Νέα

12 ώρες sex και «τέλος»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redgeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ορκα αυτες τις μαλακιες να τις λες στα φιλαρακια σου οταν πινετε καφε οχι εδω.αντε μαλακα λες και εμεις ειμαστε απο αλλη χωρα η δεν εχουμε γαμισι καμια φορα.ειπαμε να λεμε μαλακιες αλλα να ειναι στα πλαισια τις πραγματικοτας.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
φωκια κατσε στο πληκτρολογιο η τρεχα σε κανα μπουρδελο αμα εισαι ανικανος loser
παλιομαλακα που θα μας πεις κιολας ποσες φορες μπορουμε να χυσουμε
χοντροφωκια ε φωκια

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ανοητε και μικρε ορκα εγω δεν σε εβρισα.τα κομπλεξ που εχεις να τα βγαζεις αλλου.οσο για τα ποσες φορες εχυσες σου μιλαω και ιατρικος οτι δεν γινετε,αν θελεις βαζουμε και στοιχημα.τωρα αν νομιζεις οτι λεγοντας μαλακιες κανεις κατι,κανεις λαθος.βουλεσε το λοιπον και ολα καλα.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
τωρα γιναμε και γιατρος ε; αρε φωκια κατσε στο καμαρινι σου και μη μιλας.
μου θες και στοιχημα.

α, και πουσαι... αν νομιζεις οτι επειδη εσυ εισαι περιοριμενων ικανοτητων, ΜΗ νομιζεις οτι αυτο ισχυει και για αλλους..
οκ φωκια?

τρεχα ρε doctor και στον σιφρεντι να σου πει αυτος ποσες φορες μπορει να χυσει και ποσες οχι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως συμφωνα με τον φικιωρη αν πινεις νερο με οζον μπορει να χυνεις πανω απο 10 φορες

ακομα και χωρις η γυναικα ναναι ολλανδεζα!!! :o

εκπληκτικο!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εισαι μεγαλυτερος βλακας απο οσο νομιζα.αντε την επομενη φορα να τις κανεις 20 φορες βλακα.κατσε τωρα να σε δουλευουνε ολοι και εσυ να χαιρεσε.οσο για την ιατρικη αν μας και εσυ τι δουλεια κανεις και τι εχεις σπουδασει θα ειναι καλα.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
εισαι μεγαλυτερος βλακας απο οσο νομιζα.αντε την επομενη φορα να τις κανεις 20 φορες βλακα.κατσε τωρα να σε δουλευουνε ολοι και εσυ να χαιρεσε.οσο για την ιατρικη αν μας και εσυ τι δουλεια κανεις και τι εχεις σπουδασει θα ειναι καλα.

μπορει να μην εισαι καλος στο κρεβατι και γενικα να εισαι λιγος.
ομως τουλαχιστον εισαι γιατρος...και αυτο κατι ειναι

ψηλα το κεφαλι, φωκια.
οχι φωκια, δεν θα σου πω τι δουλεια κανω. ουτε τι εχω σπουδασει. ουτε ποσα λεφτα βγαζω.
μην σε πιασει και εκει το κομπλεξ...οπως και στο θεμα του χυσιματος.
καληνυχτα

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ορκα μαλακες σαν εσενα υπαρχουν πολλοι.μακαρι να σε γνωριζα απο κοντα να δω τι μαλακας εισαι.τελος με εσενα και καθε βλακα που κρυβετε πισω απο την ανωνυμια του.εχεις κομπλεξ φιλε μου παντως να ξερεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Ρε μάγκες, σοβαρά τώρα τσακώνεστε για +/- 3 χυσίματα?
Θα μου πείτε "Γιατί ανακατεύεσαι τώρα εσυ?" και με το δίκιο σας αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που αρχίσατε το κράξιμο.
Ο καθένας ας χύνει όσο πιο πολύ μπορεί και όλα είναι ΟΚ.
:cum:

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Φίλος μου πριν χρόνια γαμούσε την γκόμενα του επι 6-7 ώρες (δεν θύμαμαι πόσες φορές έχυσε).Μετά την πέφτει για ύπνο και μόλις ξυπνάει πάει να κατουρίσει και βλέπει το κατω κεφάλι μελανιασμένο!!!!!!Πήγε στο γιατρό και του είπε οτι του σπάσανε κάποια αγγεία και έκανε μια ψιλοεγχείρηση για να του περάσει το πρόβλημα.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν μαλωνουμε.αλλα να μην ακουμε και μαλακιες βραδιατικα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φίλος μου πριν χρόνια γαμούσε την γκόμενα του επι 6-7 ώρες (δεν θύμαμαι πόσες φορές έχυσε).Μετά την πέφτει για ύπνο και μόλις ξυπνάει πάει να κατουρίσει και βλέπει το κατω κεφάλι μελανιασμένο!!!!!!Πήγε στο γιατρό και του είπε οτι του σπάσανε κάποια αγγεία και έκανε μια ψιλοεγχείρηση για να του περάσει το πρόβλημα.

η γκομενα ηταν ολλανδεζα φιλε?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πήγε στο γιατρό και του είπε οτι του σπάσανε κάποια αγγεία και έκανε μια ψιλοεγχείρηση για να του περάσει το πρόβλημα.
Ouch! That hurt!

Ρε συ arcans γιατί σου φαίνεται αδύνατο το 10-11 φορές; Εγώ κάποτε θυμάμαι τον εαυτό μου να σταματάει στις 7 φορες διότι δεν είχαμε άλλο χρόνο. Πιθανώς να μπορούσα και παραπάνω. Οι αντοχές των ανθρώπων διαφέρουν κατά πολύ. Παίζει ρόλο και η προηγούμενη αποχή. Παίζει ρόλο και η όρεξή σου και το τι σου βγάζει η γυναίκα που έχεις μαζί. Παίζει ρόλο η φυσική κατάσταση που έχεις, η ηλικία κτλ κτλ. Αυτό το "ιατρικώς δεν γίνεται" από που προκύπτει τέλος πάντων;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ouch! That hurt!

Ρε συ arcans γιατί σου φαίνεται αδύνατο το 10-11 φορές; Εγώ κάποτε θυμάμαι τον εαυτό μου να σταματάει στις 7 φορες διότι δεν είχαμε άλλο χρόνο. Πιθανώς να μπορούσα και παραπάνω. Οι αντοχές των ανθρώπων διαφέρουν κατά πολύ. Παίζει ρόλο και η προηγούμενη αποχή. Παίζει ρόλο και η όρεξή σου και το τι σου βγάζει η γυναίκα που έχεις μαζί. Παίζει ρόλο η φυσική κατάσταση που έχεις, η ηλικία κτλ κτλ. Αυτό το "ιατρικώς δεν γίνεται" από που προκύπτει τέλος πάντων;

κοιτα αν πινεις οζον και η γκομενα ειναι ολλανδεζα κατι γινεται
αλλιως αποκλειεται
:2funny: :2funny: :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχει και φιλιπ-πινεζους.