apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Πιάνεται και από το Σουρινάμ?
οχι μονο απτις Netherlands Antilles και την αρουμπα
Πιάνεται και από το Σουρινάμ?
οχι μονο απτις Netherlands Antilles και την αρουμπα
Μου τα εξηγείς όμορφα?
Μου τα εξηγείς ωραία?
Αυτό μετράει.
εισαι μεγαλυτερος βλακας απο οσο νομιζα.αντε την επομενη φορα να τις κανεις 20 φορες βλακα.κατσε τωρα να σε δουλευουνε ολοι και εσυ να χαιρεσε.οσο για την ιατρικη αν μας και εσυ τι δουλεια κανεις και τι εχεις σπουδασει θα ειναι καλα.
Φίλος μου πριν χρόνια γαμούσε την γκόμενα του επι 6-7 ώρες (δεν θύμαμαι πόσες φορές έχυσε).Μετά την πέφτει για ύπνο και μόλις ξυπνάει πάει να κατουρίσει και βλέπει το κατω κεφάλι μελανιασμένο!!!!!!Πήγε στο γιατρό και του είπε οτι του σπάσανε κάποια αγγεία και έκανε μια ψιλοεγχείρηση για να του περάσει το πρόβλημα.
Ouch! That hurt!Πήγε στο γιατρό και του είπε οτι του σπάσανε κάποια αγγεία και έκανε μια ψιλοεγχείρηση για να του περάσει το πρόβλημα.
ταυλανδεζα κανει?
Ouch! That hurt!
Ρε συ arcans γιατί σου φαίνεται αδύνατο το 10-11 φορές; Εγώ κάποτε θυμάμαι τον εαυτό μου να σταματάει στις 7 φορες διότι δεν είχαμε άλλο χρόνο. Πιθανώς να μπορούσα και παραπάνω. Οι αντοχές των ανθρώπων διαφέρουν κατά πολύ. Παίζει ρόλο και η προηγούμενη αποχή. Παίζει ρόλο και η όρεξή σου και το τι σου βγάζει η γυναίκα που έχεις μαζί. Παίζει ρόλο η φυσική κατάσταση που έχεις, η ηλικία κτλ κτλ. Αυτό το "ιατρικώς δεν γίνεται" από που προκύπτει τέλος πάντων;