celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.102
- Πόντοι
- 6.056
Δες το,θυμιζει το κλασικο με Ιστγουντ αλλα αξιζειΤο 1ο δεν το έχω δει,το BR πολύ καλό
Δες το,θυμιζει το κλασικο με Ιστγουντ αλλα αξιζειΤο 1ο δεν το έχω δει,το BR πολύ καλό
οπως εχει πει και ο τιτανοτεραστιος david lynch :και συμφωνώ και διαφωνώ.
προσωπικά διακρίνω μέσα τους μια "διαστροφή" που ξεκινά από το σενάριο και καταλήγει στον τρόπο σκηνοθεσίας.
πως να το πω είναι κάπως "διεστραμένα δυστοπικές". out of the ordinary.
αλλά τις βρίσκω εξαιρετικες
το εχω ξανααναφερει εδω μεσα οτι εχω ρομπα αλα ζαχου δογκανου...γαμησετα ρε μαλακα....
ο ροπαο εχει φορεσει βυσινι ρομπα, εχει βαλει κονιακ και ποσταρει για ταινιες.....
η κυβερνηση μας εκανε να χασουμε κα;θε ειδος αρρενωποτητας
ενταξει τακη...σε ειχα για κορυφη να ξερς...το εχω ξανααναφερει εδω μεσα οτι εχω ρομπα αλα ζαχου δογκανου...
ολοι οι πλουσιοι εχουμε...
ε ναι ρεΑφήσαμε την ''μαγεία'' του σαυράιβορ και πιάσαμε την κουβέντα για τα αριστουργήματα της 7ης τέχνης.....ντροπής πράγματα
''Stranger'' και ''It's ok not to be ok'' είναι δυνατάΤύποι ποια είναι η καλύτερη νοτιοκορεατική που την παίζει τώρα το νετφλιξ;
''Stranger'' και ''It's ok not to be ok'' είναι δυνατά
Ταινία όχι σειρά έτσι ;''Stranger'' και ''It's ok not to be ok'' είναι δυνατά
Σειρές και τα 2Ταινία όχι σειρά έτσι ;
Ταινία από αυτές που έβαλε ο ραοπαπυ ποια προτείνεις ;Σειρές και τα 2
Σχεδόν όλες.Οι top από την λίστα είναι a tale of two sisters,parasite,mother,i saw the devil(σκληρό),the chaser.Δες και το Time to Hunt(netflix)Ταινία από αυτές που έβαλε ο ραοπαπυ ποια προτείνεις ;
chaser ή pieta τυπεΤαινία από αυτές που έβαλε ο ραοπαπυ ποια προτείνεις ;
Τις παίζει το νετφλιξ;chaser ή pieta τυπε
Μόνο την τελευταία παίζει το νετφλιξ ;Σχεδόν όλες.Οι top είναι a tale of two sisters,parasite,mother,i saw the devil(σκληρό),the chaser.Δες και το Time to Hunt(netflix)
τι να ξερουν οι πεμπλεοι ρε Τακητο εχω ξανααναφερει εδω μεσα οτι εχω ρομπα αλα ζαχου δογκανου...
ολοι οι πλουσιοι εχουμε...
Την τελευταία στάνταρ,για τις άλλες δεν γνωρίζω.Λογικά πρέπει να τις έχει.Κάποιος που έχει netfliχ θα ξέρειΤις παίζει το νετφλιξ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο την τελευταία παίζει το νετφλιξ ;
Τις παίζει το νετφλιξ;
τυπε να ξες διασπειρουν φημες εδω μεσα οτι τα μεταμεσονυχτια τηλεφωνηματα σου με αμερικα ηταν γιατι ετοιμαζεις την μεγαλη φυγη.....τι να ξερουν οι πεμπλεοι ρε Τακη
που γυρνανε με το τρυπιο σωβρακο καναπε κρεβάτι
τυπε ποιοτητα και Νετφλιξ δεν πανε μαζιΤις παίζει το νετφλιξ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο την τελευταία παίζει το νετφλιξ ;