dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.882
- Πόντοι
- 746
σήμερα το πρωί μήπως πήγες σε κανα ΕΦΚΑ ή Τράπεζα ή ΔΟΥ ή σε καμία ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ κλπ και όχι στο στριπ?
Είναι ερώτηση παγίδα?
σήμερα το πρωί μήπως πήγες σε κανα ΕΦΚΑ ή Τράπεζα ή ΔΟΥ ή σε καμία ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ κλπ και όχι στο στριπ?
γιατί πότε "άνοιξε"?? Το ίδρυμα αυτό έκανε μπαμ από την αρχή για ποιό λόγο άνοιξε....κρίμα πάει για κλείσιμο
Τουλάχιστον αυτές οι 2 που αναφέρεις άξιζαν μια περιγραφή?Πέρασμα σήμερα το πρωί για πρώτη φορά απο το ίδρυμα.
Ψώφια πράγματα,μεγάλος χώρος,3 παρέες των 2 ατόμων,ποτά καθαρά,κοπέλες στο σύνολο 5.
Είχαμε γνωστή τιτζού και πήγαμε εκεί. Ξεχώρισα 2 απο τις 5,οι άλλες 3 ούτε καν.
Όλες Ουκρανέζες.
Φαντάζομαι η μία είναι η Αλίνα που ήτανε στο North. Ή άλλη δε μπορώ να σκεφτώ ποια είναι μιας και όλες εκεί είναι τριτοτέταρτες (αλλά γούστα είναι αυτά)Τουλάχιστον αυτές οι 2 που αναφέρεις άξιζαν μια περιγραφή?
Μήπως μια από αυτές ήτανε η Σοφία που δούλευε aq παλια?
Οκ ναι αυτή πρέπει να σταμάτησε.Φαντάζομαι η μία είναι η Αλίνα που ήτανε στο North. Ή άλλη δε μπορώ να σκεφτώ ποια είναι μιας και όλες εκεί είναι τριτοτέταρτες (αλλά γούστα είναι αυτά)
Η Σοφία του AQ δε δουλεύει πουθενά
Πολύ ωραίες Ουκρανές και νεαρές σε ηλικία που σου αρέσουν (και εμένα φυσίκα ), δεν έχει σε κάποιο από όσο γνωρίζω. Και εννοώ αρκετά ωραίες ώστε να "δικαιολογούν" το αυξημένο κόστος των τζάδικων. Και φυσικά δε κρίνω το κόστος. Τζάδικα είναι.. Να πληρώσουμε και κάποιες φορές να υπερπληρώσουμε κιόλας, αλλά όχι σαβουράκια.Οκ ναι αυτή πρέπει να σταμάτησε.
Υπάρχει κανένα άλλο ίδρυμα που να αξίζει η πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις γιορτές?
Το θέμα είναι ότι δεν μου αρέσουν οι λατινεςΠολύ ωραίες Ουκρανές και νεαρές σε ηλικία που σου αρέσουν (και εμένα φυσίκα ), δεν έχει σε κάποιο από όσο γνωρίζω. Και εννοώ αρκετά ωραίες ώστε να "δικαιολογούν" το αυξημένο κόστος των τζάδικων. Και φυσικά δε κρίνω το κόστος. Τζάδικα είναι.. Να πληρώσουμε και κάποιες φορές να υπερπληρώσουμε κιόλας, αλλά όχι σαβουράκια.
Alca φυσικά έχει κάποιες πολύ ωραίες γενικά, αλλά δε θα σου πω για Alca. Γνωρίζεις.
Για να πας με κάνα φίλο να κάνετε χαβαλέ και να ρίξετε και κάνα πούτσο σε κάμια Λατίνα, τότε παίζει φουλ σε πολλά
*Δε ξέρω για Μελίσσα στο Mousses αν το πάει το γράμμα. Αν δίνει πόνο μέσα όπως σε κάποιες από τις αναλαμπές της παλιότερα, τότε για εμένα αξίζει
Κρίμα ρε γμτ να μην έχει πουθενάΤο θέμα είναι ότι δεν μου αρέσουν οι λατινες
ΓΥΦΤΟλατινες 3ης εθνικήςγέμισαν κ τα στριπ βάρ λατινεσ
όσο για την Σοφία δες την τελευταία κριτική για Άθενς..Φαντάζομαι η μία είναι η Αλίνα που ήτανε στο North. Ή άλλη δε μπορώ να σκεφτώ ποια είναι μιας και όλες εκεί είναι τριτοτέταρτες (αλλά γούστα είναι αυτά)
Η Σοφία του AQ δε δουλεύει πουθενά
Καλησπέρα φίλε. Μπα δε θα είναι αυτή που είπα εγώ. Ίσως είναι η φίλη της Αλίνας και της Νόμη που και αυτή Σοφία τη λένε ( Login • Instagram )όσο για την Σοφία δες την τελευταία κριτική για Άθενς..
Λατίνες με γύφτικη κουλτούρα...φίλε οι Ελληνίδες δεν πάνε
Καλησπέρα.Αυτη που έστειλες ιnsta που δουλεύει φίλε?Καλησπέρα φίλε. Μπα δε θα είναι αυτή που είπα εγώ. Ίσως είναι η φίλη της Αλίνας και της Νόμη που και αυτή Σοφία τη λένε ( Login • Instagram )
Αυτή που είπα εγώ το θεωρώ σχεδόν απίθανο να επέστρεψε και να μη το γνωρίζω (ΣΧΕΔΟΝ απίθανο μιας και πάντα υπάρχει μια πιθανότητα )
Athens Queens ήταν αλλά δεν έχω πάει να δω αν είναι ακόμα.Καλησπέρα.Αυτη που έστειλες ιnsta που δουλεύει φίλε?