροστα στον κομμωτη και στους αλλους πελατες
κατα τα αλλα υποτιθεται πως στα ελληνικα ερασιτεχνικα έχουμε ''ζευγαρια της διπλανης πορτας''
το βιντεο αυτο λογω του concept θα μπορουσε καλλιστα και πιο ταιριαστο θα ηταν κι ολας να αποτελει κομματι καποιας κανονικης ταινιας της sirina

ps: θα την ανεβασω σε λιγο 
ρε παιδια παγκοσμιως ολα τα στιλ ριαλιτυ πορν ειναι με επαγγελματιες ηθοποιους αλλωστε και στα προηγομενα εχει περασει η μιση φυλης δυδυμου!!!!
περιμενουμε με αγωνια να την ανεβασεις ειλικρινα για να δω το τελειωμα στο προσωπο της κελυ που στα σκρινσοτ φαινεται γαματο!!!

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
ρε παιδια παγκοσμιως ολα τα στιλ ριαλιτυ πορν ειναι με επαγγελματιες ηθοποιους αλλωστε και στα προηγομενα εχει περασει η μιση φυλης δυδυμου!!!!
περιμενουμε με αγωνια να την ανεβασεις ειλικρινα για να δω το τελειωμα στο προσωπο της κελυ που στα σκρινσοτ φαινεται γαματο!!!
ρε συ δεν ξερω αλλα εμενα δεν μου κολλαει να βλεπω ατομα που εχουν παιξει σε ταινιες να παιζουν σε ερασιτεχνικα
χωρια οτι ειναι και ξενοι οι συγκεκριμενοι
στα ριαλιτι που λες πως τα χαρακτηριζουν αυτα τα βιντεο?

Επισκέπτης
ρε συ δεν ξερω αλλα εμενα δεν μου κολλαει να βλεπω ατομα που εχουν παιξει σε ταινιες να παιζουν σε ερασιτεχνικα
χωρια οτι ειναι και ξενοι οι συγκεκριμενοι
στα ριαλιτι που λες πως τα χαρακτηριζουν αυτα τα βιντεο?
στην μπραζερς που ειναι καθαρα ριαλιτι σαιτ οπως και το fuckteamfive παιζουν μονο επαγγελματιες γυναικες μονο μερικοι αντρες ειναι και καλα ερασιτεχνες

βεβαια εδω στην ελλαδα σχεδον ολοι ειναι ερασιτεχνες οποτε το αποτελεσμα βγαινει οπως πρεπει!!!!!!!!

μην χανεις χρονο ανεβαζε!!!

υ.γ. βλεπω οτι εισαι λιγες μερες στο σαιτ και εχεις προσφερει ηδη αρκετα.. μπραβο!!
πουτανες γαμας? ή εισαι τσοντακιας?

OP
OP
avnanovic

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
στην μπραζερς που ειναι καθαρα ριαλιτι σαιτ οπως και το fuckteamfive παιζουν μονο επαγγελματιες γυναικες μονο μερικοι αντρες ειναι και καλα ερασιτεχνες

βεβαια εδω στην ελλαδα σχεδον ολοι ειναι ερασιτεχνες οποτε το αποτελεσμα βγαινει οπως πρεπει!!!!!!!!

μην χανεις χρονο ανεβαζε!!!

υ.γ. βλεπω οτι εισαι λιγες μερες στο σαιτ και εχεις προσφερει ηδη αρκετα.. μπραβο!!
πουτανες γαμας? ή εισαι τσοντακιας?
σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια φιλε μου
προσπαθω απλα και εγω να βαλω ενα λιθαρακι στην ψυχαγωγια ολων εδω μεσα, με ενθαρρυνουν τα καλα σας λογια και μου δινουν ορεξη για τη συνεχεια
απ όλα κανω φίλε
ό,τι εχει σχεση με μουνι μου αρέσει και εμένα  :2funny:
τσοντες, πουτανες, κανονικες γκομενες και γενικοτερα οτι καυλώνει εναν μεσο αντρα
σε πρωτη φαση το ταινιακι ανεβαινει ως torrent στο piratebay, ενω εχω ηδη αρχισει να το φορτωνω και στο rapidshare για να δωσω download link και απο εκει
stay tuned  :) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα την ανεβασεις???

Για να το αγορασει καποιος ποσο εχει?

Το ειδα το μουνακι και μ αρεσε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τεσσερα ευρω και ενενηντα λεπτα μαζι με την εφημεριδα

ευχαριστουμε φιλε. Βγαινω απο λινουξ και ξαναμπουταρω
να το κατεβασω απο γουιν γιατι εκει εχω το μΤορρεντ
αν δεν τα καταφερω μπορει και να παω αποψε να το αγορασω!!!!
Αν και φαινεσαι οργανωμενος.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κατεβαζω απο thepiratebay

που βαζω rate?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το λινκ με το rapidshare δεν ειναι σε μορφη video ειναι avi δηλαδη μονο ηχος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom