Νέα

12 ώρες sex και «τέλος»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redgeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παντως μεγαλύτερο ρεκορ απο 8 δεν εχω κάνει οχι γιατι δεν μπορουσα αλλα γιατι δεν είχα χρόνο!Ενα φιλαρακί για κάποιο διάστημα είχε εθιστει στην μαλακία(το ειχα παθει κ εγω κάποτε)και βαρουσε καθε μέρα πανω απο 8!!!Ενα βράδυ μ είχε πει οτι έριξε ακριβώς 11!!!Και μάλιστα επειδή ηταν και καβλωμένος το χτύπαγε πολύ δυνατά ως που του μάτωσε!!Το συζητάμε την επομένη επειδή ήταν φοβισμένος και του είπα απλα να το αφήσει 3-4 μέρες.Έκτοτε απο τον φόβο του δεν ξαναβάρεσε πάνω απο 1.Γίνεται κ 11 κ παραπάνω.Αναλόγως την ηλικία.Αυτός τότε ήταν 17.Άλλες ορμόνες τότε.Μην τρελένεσται εξάλλου τα ποσοστά τεστοστερόνης παίζουν στον καθένα μας.Ο Ζαγοράκης έγινε πολύ γνωστος το 2004 στις γυναίκες όχι για τα goal που έβαζε στο εθρο  αλλά γιατι κάποια περιόδικα είχαν ανακοινώσει ότι έχει επίπεδα τεστ/νης μεγαλύτερο του φυσιολογικού

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπορει και να εκραγει ομως.μπορει ομως και να αρχισει να του φαγουριζει ο κολος ομως.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντως μεγαλύτερο ρεκορ απο 8 δεν εχω κάνει οχι γιατι δεν μπορουσα αλλα γιατι δεν είχα χρόνο!Ενα φιλαρακί για κάποιο διάστημα είχε εθιστει στην μαλακία(το ειχα παθει κ εγω κάποτε)και βαρουσε καθε μέρα πανω απο 8!!!Ενα βράδυ μ είχε πει οτι έριξε ακριβώς 11!!!Και μάλιστα επειδή ηταν και καβλωμένος το χτύπαγε πολύ δυνατά ως που του μάτωσε!!Το συζητάμε την επομένη επειδή ήταν φοβισμένος και του είπα απλα να το αφήσει 3-4 μέρες.Έκτοτε απο τον φόβο του δεν ξαναβάρεσε πάνω απο 1.Γίνεται κ 11 κ παραπάνω.Αναλόγως την ηλικία.Αυτός τότε ήταν 17.Άλλες ορμόνες τότε.Μην τρελένεσται εξάλλου τα ποσοστά τεστοστερόνης παίζουν στον καθένα μας.Ο Ζαγοράκης έγινε πολύ γνωστος το 2004 στις γυναίκες όχι για τα goal που έβαζε στο εθρο  αλλά γιατι κάποια περιόδικα είχαν ανακοινώσει ότι έχει επίπεδα τεστ/νης μεγαλύτερο του φυσιολογικού

τυπε μου ο ζαγορακης ειναι γνωστο οτι πινει οζον

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ζαγορακης ητανε ντοπαρισμενος.μα καλα τοσο μαλακες ειστε και τρωτε τετοια παραμυθια?αν ειναι δυνατον?καλα κανουν και μας γαμανε ολοι μετα.μας εχουν για βλακες.ποτε ρε επαιξε μπαλα ρε ο ζαγορακης?επειδη εχει κουμπαρο το γκαγκατση το καθαρμα?αντε ξυπνηστε ολοι σας.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η γιατρεια του ορκα ειναι το οζον δηλαδη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η οικοδομή θα είναι στην Ελλάδα ή στην Ολλανδία? :think:
Επίσης λέει ότι μετά από 10 φορές πονάει άρα πώς συνεχίσει κανείς μέχρι τις 20?

κοιτα αν ειναι στην ολλανδια τοτε μπορει να ξεπερασει και τις 20 φορες
μα αν γινει αναμιξη οζον με ασβεστη κανει δεν ξερει τις συνεπειες
καποιοι λενε οτι θα εκραγει
καποιοι οτι θα χυσει 20 φορες
και καποιοι οτι....δισταζω ακομα και να το πω
θα γινει ο ΕΝΑΣ
αυτος που θα χυσει τον κοσμο ολον

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελιακ ο ορκας μπορει να γινει και πουστης απο την χημικη ενωση?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πώ-πω ρε πούστη μου...κομμάτια είμαι...με ξεθέωσε η άτιμη...17 φορές τελειώσα απόψε....έλιωσα....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Αυτό ήταν είτε επειδή έπαιρνε όζον είτε λόγω της 4αρας που είχαμε φάει στην Ολλανδία ακριβώς πριν το Euro.

μπορει και να εκραγει ομως.μπορει ομως και να αρχισει να του φαγουριζει ο κολος ομως.

:2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή εσύ δεν τον πιστεύεις με τίποτα?
Είναι 3 χυσίματα παραπάνω από αυτό που είπες εσύ και έλεγε κάτι για ορόφους και χιλιόμετρα άρα το έχει μελετήσει το θέμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτό ήταν είτε επειδή έπαιρνε όζον είτε λόγω της 4αρας που είχαμε φάει στην Ολλανδία ακριβώς πριν το Euro.

:2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή εσύ δεν τον πιστεύεις με τίποτα?
Είναι 3 χυσίματα παραπάνω από αυτό που είπες εσύ και έλεγε κάτι για ορόφους και χιλιόμετρα άρα το έχει μελετήσει το θέμα.

εχεις δικιο
δειχνει μελετημενος

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν μας κανει και καμια επειδηξη θα ειναι καλα.αλλα υπαρχει και ο τυπος που εχυσε 17 φορες.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αν μας κανει και καμια επειδηξη θα ειναι καλα.αλλα υπαρχει και ο τυπος που εχυσε 17 φορες.

Για σένα έλεγε η άλλη η τραβέλω φίλε???Ή υπάρχει και άλλος με τέτοιο nick???ή παρόμοιο??? :think: :think: :think:

17 φορές+3  :jerking: καπάκι...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

τωρα λεει αληθεια αυτος ?
:huh:

Σε αυτόν τώρα τι λες?
Εμένα αρχικά μου φαινόταν ότι κάνει πλάκα αλλά μάλλον μιλάει σοβαρά.
Ρε φίλε, πώς τα κατάφερες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
17 γαμήσια...και θέλω να τραβήξω και κανένα 3αρι πηχτές...για ξεκαύλωμα....δεν ξέρω...όζον είπες??? :think: :think:

ναι ρε
πινεις οζον?
η γκομενα ολλανδεζα ηταν?
αυτα ειναι τα ερωτηματα που μας ενδιαφερουν

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom