Επισκέπτης
Τι μαλακας εισαιΣΤΑ αρχιδια μου μαστορααααααααααααα ,καλα κανεις,αλλα ΤΟΝ ΛΑΚΙΣ33 ,πως τολμας??????
Τι μαλακας εισαιΣΤΑ αρχιδια μου μαστορααααααααααααα ,καλα κανεις,αλλα ΤΟΝ ΛΑΚΙΣ33 ,πως τολμας??????
καλα θα κανει να προσεχει ο μαντολας γιατι ο λακης δεν σηκωνει τετοια αστεια :SΣΤΑ αρχιδια μου μαστορααααααααααααα ,καλα κανεις,αλλα ΤΟΝ ΛΑΚΙΣ33 ,πως τολμας??????
Ποιος ειναι τυπε ο μαντολας που δεν ξερει τον ηγετη μας?καλα θα κανει να προσεχει ο μαντολας γιατι ο λακης δεν σηκωνει τετοια αστεια :S
τυπε νομιζω οτι αν πραγματικα δεν τον ξερειΠοιος ειναι τυπε ο μαντολας που δεν ξερει τον ηγετη μας?
Ο παπαρια μεντολες?
τυπε νομιζω οτι αν πραγματικα δεν τον ξερει
δεν θα ηθελε να τον γνωρισει
ο λακης ξηγιεται ετσι
θα επιστρεψει 17 ιουνιου το βραδυ.Μαζι με το 0,1% τις εκατο της χ.α
συμφωνω με το ποσοστο
φταινε τα πορνοκαναλα!θανατος στα πορνοκαναλα και τους πορνοκαναλαρχες
Τωρα πας να το σωσεις λιγο,μπορει και να τη γλυτωσεις με ξυλοδαρμο-ιδιαιτερα βιαιο ομως-και συρσιμο για καποια χιλιομετρα...γλυτωνεις την γκαροτα ομως,κατι ειναι και αυτοο λακης παντως θα συμφωνουσε μαζι μου για τον συνονοματο του.
τυπε πριν φυγει για να ετοιμασει την επανασταση τον ρωτησα πως θα καταλαβουμε οτι θα εχει αρχισειΟ Λακης εχει ανεβει στα βουνα και ετοιμαζετε για την νεα εθνικη αντισταση στους νεο-κομμουνιστες του Αλεξη. Και λογικο ειναι να μην εχει internet στο βουνο. Πιστευω οτι βρισκετε σε συνεχη επικοινωνια με τον απολυτο και καμια στιγμη θα εμφανιστει.
τυπε πριν φυγει για να ετοιμασει την επανασταση τον ρωτησα πως θα καταλαβουμε οτι θα εχει αρχισει
και μου απαντησε οτι θα βλεπουμε νεκρους αριστερους στον δρομο :S
θα γινει μακελειο δικε μου
Τωρα πας να το σωσεις λιγο,μπορει και να τη γλυτωσεις με ξυλοδαρμο-ιδιαιτερα βιαιο ομως-και συρσιμο για καποια χιλιομετρα...γλυτωνεις την γκαροτα ομως,κατι ειναι και αυτο
ο παπαζολης ειναι τροσκιστης ρε τυπε :SAyτο περιμενουμε κι εμεις τα κομμουνια. Να αρχισουμε τις εκαθαριστικες επιχειρησεις. Τον Παπαζολη με το ζορι τον κραταω.
;)Τωρα πας να το σωσεις λιγο,μπορει και να τη γλυτωσεις με ξυλοδαρμο-ιδιαιτερα βιαιο ομως-και συρσιμο για καποια χιλιομετρα...γλυτωνεις την γκαροτα ομως,κατι ειναι και αυτο
Τον Παπαζολη με το ζορι τον κραταω.
ηρεμα τιγρη