εγω αρχικα καταλαβα πληρωνω 120 και εχω 1 ρωσιδα για 7 μερες αρα για καμμια 10ρια γαμησια, 12 ευρω / το γαμησι. μετα καταλαβα ότι πρόκειται για 120 την φορα.
ρε που παμε.
κανουν προσφορα τα 120 όταν άλλες ρωσιδες είναι στανταρ στα 10-20-30 ευρω την φορα.
σαν να λεμε προσφορα τα αμαξια μας μονο 120.000 ευρω οταν αγοραζεις αλλου αμαξι με 20.000.
και μη μου πει κανεις ότι το ένα είναι φερραρι και το άλλο φιατακι γιατι εχω δει την ιδια που πηρα στα 25 της με 40 να γινεται κωλ γκερλ στα 30 της με 150.
Εχεις ενα δίκιο , και γνωμη δεν μπορω να έχω ολοκληρωμενη μιας και δεν εχω παρει ποτε κωλ γκερλ , απλά αμα συγκρίνεις τιμές του κωλ γκερλ και τιμη του στουντιο για τις ίδιες υπηρεσίες (δηλαδη μια ωρα έκαστος , δυο εκτονωσεις) έρχονται πάνω κατω στα ίδια λεφτά.
Απλά μετα είναι το θέμα αν όντως χρειάζεσαι την μια ωρα η τις δυο εκτονωσεις που απο μια ηλικία και μετά είναι και λίγο δύσκολες δυο σχεδόν απανωτές εκτονώσεις.
Μετα είναι και το θέμα του ξενοδοχείου , η των μεταφορικων του κωλ γκερλ αν σου έρθει σπίτι σου που εκει μπορεί να βγαίνει ακριβότερα το κωλ γκερλ , αυτά απο οτι έχω καταλάβει είναι εξοδα που τα καλύπτει ο πελάτης.