You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hotel Priamos (Παγκράτι)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos21ath
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 217
- Εμφανίσεις 56K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Το επισκέφθηκα 2 φορές τις τελευταίες 10 ημέρες ναι είναι ..Ξέρει κανείς αν είναι LGBT friendly
jasmlez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 199
- Πόντοι
- 280
Οφείλω να ενημερώσω όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο λόγω κάποιων "πρόσφατων" (απ'ότι μού'παν στη ρεσεψιόν) αλλαγές που έγιναν.
Σε υποχρεώνουν να τους δώσεις ταυτότητα (ή δίπλωμα) ακόμα και για ημιδιαμονή στο συγκεκριμένο, αλλιώς δε σου δίνουν δωμάτιο! Ο λόγος που ισχυρίζονται ότι τη θέλουν είναι "για την εφορία"! Εχεμύθεια μηδέν! Αυτό μας έλλειπε τώρα! Τους πληρώνουμε απο πάνω, και μας φακελώνουν και μας ρουφιανεύουν!
Φυσικά και δεν πήρα δωμάτιο! Ντροπή τους! Μακριά απ'το συγκεκριμένο!
Θα ανεβάσω κριτική άμεσα
Στο GLS Priamos δε ζητανε ταυτότητα (απ'οτι μου είπαν όταν τους πήρα επιτόπου τηλέφωνο). Οπότε, είναι καθαρά θέμα της διεύθυνσης του Παγκρατίου, και όχι όλου του ομίλου Priamos
Σε υποχρεώνουν να τους δώσεις ταυτότητα (ή δίπλωμα) ακόμα και για ημιδιαμονή στο συγκεκριμένο, αλλιώς δε σου δίνουν δωμάτιο! Ο λόγος που ισχυρίζονται ότι τη θέλουν είναι "για την εφορία"! Εχεμύθεια μηδέν! Αυτό μας έλλειπε τώρα! Τους πληρώνουμε απο πάνω, και μας φακελώνουν και μας ρουφιανεύουν!
Θα ανεβάσω κριτική άμεσα
Στο GLS Priamos δε ζητανε ταυτότητα (απ'οτι μου είπαν όταν τους πήρα επιτόπου τηλέφωνο). Οπότε, είναι καθαρά θέμα της διεύθυνσης του Παγκρατίου, και όχι όλου του ομίλου Priamos
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Ελπίζω αυτό να ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο στο παγκράτι. Στο αντίστοιχο στο μοσχάτο που πήγα τις προάλλες ( έχω γράψει κριτική) δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα). Παντως αν αρχίσουν να ζητάνε και ταυτότητες την κάτσαμε μάγκες μου...Οφείλω να ενημερώσω όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο λόγω κάποιων "πρόσφατων" (απ'ότι μού'παν στη ρεσεψιόν) αλλαγές που έγιναν.
Θα ανεβάσω κριτική άμεσα
jasmlez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 199
- Πόντοι
- 280
Από'τι μού'πε τηλεφωνικά ο ρεσεψιονίστ του GLS, δε ζητάνε. Εγώ όμως πήγα στο ξενοδοχείο Bill στο Μεταξουργείο, και δε μου ζητήσανε εκεί. Αύριο θα μάθω και απ'τα υπόλοιπα και θα το ποστάρω εδώ.Ελπίζω αυτό να ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο στο παγκράτι. Στο αντίστοιχο στο μοσχάτο που πήγα τις προάλλες ( έχω γράψει κριτική) δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα). Παντως αν αρχίσουν να ζητάνε και ταυτότητες την κάτσαμε μάγκες μου...
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Μάλλον θα είναι η εξαίρεση. Το ελπίζω δηλαδή. Αλλά απο την άλλη πως γίνεται το ίδιο ξενοδοχείο να ζητάει σε μια μόνο περιοχή και να μην ζητάει στις άλλες; Περίεργο.6 Αυγούστου Πού πήγα στο αντίστοιχο στη βουλιαγμένης δε ζήτησαν τιποτα
jasmlez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 199
- Πόντοι
- 280
Κι όμως, είναι καθαρά θέμα διεύθυνσης ατομικά. Μπορεί νά'χει να κάνει ίσως και με την περιοχή, ποιός ξέρει. Άλλα στην τελική αν τους νοιάζει τόσο η εγκληματικότητα (ΑΝ αυτό είναι το πρόβλημά τους), μπορούνε πάντα να πάνε σε άλλη περιοχή! Γιατί αν όντως η εγκληματικότητα είναι το πρόβλημα, πιο πολλά λεφτά θα χάνουν απ'αυτήν μακροπρόθεσμα, παρά αυτά που θα δώσουν για τυχόν μετακόμιση!Μάλλον θα είναι η εξαίρεση. Το ελπίζω δηλαδή. Αλλά απο την άλλη πως γίνεται το ίδιο ξενοδοχείο να ζητάει σε μια μόνο περιοχή και να μην ζητάει στις άλλες; Περίεργο.
