anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.647
- Πόντοι
- 506
..Έκλεισε αυτό, ρε??
το ιδιο απαραδεκτο ροστερ δηλαδη..METAΦΕΡΘΗΚΕ ΣΟΛΩΜΟΥ 66, 2ος, "ΜΑΤΕΙ"...Πέρασμα σήμερα...παρούσες η γνωστή χοντρη΄, κουτοπόνηρη Όλγα, σερίφισσα παλιά στο Ιουλιανού...και μια άλλη νεώτερη επίσης χοντρέλα, απαράδεκτη... Σε ερώτησή μου γιατί είναι μόνο 2, η Όλγα απάντησε "λόγω Πάσχα" (Μαλακίες)...Είναι φανερό ότι πάει για Σαυράδικο (και λουκέτο)...50 ευρώ...οι Mods αν θέλουν ας αλλάξουν τον τίτλο του thread...
..METAΦΕΡΘΗΚΕ ΣΟΛΩΜΟΥ 66, 2ος, "ΜΑΤΕΙ"...Πέρασμα σήμερα...παρούσες η γνωστή χοντρη΄, κουτοπόνηρη Όλγα, σερίφισσα παλιά στο Ιουλιανού...και μια άλλη νεώτερη επίσης χοντρέλα, απαράδεκτη... Σε ερώτησή μου γιατί είναι μόνο 2, η Όλγα απάντησε "λόγω Πάσχα" (Μαλακίες)...Είναι φανερό ότι πάει για Σαυράδικο (και λουκέτο)...50 ευρώ...οι Mods αν θέλουν ας αλλάξουν τον τίτλο του thread...
σοριν?.....σημαδιακο ονομα.....METAΦΕΡΘΗΚΕ ΣΟΛΩΜΟΥ 66, 2ος, "ΜΑΤΕΙ"...Πέρασμα σήμερα...παρούσες η γνωστή χοντρη΄, κουτοπόνηρη Όλγα, σερίφισσα παλιά στο Ιουλιανού...και μια άλλη νεώτερη επίσης χοντρέλα, απαράδεκτη... Σε ερώτησή μου γιατί είναι μόνο 2, η Όλγα απάντησε "λόγω Πάσχα" (Μαλακίες)...Είναι φανερό ότι πάει για Σαυράδικο (και λουκέτο)...50 ευρώ...οι Mods αν θέλουν ας αλλάξουν τον τίτλο του thread...
σοριν?.....σημαδιακο ονομα...![]()
![]()
![]()
λες?....θα παω με ελικοπτερο,να δω...Ρουμάνικη ΜΑΦΙΑ...
Αυτό υπάρχει ή τις πήραν όλες στο Αττικό πάρκο για να κάνουν παρέα στο κομμόντο?
Η Σουζανα που ηταν στην ιουλιανου υπαρχει ακοομη εδω? ρωριδα μελαχρινη..
Η Σουζάνα αυτή είναι αυτή που δούλευε παλία στην Ζάνα και μετά 3'ης Σεπτεμβρίου?
Σε ευχαριστώΔούλευε κάποτε στο Γ΄Σεπτεμβρίου 54 - 2ος όροφος