alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εχω τετοια γούστα τύπε. Αυτα προτεινε τα σε αλλους.τυπε η νικολμοτοκρος λεει οτι παιζει ωραιες ταινιες στο μπλουβιζιον
Δεν εχω τετοια γούστα τύπε. Αυτα προτεινε τα σε αλλους.τυπε η νικολμοτοκρος λεει οτι παιζει ωραιες ταινιες στο μπλουβιζιον
Το Μυστικο αυτη τη στιγμη ειναι σαν τον Τσιπρα πριν ψηφισει το μνημονιο. Προσπαθει να σκεφθει πώς θα το σερβιρει με τροπο χωρις να φανει οτι κανει κωλοτουμπα.Εχει υποκύψει ήδη.
Μην ξεχνιομαστε ομως...
Χαχαχαχαχααναπνεεις και κατουρας καθιστη?γεια σου είμαι ο αλεξανδρος
ο λογος που σε απερριψε η γκομενα στο σουπερ μαρκετ ποιος εικοτολογεις οτι μπορει να ειναι?Δεν εχω τετοια γούστα τύπε. Αυτα προτεινε τα σε αλλους.
τυπε με ιδιοχειρη αφιερωση απο τις ιδιες ομως γιατι μπορει να μας φερει του τυπου μασαζ σε ωραιους αντρες
Μαλλον δεν αισθανθηκε ικανη να σταθει στο πλάι μουο λογος που σε απερριψε η γκομενα στο σουπερ μαρκετ ποιος εικοτολογεις οτι μπορει να ειναι?
τυπε μηπως δεν ηθελε να "ψωνισει" απ τις προσφορες?Μαλλον δεν αισθανθηκε ικανη να σταθει στο πλάι μου
Μαλλον δεν αισθανθηκε ικανη να σταθει στο πλάι μου
θησαυρε μου :-* :-*
Μαναρι μου!!!!
ροζυ αμα στον εκαρφωσω λες να νου φερθει σκουληκιαρικα με εξωδικα ασφαλιστικα μετρα και τετοια?
Μαναρι μου!!!!
Τύπε μού φαινεται τον εμπαίζεις για το αστερι μουροζυ αμα στον εκαρφωσω λες να νου φερθει σκουληκιαρικα με εξωδικα ασφαλιστικα μετρα και τετοια?
Θα σου κανει μηνυση και εσυ θα ισχυριζεσαι οτι γλιστρησες και μπηκε...!!!!ροζυ αμα στον εκαρφωσω λες να νου φερθει σκουληκιαρικα με εξωδικα ασφαλιστικα μετρα και τετοια?
τυπε φοβαμαι οτι θα φανταζω λιγος μετα απο σενα δεν τολμω να υποπεσω σε τετοια συγκρισηΤύπε μού φαινεται τον εμπαίζεις για το αστερι μου
τυπε ο μπλιζ λεει οτι μονο ξεπουπουλιασμενες ορνιθες σφαζονται στα ποδια του, ενιοτε και παλικαριαπαραπλανητικο θρεντ
οτανν εκανα το κλικ δεν περιμενα να διαβασω οτι το θρεντ ειναι αφιερωμενο στο γητευτη των γυναικων του μπου
στον ανθρωπο που παιζει οκλαδον τη φλογερα του και τα ιντερνετικα μουνακια λικνιζονται σους ρυθμους του σαν εξημερωμενες κομπρες
ο βλιζαρδ αι ζουλευει που ο αλεξ ειναι η μετενσαρκωση του κυανοπωγωνα ο αξιος συνεχιστης του δον ζουαν ο γιος που παντα ηθελε να εχει ο συλβιο μπερλουσκονιτυπε ο μπλιζ λεει οτι μονο ξεπουπουλιασμενες ορνιθες σφαζονται στα ποδια του, ενιοτε και παλικαρια
στο κοσμοπολιταν που εγραφε εχει κυκλοφορησει η φημη οτι ειχε γαμησει μεχρι και τον σερβερ που φιλοξενουσε το σαιτο βλιζαρδ αι ζουλευει που ο αλεξ ειναι η μετενσαρκωση του κυανοπωγωνα ο αξιος συνεχιστης του δον ζουαν ο γιος που παντα ηθελε να εχει ο συλβιο μπερλουσκονι
Ωραιες εποχες τοτε στο τσατ του κοσμοπολιταν...Τσαταρισμα μονος μου με καμια δεκαρια κοριτσια ως το χαραμα...στο κοσμοπολιταν που εγραφε εχει κυκλοφορησει η φημη οτι ειχε γαμησει μεχρι και τον σερβερ που φιλοξενουσε το σαιτ
Ωραιες εποχες τοτε στο τσατ του κοσμοπολιταν...Τσαταρισμα μονος μου με καμια δεκαρια κοριτσια ως το χαραμα...
τυπε εχεις κανει δηλαδη και γκαγκμπανγκ μεσω ιντερνετ?Ωραιες εποχες τοτε στο τσατ του κοσμοπολιταν...Τσαταρισμα μονος μου με καμια δεκαρια κοριτσια ως το χαραμα...