NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ακριβως
άρα αποσκοπεί αλλού κυρία??
Ακριβως
αφηνεις υπαινιγμους για αδυναμια ικανης στυσης?
[size=20pt]Καλησπέρα , ο κύριος αλέκος μόλις με ενημέρωσε ότι θα απαντήσει στις ειρωνείες , στην λασπολογία και στα κακόβουλα σχόλια δια μέσου του δικηγόρου του. Σας ευχαριστώ. [/size]
Ακριβως
Αν εχει τετοιους προβληματισμους μην του κάτσει. Ετσι και αλλιώς ο Μεγαλειότατος δεν είναι σtις κατηγορίες που ενδιαφερουν τον Μπλιζ, domination ....αφηνεις υπαινιγμους για αδυναμια ικανης στυσης?
να πάρει τη δικηγόρο της Μαριάννας που ακόμη προσπαθεί να βγάλει τη γριά από το διαμέρισμα
να πάρει τη δικηγόρο της Μαριάννας που ακόμη προσπαθεί να βγάλει τη γριά από το διαμέρισμα
αναπνεεις και κατουρας καθιστη?γεια σου είμαι ο αλεξανδροςτην έχει πέσει σε ότι έχει το παρακάτω σήμα
Φύλο: Γυναίκα
συμπεριλαμβανομένων Νικολκρος και πσολαρπάχτρας
τυπε οι κακες γλωσσες λεν οτι μια φορα ειχε στειλει εναν φυλακη δωρεανδεν ξέρω
απλά ο ίδιος έχει πει πολλάκις ότι άγρα πελατών δεν κάνει και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε όποιο μέλος του μπου ζητήσει τη βοήθειά του
Εχε το υπόψη σου λοιπόντυπε οι κακες γλωσσες λεν οτι μια φορα ειχε στειλει εναν φυλακη δωρεαν
μονο με βιντιεσελ ομωςΟχι βεβαια.
Ο Αλεκος μας εχει διαβεβαιωσει οτι εχει διαρκη στυση και η κα. Ροζυ το επιβεβαιωσε μεσω skype!
αναπνεεις και κατουρας καθιστη?γεια σου είμαι ο αλεξανδρος
ροζυ το μυστικο λες να υποκυψει τελικα στην γοητεια του μεγαλειοτατου?Εχε το υπόψη σου λοιπόν
μεγαλειοτατε εισαι σινεφιλ?XAAXAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX ρε τι μαλακες ειστε
Γιατι εχεις να μου προτεινεις κατι καλο?μεγαλειοτατε εισαι σινεφιλ?
τυπε η νικολμοτοκρος λεει οτι παιζει ωραιες ταινιες στο μπλουβιζιονΓιατι εχεις να μου προτεινεις κατι καλο?
τυπε με ιδιοχειρη αφιερωση απο τις ιδιες ομως γιατι μπορει να μας φερει του τυπου μασαζ σε ωραιους αντρεςΘα βουλώσει στόματα ο αλεξ μολις ποστάρει στρινγκάκια-τρόπαια απο mystiko και pentagiotisa
Εχει υποκύψει ήδη.ροζυ το μυστικο λες να υποκυψει τελικα στην γοητεια του μεγαλειοτατου?