Σε κάθε περίπτωση, θα μάθω αύριο τι γίνεται με τα υπόλοιπα
kostas21d
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 240
- Πόντοι
- 6
Κι όμως, είναι καθαρά θέμα διεύθυνσης ατομικά. Μπορεί νά'χει να κάνει ίσως και με την περιοχή, ποιός ξέρει. Άλλα στην τελική αν τους νοιάζει τόσο η εγκληματικότητα (ΑΝ αυτό είναι το πρόβλημά τους), μπορούνε πάντα να πάνε σε άλλη περιοχή! Γιατί αν όντως η εγκληματικότητα είναι το πρόβλημα, πιο πολλά λεφτά θα χάνουν απ'αυτήν μακροπρόθεσμα, παρά αυτά που θα δώσουν για τυχόν μετακόμιση!
Σε κάθε περίπτωση, θα μάθω αύριο τι γίνεται με τα υπόλοιπα
jasmlez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 199
- Πόντοι
- 280
Μια παράκληση, επειδή δεν είναι όλοι οι χρήστες του internet μέλη στο bou, να γραφτεί κριτική και στο Google, έτσι ώστε να το μάθουν και οι υπόλοιποι που σκοπεύουν να το επισκεφθούν. Όταν αρχίσουν να χάνουν έσοδα λόγω αρνητικών κριτικών (που θα λένε την αλήθεια), μόνο έτσι θα καταλάβουν!
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
bill είναι το ν 1 βίζιτα ξενοδοχείο λογικό να μη ζητάνε χαχαΑπό'τι μού'πε τηλεφωνικά ο ρεσεψιονίστ του GLS, δε ζητάνε. Εγώ όμως πήγα στο ξενοδοχείο Bill στο Μεταξουργείο, και δε μου ζητήσανε εκεί. Αύριο θα μάθω και απ'τα υπόλοιπα και θα το ποστάρω εδώ.
jasmlez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 199
- Πόντοι
- 280
Μόλις επικοινώνησα με τα Priamos του Μοσχάτου (GLS), της Μεταμόρφωσης (Cinema), Salem (Αργυρούπολη), και Boutique (Ηλιούπολη) και μου είπαν πως ΔΕ ΖΗΤΑΝΕ ταυτότητα. Πάλι καλά! Άρα, ήτανε θέμα του Priamos Παγκρατίου!
hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Φίλε, Βάλ'το, σε παρακαλώ και στο νήμα Πρίαμος σκέτο, γιατί ένα τσούρμο άτομα, και εγώ μέσα, δεν το'χουμε πάρει είδηση και καθόμαστε και συζητάμε μπούρδες. ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ!!!
milfakias1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ρε μάγκες πως γίνεται η δουλειά? πας εκεί και σου λέει τι υπάρχει διαθέσιμο η πρεπει να παρω τηλ
πιο νωρις
πιο νωρις
jasmlez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 199
- Πόντοι
- 280
Μια ενημέρωση για το Priamos Παγκρατιού: ΔΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ταυτότητα για ημιδιαμονή όταν πήγα πρόσφατα μετά απο καιρό!Οφείλω να ενημερώσω όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο λόγω κάποιων "πρόσφατων" (απ'ότι μού'παν στη ρεσεψιόν) αλλαγές που έγιναν.
Θα ανεβάσω κριτική άμεσα
jasmlez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 199
- Πόντοι
- 280
Πας εκεί κατευθείαν. Αν και σε περίοδο αιχμής (π.χ. Σαββατόβραδα) είναι καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο πιο πριν να ρωτήσεις αν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο για να πας τσάμπα εκείρε μάγκες πως γίνεται η δουλειά? πας εκεί και σου λέει τι υπάρχει διαθέσιμο η πρεπει να παρω τηλ
πιο νωρις
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Δεν ζητάνε. Μόνο αν δείχνει η κοπέλα πολύ μικρή.Μια ενημέρωση για το Priamos Παγκρατιού: ΔΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ταυτότητα για ημιδιαμονή όταν πήγα πρόσφατα μετά απο καιρό!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις