arxidamos2019
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2019
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
συμφωνώMatchpoint κορυφαία ταινία! Μέσα στις 10 καλύτερες που έχω δει...
συμφωνώMatchpoint κορυφαία ταινία! Μέσα στις 10 καλύτερες που έχω δει...
εμένα μου άρεσε και η αρπαχτη που ακολούθησε τις δύο κανες. Επίσης, ο ίδιος ηθοποιός που παίζει στη τελευταία έξοδο, παίζει σε μια πολύ μυστήρια παλιά ταινία 20τιας τουλάχιστον, το Τζέικομπς λαντερ, που μου άρεσε πολύ. Την θεωρώ από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχω δει. Στη δεκάδαΚαι μερικες ακομα που μου αρεσαν και τις εχω δει ξανα και ξανα.
Wings of desire - Τα φτερα του ερωτα
Once upon a time in america - Καποτε στην Αμερικη
Lock stock & 2 smoking barrels - 2 Καπνισμενες κανες
Johnny got his gun - O Τζωνη πηρε τ' οπλο του
L.A Confidential - Λος Αντζελες εμπιστευτικο
The Shawshank Redemption - Τελευταια εξοδος Ριτα Χειγουορθ
δε το είδα. Θα το δω στα υπόψη. Η αλήθεια είναι ότι τόσο παλιές ταινίες δεν έχω δει πολλές. Μια τόσο παλιά που μου άρεσε πολύ είναι το γκασλαιτ και φυσικά το Ψυχώ του Χίτσκοκ. Μια μεταγενέστερη άλλου στυλ και ύφους δε θυμάμαι το όνομα νομίζω το καρφί με τον Ρέντφορντ και τον Πολ Νιούμαν μου είχε αρέσει πολύ. Αλλά εντάξει είναι του διασκεδαστικού κινηματογράφου όχι ψυχολογικά θρίλερ όπως τα προηγούμενα δυο
δε το είδα. Θα το δω στα υπόψη. Η αλήθεια είναι ότι τόσο παλιές ταινίες δεν έχω δει πολλές. Μια τόσο παλιά που μου άρεσε πολύ είναι το γκασλαιτ και φυσικά το Ψυχώ του Χίτσκοκ. Μια μεταγενέστερη άλλου στυλ και ύφους δε θυμάμαι το όνομα νομίζω το καρφί με τον Ρέντφορντ και τον Πολ Νιούμαν μου είχε αρέσει πολύ. Αλλά εντάξει είναι του διασκεδαστικού κινηματογράφου όχι ψυχολογικά θρίλερ όπως τα προηγούμενα δυο
δεν το έχω δει. Ούτε το μπερντι και το γουαλ.Το εξπρες πολύ καλό στις αγαπημένες. Το Μισισιπή νομίζω το είδα αλλά το έχω ξεχάσει. Μια ακόμα πολύ καλή που θυμήθηκα πριν λίγο είναι και ο ψεύτης με τον Τιμ ροθ.εισαι μεσα στο μπουρδελα και μιλας με ρεμπεσκεδες,ναυαγια ποταπους χλεμπουρες καικαποιος απο αυτους σου προτεινει αυτην
Stalag 17
γαμησε τα
συγκινηση,ευτυχως ειμαι ρεμπεσκες και γλιτωνωεισαι μεσα στο μπουρδελα και μιλας με ρεμπεσκεδες,ναυαγια ποταπους χλεμπουρες καικαποιος απο αυτους σου προτεινει αυτην
Stalag 17
γαμησε τα