ΙΛΟΝΑ - ΑΡΠΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ
Επίσκεψη μέσα στις γιορτές και δεν περίμενα να κλείσει έτσι η χρονιά. Έχω δοκιμάσει αρκετές σλαβες του Σ42 και του Λ23 και πρώτη φορά πετυχαίνω Ουκρανή που φέρεται σαν Ρουμάνα.
Αλλά το σχέδιο έπρεπε να το είχα δει. Με ενημερώνει η κα.Σοφια ότι δεν έχει άλλες κοπέλες πέρα από ιλονα και μια άλλη. Φάνηκε λεπτό σώμα όπως γενικά γουστάρω και έτσι τη διάλεξα την Ιλονα για πρώτη φορά. Μου λέει όμως ότι θέλει μόνο 30 λεπτά, ενώ εγώ ήθελα μόνο 1 ώρα. Εκεί της λέει κάτι Ουκρανικά η κα.Σοφια και τελικά δέχεται. Κρατήστε το αυτό υπόψιν για παρακάτω.
Πάμε στο δωμάτιο, κλασικά φεύγει, μπανάκι και επιστρέφει. Ξεκινάμε με φιλιά, μπουκι όλα καλά. Ανεβαίνει πάνω, τον παίρνει όλον μέσα κανένα θέμα.
Την ξαπλώνω και ξεκινάμε τα περίεργα. Τα πόδια κάπως να τα κλείνει για να μην τον παίρνει όλο μέσα. Λέω να μη μιλήσω. Τη γυρνάω στα 4, πάω να τον βάλω και με κόβει. Λέει είναι πολύ μεγάλο για μένα!!! Ποιος , η Ουκρανη με τα ξεχειλωμενα μουνόχειλα. Που γαμαμε Ταυλανδες με πραγματικά στενά μουνια και δεν διαμαρτύρονται..
Της τον πετάω στο στόμα για τελείωμα και αρχίζω να προβληματίζομαι τι θα γίνει στο υπόλοιπο 40λεπτο. Αλλά το είχε σκεφτεί ήδη και αυτό. Μου κάνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και να μου γυρίσει τα ρέστα από τα 100€..
Και φταίω εγώ με σκεφτώ τώρα ότι το κανονισε με την κα Σοφία από την αρχή ότι στο 30λεπτο θα έβρισκε δικαιολογία για να με στείλει;
Πετυχαίνω τη κα Σοφία στο φεύγα στα σκαλιά και της λέω τι έγινε. Και μου κάνει απορημένη: Μα αφού είναι αστέρι, πώς έγινε αυτό;
Είπα μέσα μου ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο και απλά έφυγα χωρίς άλλες κουβέντες.